Jaké auto za cca 900 tis. ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
salam 06.11.05 16:03
« Re:
Proč to musí být zrovna VW nebo Škoda, přesně nevím. Kvůli slevě při koupi dvou to nebude - máme jich ve firmě cca 250. Nikdo u nás auto nepotřebuje k práci, je to jakási forma bonusu. Všechna jsou na operativní leasing. Taky bych se raději poohlédnul jinde, ale vzhledem k tomu, že nejlepší značka auta je "služební", tak mě toto omezení ani nějak moc nemrzí. -
"-- skrytý --" 31.10.05 11:34
« Bez nadpisu
Ten golf+ vyzerá asi najlepšie. Len si myslím, že je predražený. A prečo zrovna z tohto koncernu? Čo ked si chce šéf kúpiť auto od nich a pri kúpe dvoch, a to aj keď jedno súkromne, dostane zľavu dosť slušnú. Nemusíte nad tým polemizovať je to skutočnosť ktorú poznám. -
« Je to názor od názoru
Je to názor od názoru, já bych byl hodně smutný, kdybych musel vybírat z této ubohé trojice, ale kdyby to jinak nešlo, volil bych Turana. Passat sice není nakopnutá krabice, ale chromovanou maskou vyhoněnej ošklivej pekáč. Oktávka by byla na druhém místě, jelikož se mi designově z této trojice líbí nejvíc, ale vadí mi Škodovácká ubohost a okoukanost. Jediná značka z VW koncernu kterou celkem uznávám je Audi, ale považuji ji za nechutně předraženou. -
salam 25.10.05 11:19
« Re: To salam
To alessvoboda:
Díky za nabídku. Myšlenku Octávky jsme už opustili, takže to bude Touran nebo Passat. U toho Tourana bych šel do 2.0 FSI nebo TDI (podle toho, jakou bych chtěl příplatkovou výbavu) a asi v provedení Highline.
Můžu se zeptat, jestli Tě na tom autě něco vyloženě štve? Nebo z čeho tam máš největší radost? Oželel jsi při koupi nějakou výbavu a teď toho lituješ? Díky moc. -
« Re: Re:
Tak to jsou dobra paka. Problem je, ze Octavia II RS je jedina O2jka, ktera ma alespon trochu pouzitelne sedacky. Standardni provedeni je naprosto zoufale a na delsi cesty prinasi jen utrpeni, zmar a bolest. >:D
Sedacky v Passatu budou asi zase ruzne podle urovne vybavy, nicmene to v cem jsem sedel bylo jenom podprumerne a nikoliv uplne mimo misu jako u O2.
Jinak ja byt na tvem miste bych udelal jeste jeden uhybny manevr a sice koupi kratkeho Passatu, cimz bych sice prisel o kufr, ale usetril skoro ctyricet tisic za ktere by se dala koupit nejaka vybava.