LPG

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

21.07.06  23:24

« LPG

Moje vlastní zkušenost ja taková. Měl jsem Š Favorit, Felicia 1.6 a Octávia 1.8 20V. Vždy byly s každým autem nějaké problémy. S těmito vozy jsem najezdil dohromady cca 180.000 km. Teď mám Octávii, najel jsem s ní 44.000 km. Byly s ní největší problémy a podařilo se ji seřídit skoro po dvou letech. Ale jako vždy se ukázalo, že je problém v autě a ne v plynu. (2x špatná váha vzdchu). Plynař, když mě uviděl tak ho omývali :-) a to jsem šel en na kafe :). A hozně by mě zajímalo, kdo tak strašně často mění kabely, výfuky a svíčky. Svíčky mám v Octávii 44.000 km a jsou v pohodě. Kabely jsem měnil jen na Favoritovi. Do plynu bych šel znovu ..... (sekvenc zn. Tartariny)
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  12:17

« italie

tak jen par postrehu:
    italie - plyn na kazdy treti benzince, kvalita mizerna (stejne jako kvalita benzinu), pokud mate jinou koncovku nez tu jejich a nemate s sebou redukci, mate problem. Redukce meli pouze na jedne jedine benzince (metano) u florencie. Nekde se dokonce obsluha tvari ponekud nechapave co po nich chcete... zjisteni, ze existuji i jine koncovky nez jejich je pro ne stejne neuveritelne jako ze na marsu je zivot. (ostatne italove jeste nevstrebali ani informaci, ze existuji zeme, kde se mluvi jinym jazykem). Cenove - predrazeno, jak benzin tak plyn (benzin 1,4e min. a plyn 0,69e min)
    rakousko - benzinka na dalnici u insbrucku - dva stojany s ruznymi typy koncovek, kvalita dobra, cena 0,64E
    jinak spise sporadicky
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.06  23:49

« Bez nadpisu

Orebič potvrzuji, tam jsem bral 2x a celkem hlídali plnění a hned vypínali. Na dálnici jsem LPG neviděl. Tam jsme jel ze Zagrebu na Bosnu a kvůli LPG sjel do Kutina a zpátky zase po staré přes Plitvice a bral až ve Varaždinu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.06  23:35

« Bez nadpisu

V Chorvatsku muzu potvrdit, super, na dalnici tak kazda 2. pumpa nonstop (no prijeli jsme pred pulnoci, nejak si predavali smenu a umel anglicky asi jako ja, tak jsme se nejak domluvili, ze musim 10 minut pockat ;-) Byli jsme na Peljesac a u Orebice je uz funkcni pumpa. Ale rakousko a slovinsko je asi zabity, ze? Takze jsem ujel asi 150km na benzin.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.06  19:01

« ceny

Aktuální ceny
    Chorvatsko
    Všude 3,05 Kn (oficiálně 1 EUR = 7,24 Kn, ale místní s oblibou počítají za rovných 7, tak raději platbu kartou nebo v Kn)
    BiH
    0,8 - 0,9 BM (1 BM = 0,5 EUR). Nejlevněji hned u hranic s Chorvatskem ve směru od Slavonského Brodu. Na jihu ještě před Mostarem platí vyšší cena.
    Černá Hora
    Všude 0,55 EUR (EUR oficiální měna). Objevil jsem několik dalších čerpaček mimo oficiálně udávaných Budva a Bar. Hned 5 km za celnicí od Chorvatska v Herceg Novi Euro Petrol, pak další cca 3 na trase k Budvě, nová čerpačka pak před Petrovacem u Monastyru Rezevici, taky Euro Petrol - dokončili zrovna minulý týden.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.06  18:50

« Re: Autoplyn-centrum Zlín

Tak si odpovím sám - cenově super, ale přístupem nic moc (diagnostiku neumí). Mě po první prohlídce po 500 km nastavení nadrbali a dokonce tam nechali aktivní servisní testovací režim, že to cestou od nich několikrát na křižovatkách chcíplo na volnoběh). Po nastavení u konkurence AGW super a auto absolvovalo dovolenkových 4 tis. km bez problémů.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.06  16:30

