Jaké auto za cca 900 tis. ?
Aha, no som to cital cele ale nepostrehol som, ze by tam sedan nemohol byt (navyse passat je sedan).
Ale jetta s TFSI + dsg je len nieco malo nad 800, mozno by stacilo len FSI alebo TFSI bez dsg a urcite sa to zmesti :).
A zase sedany nie su az take zle - az na to, ze tam nenapchate do kufra velku vec, iba xx malych... Jedneho mam, takze viem, ze je to celkm unosne. A ked treba nieco ozeliet, tak toto sa vazne da. Radsej sedan s 485 litrami, ako hatcback s 320 :). -
salam: no ved to chapem dobre, orig cena do 900, a po zlave to bude do 800, nie? :))
Inak jetta zvnutra je ako golf, ale zase luxusnejsie vybavena - comfortline je to uz celkom znesitelne. Ale najma zvonka sa to vyzera velmi pekne. dokonca krajsie ako passat :). Ale je to vec vkusu.
Ale jetta 2.0 tfsi + dsg by nemusela byt zla volba... :) -
« Re: Jaké auto za cca 900 tis. ?
No viem, ze to ma byt VW, alebo skoda. Pichnem si, ale ja by som za tu sumu kludne kupil MB-C v aj zaklade.
Ale O.K. podme spat. Pochopil som, ze by to malo byt viac o komforte. Takze ak vynecham superb a passat tak este by sa ti do 900 zmestili dve auta:
1. OII, ale v prevedeni akcneho modelu Edition 100. T.j. krasne cierne auto, vo vnutri biela (teda svetlo seda, takmer biela) koza, 17" kolesa, xenony, elektro-chromaticke zrkadla, dvojzonova klima, v podstate dost velka a komfortna vybava, mozno je v zakladee aj navigacia (to neviem, videl som u predjacu a bola). keby som to auto nevidel, poviem skarede, ale na vlastne oci pekne a urcite pomerne komfortne. A nemusis sa ani obmedzovat v motorch - 2.0TDI mas za 800,- 2.0 tdi automat za 854,-, 2.0 FSI 770,-.. A este ti ostane na dovybavenie par desiatok tisic...
Mozno moc za oktavku, ale zase to je oktavka ako ma byt :))).
2. VW jetta. Pekne auto (podla mna), s chromovymi doplnkami vo vybave komfortline, ci sportline aj elegantne, motory (2,0 TFSI 772,- manual a 832,- s DSG) + stale ostanu prachy na vybavu.
Viem, ze to nie je passat, ani superb - velkostou, ale ak by ti to stacilo, dostanes dobre auta. Ja osobne by som mozno siel do jetty (aj ked cierny lak a biela koza by ma lakali) najma, kvoli TFSI a DSG (ak teda by som nemohol mat MB-C :D). A tiez aj kvoli tomu, ze podla mna jettu nebude mat tak vela ludi ako OII.
Este som mrkol do cennika, a vlastne do 900 by sa zmestil superb v rovnakej edicii (tiez krasny - cierno-biely :P ) akurat "len" s motorom 1,8T 110kw a manualom :(. Keby ti tiez preslo 970,- mal by ho s 2.8 142kw co by nemuselo byt az take zle. Mas tam vo vybave okrem ineho bi-xenony, solarne stresne okno, a kopu inych somarin....
Jo a navyse verim, ze ak ste taki zakaznici VW/SKODA, nie je problem ukecat zlavu a zmestit sa do limitu...
No mas defacto na vyber Passat Variant ale ten za ty prachy je v dost zakladni vybave pokud ches aspon 2litrovej motor a neda se tam prikonfigurovat spousta vychytavek :-) (jeste se tak da comfotline 2fsi s nakejma vecma ale pokud tam das xenony uz na moc vic nezbyde) v Highline jsou dost nepohodlny sedacku - jsou dost uzky jeste uzsi nez v O2.
potom Touran ten muzes mit jak v benzinu i v nafte s plnou vybavou
pokud oktavku tak jedine RS v kombiku - opet ve firemnim limitu se da zaskrtnout ve volitelne vybave uplne vsechno :-) krome stresniho okna pokud tam das to nejlepsi radio se soundsystemem :)
no a nakonec golfplus coz byla moje volba 2litr fsi s automatem vcetne skoro vseho co se dalo vybrat a jsem moc spokojnej :-) pokud by byl bez automatu tak se dalo vybrat uplne vsehno :)
jinak polovina firmy jezdi touranama a zbytek passatama :-) sem tam nekdo v superbu ci golfu GTI :-) ale to jsou vetsinou lidi ze zahranici co to tu maj jen jako dalsi auto pro zabavu
zajdi si na jarov a tam si vklidu vyber :)