FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 17.02.11  11:41

« Re: PRODEJ MONDEA

cja: To je právě to, že kupujících, kteří jsou ochotni zaplatit za to, že auto je v super stavu a má velkou výbavu je jen pár. Většinou to je tak, že si většinou každej jouda koupí radši pochybnej křáp levně a má pocit, že ušetřil. To že se mu to následně vymstí mu nedochází. Takže při prodeji máš jen dvě možnosti. Počkat si a doufat, že se najde někdo kdo ocení kvality auta, ale je tu riziko, že to budeš prodávat rok a pak proděláš ještě víc než kdybys rovnou slevil. Já si moje auto z toho důvodu, že je za cenu, která by odpovídala jeho kvalitě neprodejný radši ještě nějakej čas nechám. PS: Neříkej mi, že jsi to koupil za cenu 1.3 mil. To není u Mondea možný.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 17.02.11  05:48

Devil666: sleva byla , ale cenu jsem schopen doložit, je jasné, že při prodeji bude kupující smlouvat, ale když bude nejhůř, dvě auta uživím, nakonec pro ženskou ideální vůz >:D
    ... a ta cena je s DPH
  • « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 16.02.11  21:15

cja: Myslím, že cena 575t za r.v. 2009 asi není při situaci na trhu reálná. Abys to neprodával rok a pak nemusel jít ještě níž, než za kolik bys to prodal rozumně dnes. PS: Ceně 1,3 mil. za nové nevěřím.
  • « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 16.02.11  21:08

« Re: Fiat

U superkutila jsou v případě výběru auta v podstatě pravděpodobné jen dvě možnosti, 1.urozmýšlení k smrti, 2. po dramatickém výběru, při kterém bude oscilovat na neskutečném množství zcela nesourodých možností a zabývat se absolutními nesmysly nakonec dojde ke koupi a následně bude následovat nespokojenost a hořekování nad tím proč si nekoupil něco jiného... Možnost č.3: tj. rozumný výběr na základě reálných požadavků a následná spokojenost absolutně nepřipadá v úvahu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Nicco

Nicco 15.02.11  17:34

« Fiat

Tak co sa tyka nakupu auta a nejakych tych pouciek, ze nic na F nechcem alebo iba Japonec alebo iba Nemec, tak plati asi iba jedna vec a to je ta, ze musis mat stastnu ruku a nezalezi na znacke. Takze bud sa urozmyslas k smrti, alebo kupis srdcom. nehovorim, ze Fiat, ale ze kazdy ma to svoje, co mu lepsie vyhovuje, akurat tych kombikov a nadkombikov v nafte s AWD vela nie je.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.02.11  16:09

Nicco: Já ti nevím. Ty machinace automobilek v poslední době, Fiat který vypadá jak GMC, dnes mi na STK tvrdili, že Fiat chce zrušit zastoupení Fiat v ČR, zkušenosti s Fiaty z minulých i současných dob (kamarádka měla Punto). Netoužím až po tak masívním autě, stačilo by mi vyšší kombi 4x4 s trochu výkonnějším dieselem. V podstatě bych mohl volit Audi, VW, Škoda, Volvo, Subaru či nějaký SUV Hyundai, Kia, Mitsubishi, Suzuki, Ford.
  • « 00 Reagovat !

foto Nicco

Nicco 15.02.11  14:30

Ahoj superkutile. Hned som si spomenul na tvoje hladanie masivneho dieseloveho awd:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.02.11  14:22

cja: Dej vědět za kolik jsi prodal. Přál bych ti, aby jsi dostal co nejvíc. Měj se! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.02.11  13:06

Kutil: vidět můžeš, ale o ceně nehodlám diskutovat - snížit ano ale ne to co píšeš. Vyhledávat na netu auta je jedna věc a realita druhá. Takže sorry, vím co prodávám a počkám si. Nové bylo za 1,3 mil a to co máš na odkazu není moje auto. :-!

DIM: Budu sledovat a další auto bude zase asi Mondeo, teď holt situace šla jiným, nečekaným směrem . Naštěstí to není ekonomika, ale bohužel životní ztráta. Tak se chlapi mějte a Mondeu zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.02.11  12:18

Cja : Copak ? Co může být důležitějšího než se trápit s Mondeem a pak to tady všem známým dát na vědomí ? :-) Další takové fórum už nenajdeš !!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…