Zkušenosti s Renault Laguna GT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 09.02.06  13:38

« Bez nadpisu

..tak tak.. Accord měl hodně tvrdý podvozek a GT mi zatím připadá ještě tvrdší.. Takže francouzské auto=měkký podvozek tady rozhodně neplatí.. I když nemůžu soudit Laguny všeobecně - v jiné než GT jsem jej jenom pár kilometrů zkušební jízdy s 2.0 benzínem a už si to moc nevybavuju - jedině, že motor se mi zdál slabší ale v pohodě a řazení bylo nějaké gumové..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  12:48

« Bez nadpisu

Ve verzi Sport Edition je podvozek se 17" kolama, pneu 225/45R17 a jinými sedadly(tuhá) celkově hodně tvrdý.Až tak,že měním 17" kola za 16" a pneu na 205/55R16.Octávka byla proti tomu měkké auto.
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.06  12:07

« Bez nadpisu

Mozno sa mi zdala makka preto, lebo som pred tymto Saabom, co som si kupil mal EVO VII ;-) , ktoreho tvrdost som s radostou a zatajenym dychom vyuzival takmer 3 roky a potom ma zradil disk a cele som ho rozflakal... :'-(
  • 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 08.02.06  15:00

« Zatím spokojenost

Tady jsou první zkušenosti.. Musím říct, že zatím panuje maximální spokojenost. Já jsem do GT přesedal z Hondy Accord, takže požadavky na sportovní jízdu jsem měl už před tím. :-) Co se týče podvozku, tak nevím, co Tě nechali vyzkoušet, ale mě naopak připadá zatraceně (až moc) tvrdý - a to dokonce i proti Accordu.. (Proti běžné Laguně je snížený podvozek a všechny podvozkové prvky přitvrzeny) Motor je vynikající - ve všech situacích má člověk k dispozici dostatek výkonu, ale abych jenom nechválil, tak na spotřebě se to samozřejmě taky odrazí.. Jediné co by mohlo být lepší je řazení - aspoň já jsem byl z Accorda zvyklý na lepší a přesnější.. Taky té elektroniky je tam trochu moc na můj vkus.. ;-) Uvidíme jak to bude se spolehlivostí a servisem - zatím nalítáno jenom 4000km, tak je ještě brzo soudit.
    Teď už taky vím, proč Honda nedává (nedávala) do Acco palubní počítač - první dva týdny jsem nedělal nic jiného, než klikal na páčku PP a zjišťoval spotřebu a jiné hovadiny, než mě to přestalo bavit a teď už je mi to úplně jedno.. :-) Jinak veskrze pozitivní dojem - nejlepší je to na dlouhé cesty, ty si vychutnávám..
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.06  08:10

« Bez nadpisu

nazdarek, citam, ze ju uz mas.ja som do nej omylom zabludil, ked som si asi pred cca 2 mesiacmi kupoval new faro a musim ti povedat toto:Laguna sama o sebe je auto na pokojne a pohodlne plazenie a plavenie sa krajinou v slusnej az vynikajucej vybave s vynikajucou bezpecnostou, ale...ja som si nakoniec kupil saab 9-3 2,0TS Vector. a dovod?je proti lagune o poriadny kus tvrdsi, co vsak neznamena, ze nie je pohodlny a na ceste je to trieda co sa tyka jazdnych vlastnosti, super vybava tak ako aj u laguny a bezpecnost je skoda komentovat.inac si nemyslim, ze je gt spatne auto, ale mna odradil jeho makky podvozok. francuzske auta ja navyse moc nemusim, hlavne kvoli tomu podvozku.
    napis co je to zac, ako to jazdi podla teba, na mna to pri cca 200km posobilo zmiesane.
  • 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 30.01.06  08:58

« Díky..

..nakonec jsem neodolal a už v ní trávím druhý měsíc.. :-) Zatím maximální spokojenost..
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.06  07:54

« Bez nadpisu

pár hodin jsem v ní strávil (Laguna Gt) pokud Vás ještě zajímá tak se ptejte
    chlebec@iol.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  21:16

« Re:

Zrovna dnes jsem ji viděl jet (v Praze). Ale žádného majitele neznám.
  • 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 02.11.05  13:17

« Bez nadpisu

Némá ji někdo? Vím, že to nebude asi zrovna moc rozšířené auto, ale co kdyby..
  • 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 01.11.05  17:50

« Bez nadpisu

2 Turbo: Octavka RS mě nazajímá - to je auto o třídu níž..
    2 Moreli: Díky, ještě čekám, jestli se tady najde nějaký majitel, aby poreferoval. Docela bych do toho i šel - v kombíku..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  16:52

« Bez nadpisu

nekde jsem cetl test lafuny 2,0T 205 koni, nakonec to vyslo jako dobre auto, jen si stezovali na mekci podvozek,myslim vlazne brzdy a maly zavazadelnik. Spotreba pri ostrem stylu byla kolem 11-12l, ale dalo se jezdit za 7,1l/100km. celkem povedeny motor! hodne stesti!
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.05  15:59

« Bez nadpisu

Heh...Renault,Renault...radsej by som bral Octaviu RS.. >:D :idea: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 01.11.05  15:44

« Re: Zkušenosti s Renault Laguna GT

Nikdo?? Ale no tak..
  • 00 Reagovat !

foto Semtex

Semtex 01.11.05  11:49

« Zkušenosti s Renault Laguna GT

Máte někdo zkušenosti s Renault Laguna GT nebo Renault Laguna Grandtour GT? Myslím ročník 2005. Jaké jsou jízdní vlastnosti, problémy, postřehy, spotřeba, atd...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…