martin.z 13.12.06 11:21
to Fangio:
nemuzes to kolecko vyfotit? Hrozne by me zajimalo :-)
to DIM:
zkusim to, dik za snahu, mimochodem taky je to urcita ukazka kultury servisu, kdyz ti to vratej takhle nefunkci a starej se...
radio bylo samozrejme zakodovane a rekli mi, ze pro ne je to moc prace shanet ten kod ntakze jsme domu jel s radiem ktere chtelo kod a trcelo z nej vysunute cd ktere neslo zasunout-ale takove nuance asi clovek od servisu chtit nemuze -
« Re: stírače
Kolečko fakt žádné nemám a jsem s tím senzorem teď už víceméně spokojený, mám to zapnuté a ani o tom v deštivém počasí nevím...... V minulém autě to bylo horší. Takže je to možná kus od kusu.
OKNA : Zapni klíček, dojeď a ž nahoru, pusť tlačítko, pak to ještě jednou znovu podrž - ono se to ještě o kousek posune, a pak vypni klíček.a zapni......snad to mám ještě v hlavě dobře. -
martin.z 13.12.06 09:39
« stírače
to Fangio, Eda Nezbeda:
ja kolecko nemam a mam ghiu 2004. Vcera jsem to na tu automatiku zkousel zapnout v garazi a tam to pravda nestira vubec-mysleno v dobrem, neprsi-nestira.
Ale venku za realneho deste-zvlast mirneho to dela docela paseku(bud to stira moc rychle a smrdla to temer nasucho, pak to zase ma chvili kdy to nesetre dlouho, ze uz skoro neni videt...) Nejlip to funguje ve vetsim desti ale to cyklovac taky :-)
Citlivost tomu nejde nastavit-nebo nevim jak a v navodu o tom neni zminka -
martin.z 13.12.06 09:36
« vymena kladky
to DIM, Petr T:
Po te vymene to uz nedrnci nicmene motor ma stejne pri volnobehu takovy dunivy syndrom, asi tech 750jsou nejake rezonancni otacky.
Zda se mi ale, ze to nejak vic kouri-zkousel jsem to tedy jen z a studena a navic v garazi takze to asi nebude moc objektivni.
Jen doufam, ze mi tam neco nevymenili-napr. vstriky :-)

me to menili vcera! mel jsem sice syndrom jen a jen pri volnobehu, kazdopadne, ale zamrzi ty penize(pokud to na rozdil ode me nemas v zaruce)
Taky doufam, ze mi tam nezkurvili neco jineho, protoze se mi ted subjektivne zdalo, ze je to hlucnejsi za jizdy a vic to kouri