« LPG ve francii a spanelsku

vi nekdo jakou koncovku maji na lpg ve francii a spanelsku? jak je to na pumpach s dostupnosti redukci a jestli plyn cepuje obsluha nebo je to samoobsluha?
    mam v aute holandskou koncovku... v cechach na pumpach no problem, v evrope nevim...
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.06  09:20

« Autoplyn-centrum Zlín

Má někdo s nimi zkušenost? Mají dobré ceny a fungují už dlouho.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.06  23:35

« Bez nadpisu

Pro připadné zájemce a fandy LPG: Prodám Mazdu 323 GLX SDN 1.8 r. v. 1995, 177 tis. km, LPG LOVATO, v moc dobrém stavu a vynikající výbavě (např. ABS, klima, vše v elektrice, DO centrál, alarm, pager, protiúnosové zařízení, zdvojený imobilizér, Blaupunkt s RDS, mlhovky, a mnohé jiné), po STK a emisích i revizi LPG, nové brzdové kotouče a destičky, káble, svíčky, filtry, výfuk, renovovaný lak atd. Koupeno v ČR, 1. majitel, servisní knížka, nebouraná. Zachovalý interiér, dutiny, spodek. Cena Kč 75.000,--! Pište na E-mail: e_czech@seznam.cz. Odpovím každému. Zdar :!:
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.06  11:19

« vzorové instalace podle značek aut

• 00 Reagovat !

foto

11.06.06  10:17

« seznam čerpacích stanic

Včera jsem googloval nějaké informace ohledně LPG a našel několik dobrých stránek s přehledy čerpaček
    celá Evropa
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Německo
    [odkaz]
    Rakousko
    [odkaz]
    [odkaz]
    Švýcarsko
    [odkaz]
    Maďarsko
    [odkaz]
    [odkaz]
    Slovinsko
    [odkaz]
    [odkaz]
    Chorvatsko
    [odkaz]%20za%20web%2… /> [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]%20PUNIONICE%… /> [odkaz]
    Bosna
    [odkaz]%23e533497ce8… /> [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Řecko
    [odkaz]
    Itálie
    [odkaz]
    [odkaz] srovnání cen PHM u jednotlivých distributorů
    Francie
    [odkaz]
    Španělsko
    [odkaz]
    Holandsko
    [odkaz]
    Velká Británie
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.06  10:24

« Bez nadpisu

V Brně kolem 14,50, viděl jsem i 14,20.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.06  07:19

« Re: Re: Cena LPG

To se dá jěště přežít.Okolo Žamberka/VČ/ tam to vesele nabízej za 16,50 a ani se trochu nestyděj.J.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.06  22:47

« Re: Cena LPG

Za to v Praze je nějaká kartelová dohoda a všichni mají jednotnou cenu 15.50,-
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.06  22:04

« Re: Cena LPG

Dneska jsem tankoval v HK a cena byla 13,80 J.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.06  11:06

« Cena LPG

Brno, Lipůvka, Černá Hora za 14,50 Kč, Letovice a Boskovice za 15,10 ltr.
    >:D >:D >:D :idea: :idea: :idea: >:D >:D >:D :idea: :idea: :idea: >:D >:D >:D :idea: :idea: :idea: >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.06.06  18:32

« cena

zakolik se u Vás teď prodává LPG ?????Viděl jsem od 14až po 16,9
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.06  16:44

« Mazda 323 1.8 GLX SDN - LPG

Budu prodávat, dostanu Civica. Třeba mám někdo zájem? Omlouvám se za nepatřičný příspěvek všem!
    :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*) :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.06  21:28

« Bez nadpisu

No zase uměj dělat Jeepy... Na to sem byl upozorňován, protože 4.7 V8 od Jeepu neni nic moc jednoduchýho a je docela snadný to celý zmršit (zvlášť u sekvenčního vstřikování). Doporučili mi tenhle servis, když sem se kontaktoval na těhle stránkách [odkaz]
    Jinak u toho jeepu, kterej má docela ukrutnou spotřebuikdyž ho jen tak fidláš, tak se investice vrátí po 25 000km
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.06  21:16

« Re: LPG AutoMT Radotín

Nevím,akorát mi připadaj docela drahý.J
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…