LPG
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 13.02.07 12:47
« Přenositelnost systému LPG?
mám Opel Omega A s LPG systémem BRC a chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaká možnost tento systém vymontovat a namontovat ho do jiného auta? Konkrétně Honda Accord 2.2 VTEC r.v. 1997. Plynová bomba je teprve 3 roky stará. Jak je to s případným schválením a zápisem do TP u dalšího auta? -
« Re: Re:
To je zajimavý, že nejsi jediný, co píše o velkých nájezdech aut z Holandska a přitom bych vzhledem k tamní hustotě osídlení a malé ploše řekl, že ani nemají kam moc jezdit. >:D Já zase znám jednu Octávku 1,8 T s Landi Renzo, najeto téměř 100 tis. a bez problémů. Jinak problém holandských systémů je, že je u nás servisuje hrozně málo firem, díly jsou míň dostupné a drahé a dotyční majitelé na to pak kašlou a pak už to je ke zkáze blízko. Jestli praskají sedla atd., tak to pak to auto je na * i případě provozu na benzín. Stejně si myslím, že na vině bude seřízení - bohatost směsi atd. -
"-- skrytý --" 08.02.07 12:32
« Re:
Nevím, jaký je to ročník, je mi to fuk, není to zdaleka jediné auto, jen poslední (tedy, minulý týden ještě bylo, třeba už je tam zas další :-) ). Byl to Scénic, rok bych odhadl kolem 98-2000. Nemá sebemenší problém s rozvody, ale popraskané talířky ventilů, od vysoké teploty. Dost často ale bývají i popraskaná sedla ventilů. A to nejen u těch "nic moc" francouzů - kterých logicky ten servis dělá nejvíc, když je na ně zaměřen - ale i jiných aut (nejhůř na tom byl 1,8T do VW, co tak pamatuju). U francouzů je právě těhle přestaveb hodně - Laguny, 406 - proto jich taky dost jezdí na servis. Otázka jsou km - hodně toho je z Holandska, a tam si o nájezdu nelze dělat příliš iluze. Holt, když to lidi s vidinou levného provozu v tom bazaru koupí... i když, ten 1,8T si to dotyčný teprve nechal předělat, a vykrvácel na tom těžce. -
« Bez nadpisu
Oddie: Ony ty Renaulty, obzvlášť Megany nejsou taky žádný zázrak. Jaký to byl ročník. S rozvody měly problémy pokud vím u první generace Meganu - řachtalo to jak starý nafťák. Ve Francii se taky hodně jezdí na LPG, tak by mě celkem zajímalo, kolik se tam jakých značek přestavuje. Možná víc přestavují PSA. >:D -
"-- skrytý --" 07.02.07 21:20
« Re: Re: Re:
Je možné, že na některá auta, kde se třeba šidí na kvalitě (běžně téměř nezjistitelné), nejsou ideální na přestavbu.
Psal jsem již několikrát - na Feldě ujeto 140 tkm na plyn a motor jezdí úplně v poho. A problémy co byly s čerpadlem - jednou asi totální * benzín a potom neumětel mechanik. -
"-- skrytý --" 07.02.07 09:20
« Bez nadpisu
Jo jo, asi nemají problémy, a tak jezdí, a nic nepíší. A nebo problémy mají, a radši už ani nepíší... to jen tak na okraj, v pátek zase přijel jeden Megane s LPG, že mu to nějak začalo cukat a nejede to, a že plynaři mu to nespravili, no a z motoru se vytahaly krásně popraskané ventily, dva dokonce tak, že bylo velké štěstí, že se nerozpady úplně a nespadly do válce, to by pán nad opravou plakal ještě víc. Holt si to auto nechal moc dlouho... -
"-- skrytý --" 06.02.07 09:08
« Volba LPG
Ja bych jine zarizeni nez Landi Rezo nebral mam jeden s prvnich typu jeste monosekvencni ale tak jak mi to prodejce rikal naistaluj a zapomen ujeto 80tis km a vse v poho, a ty nove vicesekvencni maji odolne vstrikovace na 300tis.km a CPU od Bosche tak myslim ze je to kvalita ale je take nejdrazsi prestavba skoro 40tis ale nemusim pak ztracet cas v servisech a tahat penizky z kapsy. Magic 2 ma kolega po 2 rokach jizdy oprava tak draha ze uvazoval o jizde na benzin. :*) -
« Bez nadpisu
2 Zdenekold: Mám samo na LPG, sice mám rád novoty, ale do kufru feldy bych CNG těžko nacpal. Sice mám plničku CNG přímo ve městě, ale další v nedohlednu. Spíš mě zajímaly novinky v této oblasti. Bylo mě řečeno, že dokud se budou používat těžké a neskladné ocelové nádrže, tak se to v osobácích nemá moc šancí rozšířit (nepočítám dodávky atd., zásobování).