FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Devil666 17.02.11 11:41
« Re: PRODEJ MONDEA
cja: To je právě to, že kupujících, kteří jsou ochotni zaplatit za to, že auto je v super stavu a má velkou výbavu je jen pár. Většinou to je tak, že si většinou každej jouda koupí radši pochybnej křáp levně a má pocit, že ušetřil. To že se mu to následně vymstí mu nedochází. Takže při prodeji máš jen dvě možnosti. Počkat si a doufat, že se najde někdo kdo ocení kvality auta, ale je tu riziko, že to budeš prodávat rok a pak proděláš ještě víc než kdybys rovnou slevil. Já si moje auto z toho důvodu, že je za cenu, která by odpovídala jeho kvalitě neprodejný radši ještě nějakej čas nechám. PS: Neříkej mi, že jsi to koupil za cenu 1.3 mil. To není u Mondea možný. -
Devil666 16.02.11 21:08
« Re: Fiat
U superkutila jsou v případě výběru auta v podstatě pravděpodobné jen dvě možnosti, 1.urozmýšlení k smrti, 2. po dramatickém výběru, při kterém bude oscilovat na neskutečném množství zcela nesourodých možností a zabývat se absolutními nesmysly nakonec dojde ke koupi a následně bude následovat nespokojenost a hořekování nad tím proč si nekoupil něco jiného... Možnost č.3: tj. rozumný výběr na základě reálných požadavků a následná spokojenost absolutně nepřipadá v úvahu. ;-) -
Nicco 15.02.11 17:34
« Fiat
Tak co sa tyka nakupu auta a nejakych tych pouciek, ze nic na F nechcem alebo iba Japonec alebo iba Nemec, tak plati asi iba jedna vec a to je ta, ze musis mat stastnu ruku a nezalezi na znacke. Takze bud sa urozmyslas k smrti, alebo kupis srdcom. nehovorim, ze Fiat, ale ze kazdy ma to svoje, co mu lepsie vyhovuje, akurat tych kombikov a nadkombikov v nafte s AWD vela nie je. -
superkutil 15.02.11 16:09
Nicco: Já ti nevím. Ty machinace automobilek v poslední době, Fiat který vypadá jak GMC, dnes mi na STK tvrdili, že Fiat chce zrušit zastoupení Fiat v ČR, zkušenosti s Fiaty z minulých i současných dob (kamarádka měla Punto). Netoužím až po tak masívním autě, stačilo by mi vyšší kombi 4x4 s trochu výkonnějším dieselem. V podstatě bych mohl volit Audi, VW, Škoda, Volvo, Subaru či nějaký SUV Hyundai, Kia, Mitsubishi, Suzuki, Ford. -
cja 15.02.11 13:06
Kutil: vidět můžeš, ale o ceně nehodlám diskutovat - snížit ano ale ne to co píšeš. Vyhledávat na netu auta je jedna věc a realita druhá. Takže sorry, vím co prodávám a počkám si. Nové bylo za 1,3 mil a to co máš na odkazu není moje auto. :-!
DIM: Budu sledovat a další auto bude zase asi Mondeo, teď holt situace šla jiným, nečekaným směrem . Naštěstí to není ekonomika, ale bohužel životní ztráta. Tak se chlapi mějte a Mondeu zdar.