Jaké auto za cca 900 tis. ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
-
« Bez nadpisu
salam: no ved to chapem dobre, orig cena do 900, a po zlave to bude do 800, nie? :))
Inak jetta zvnutra je ako golf, ale zase luxusnejsie vybavena - comfortline je to uz celkom znesitelne. Ale najma zvonka sa to vyzera velmi pekne. dokonca krajsie ako passat :). Ale je to vec vkusu.
Ale jetta 2.0 tfsi + dsg by nemusela byt zla volba... :) -
« Re: Jaké auto za cca 900 tis. ?
No viem, ze to ma byt VW, alebo skoda. Pichnem si, ale ja by som za tu sumu kludne kupil MB-C v aj zaklade.
Ale O.K. podme spat. Pochopil som, ze by to malo byt viac o komforte. Takze ak vynecham superb a passat tak este by sa ti do 900 zmestili dve auta:
1. OII, ale v prevedeni akcneho modelu Edition 100. T.j. krasne cierne auto, vo vnutri biela (teda svetlo seda, takmer biela) koza, 17" kolesa, xenony, elektro-chromaticke zrkadla, dvojzonova klima, v podstate dost velka a komfortna vybava, mozno je v zakladee aj navigacia (to neviem, videl som u predjacu a bola). keby som to auto nevidel, poviem skarede, ale na vlastne oci pekne a urcite pomerne komfortne. A nemusis sa ani obmedzovat v motorch - 2.0TDI mas za 800,- 2.0 tdi automat za 854,-, 2.0 FSI 770,-.. A este ti ostane na dovybavenie par desiatok tisic...
Mozno moc za oktavku, ale zase to je oktavka ako ma byt :))).
2. VW jetta. Pekne auto (podla mna), s chromovymi doplnkami vo vybave komfortline, ci sportline aj elegantne, motory (2,0 TFSI 772,- manual a 832,- s DSG) + stale ostanu prachy na vybavu.
Viem, ze to nie je passat, ani superb - velkostou, ale ak by ti to stacilo, dostanes dobre auta. Ja osobne by som mozno siel do jetty (aj ked cierny lak a biela koza by ma lakali) najma, kvoli TFSI a DSG (ak teda by som nemohol mat MB-C :D). A tiez aj kvoli tomu, ze podla mna jettu nebude mat tak vela ludi ako OII.
Este som mrkol do cennika, a vlastne do 900 by sa zmestil superb v rovnakej edicii (tiez krasny - cierno-biely :P ) akurat "len" s motorom 1,8T 110kw a manualom :(. Keby ti tiez preslo 970,- mal by ho s 2.8 142kw co by nemuselo byt az take zle. Mas tam vo vybave okrem ineho bi-xenony, solarne stresne okno, a kopu inych somarin....
Jo a navyse verim, ze ak ste taki zakaznici VW/SKODA, nie je problem ukecat zlavu a zmestit sa do limitu...
[odkaz]
[odkaz] -
« Bez nadpisu
No mas defacto na vyber Passat Variant ale ten za ty prachy je v dost zakladni vybave pokud ches aspon 2litrovej motor a neda se tam prikonfigurovat spousta vychytavek :-) (jeste se tak da comfotline 2fsi s nakejma vecma ale pokud tam das xenony uz na moc vic nezbyde) v Highline jsou dost nepohodlny sedacku - jsou dost uzky jeste uzsi nez v O2.
potom Touran ten muzes mit jak v benzinu i v nafte s plnou vybavou
pokud oktavku tak jedine RS v kombiku - opet ve firemnim limitu se da zaskrtnout ve volitelne vybave uplne vsechno :-) krome stresniho okna pokud tam das to nejlepsi radio se soundsystemem :)
no a nakonec golfplus coz byla moje volba 2litr fsi s automatem vcetne skoro vseho co se dalo vybrat a jsem moc spokojnej :-) pokud by byl bez automatu tak se dalo vybrat uplne vsehno :)
jinak polovina firmy jezdi touranama a zbytek passatama :-) sem tam nekdo v superbu ci golfu GTI :-) ale to jsou vetsinou lidi ze zahranici co to tu maj jen jako dalsi auto pro zabavu
zajdi si na jarov a tam si vklidu vyber :) -
"-- skrytý --" 07.11.05 18:47
« Re:
Pucmeloud: Nejdriv si prosimte precti tu diskusi at uz do placu nehazes veci jako RS protoze kdyby si to udelal tak vis ze sportovni kary nejdou...a to by teoreticky melo vyradit i ST220 ale mam pocit ze to nebylo staveny jako sportovni auto ale jako rychlej manazerskej sedan takze pokud by to proslo tak je to podle me taky celkem zajimava varianta 8)
Ale jetta s TFSI + dsg je len nieco malo nad 800, mozno by stacilo len FSI alebo TFSI bez dsg a urcite sa to zmesti :).
A zase sedany nie su az take zle - az na to, ze tam nenapchate do kufra velku vec, iba xx malych... Jedneho mam, takze viem, ze je to celkm unosne. A ked treba nieco ozeliet, tak toto sa vazne da. Radsej sedan s 485 litrami, ako hatcback s 320 :).