eda.nezbeda 11.01.07 13:21
« Termostat
Tak mi odesel termostat ...
Pred cca rokem taky, takze to je snad v zaruce. Ale sem ted v Nemecku a nejsem si jistej jak postupovat, pokud by to byla zaruka. Nebojim se, ze si to vyridim (sem totiz dost hubatej :)) ale chci predejit nejakym nesmyslnym papirovym valkam a tak se ptam ... resil nekdo nekdy zaruku za hranicema?
Dik
PS: DIMe ... pravdepodobne mi take odejde brzy vstrik (uz 3.), ucho me bohuzel jeste ani jednou nezklamalo ... to jen tak pro uplnost :) -
Ahoj Viliame . KLolik tam máš najeto ? Ke komu jsi jezdil na servis ? Jsi první majitel ? Nechcíplo ti to náhodou na 17. listopadu kousek od domova sester ? Tam teď někdy jsme nějaký Combi TDCi viděl nakládat ! To víš, takové věci už nemohu přehlédnout ! Jak jsem to viděl, tak jsem si hned říkal : další vstřiky . Petr promine ....... -
"-- skrytý --" 11.01.07 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozmer gum
Janerad:
jsem takovej magor, že s tou kamerou jsem párkrát jel a spotík mám.Ale 2 Gb dat tady asi nepřipojím. Jinak souhlas s tím chlazením po 5 minutách to vaří a musí to chvilku klesnout tak na 200 km/h a pak to zas valit. Jinak po D1 ve 3 hodiny ráno 0km-200 km za 1 hodinu úplně vklidu.Kopce na max z kopce vyklusávat a není co řešit.V zimě kdy nejsou uzávěry. Není to zas taková střelba. Ono mít max výkon v 3800 ot a mít nevytočenou 6-tku je na prd. Mít max výkon aspoň 120 Kw v 4450 ot je lepší. Reklamoval jsem to u Forda že to neuchladím, řekli mi že to bude prevít vodní kámen.Výměna chladiče tak to mastím.
Starý TDCi jak se tu píše taky dobrý :roll:
PS: Na 1,6 dobrá tacho max. Taky můžu napsat 240 Km/h co mi to ukazuje z kopce ale tachometru nevěřím. Víc mě stejně omezovač nepustí. GPS je přesnější. -
"-- skrytý --" 11.01.07 09:07
To je super díky za radu ale mám to do prahy z ruky. Jsem z Ostravy :-(
čerpadlo mně bude stát 19500,- je to repas a vstřiky 7.000 za kus, Tady je nejbližší servis ve Frýdku pan Sobek tuším. Ale známý mi říkal, že z cenou si nepomůžu , že je ještě dražší. Je to mechoš a něco mu už dával dělat tak asi ví voco go. Ale díky za radu. Já hlavně ať Mám na faktuře vše co se tam má dělat (čištění , proplachy, výměny atd) abych se případně měl čím ohánět kdyby se něco posralo. I když...... jak to tady čtu je to těžký a na dlouhé tratě. Ahoj Vilda -
"-- skrytý --" 11.01.07 08:40
Auto začalo mít divný zvuk Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. říkal jsem si je chladněji.. Minulý týden jsem za jízdy slyšel z motoru takové divné zvuky kovové při akceleraci a otčkách přes 2000. tak jsem se otočil , že pojedu aměr servis a asi po 1 km mi to za udělalo podruhé motor chcípl a už jsem nenastartoval. Takže odtah. Servis Ford. Včera mi to vyčíslili na 63 litrů. jsem na palici. Ukazovali mi nějaké válečky z čerpadla, které měli být kulaté a byl z nich osmiúhelník. Nulový tlak na čerpadle. Maras. Musí prý vyčistit nádrž. veškeré potrubí paliva , commonrail výměna filtru čerpadla, vstřiků, protože prý budou *. No umylo mně. Měl mi to dělat kolega co dělal dříve ve Fordu ale řekl mi A´t si to nechám udělat ve fordu kvůli záruky. Jinak nafta různě Benzina. Jet, Aral.
Vilda