LPG

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  07:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Přenositelnost systému LPG?

Na montáž stačí.J
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  20:17

« Re: Re: Re: Re: Přenositelnost systému LPG?

Stačí na normální montáž, nebo konkrétně na tohle přehození? Jaká to dělá?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  19:42

« Re: Re: Re: Přenositelnost systému LPG?

Přesně se musíš kontaktovat s firmou,která má na to oprávnění.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  18:12

« Re: Re: Přenositelnost systému LPG?

A za jakých?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  13:42

« Re: Přenositelnost systému LPG?

Jde ale za splnění určitých podmínek!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  12:47

« Přenositelnost systému LPG?

mám Opel Omega A s LPG systémem BRC a chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaká možnost tento systém vymontovat a namontovat ho do jiného auta? Konkrétně Honda Accord 2.2 VTEC r.v. 1997. Plynová bomba je teprve 3 roky stará. Jak je to s případným schválením a zápisem do TP u dalšího auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.07  15:57

« Re: Re:

To je zajimavý, že nejsi jediný, co píše o velkých nájezdech aut z Holandska a přitom bych vzhledem k tamní hustotě osídlení a malé ploše řekl, že ani nemají kam moc jezdit. >:D Já zase znám jednu Octávku 1,8 T s Landi Renzo, najeto téměř 100 tis. a bez problémů. Jinak problém holandských systémů je, že je u nás servisuje hrozně málo firem, díly jsou míň dostupné a drahé a dotyční majitelé na to pak kašlou a pak už to je ke zkáze blízko. Jestli praskají sedla atd., tak to pak to auto je na * i případě provozu na benzín. Stejně si myslím, že na vině bude seřízení - bohatost směsi atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.07  12:32

« Re:

Nevím, jaký je to ročník, je mi to fuk, není to zdaleka jediné auto, jen poslední (tedy, minulý týden ještě bylo, třeba už je tam zas další :-) ). Byl to Scénic, rok bych odhadl kolem 98-2000. Nemá sebemenší problém s rozvody, ale popraskané talířky ventilů, od vysoké teploty. Dost často ale bývají i popraskaná sedla ventilů. A to nejen u těch "nic moc" francouzů - kterých logicky ten servis dělá nejvíc, když je na ně zaměřen - ale i jiných aut (nejhůř na tom byl 1,8T do VW, co tak pamatuju). U francouzů je právě těhle přestaveb hodně - Laguny, 406 - proto jich taky dost jezdí na servis. Otázka jsou km - hodně toho je z Holandska, a tam si o nájezdu nelze dělat příliš iluze. Holt, když to lidi s vidinou levného provozu v tom bazaru koupí... i když, ten 1,8T si to dotyčný teprve nechal předělat, a vykrvácel na tom těžce.
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.07  10:10

« Bez nadpisu

Oddie: Ony ty Renaulty, obzvlášť Megany nejsou taky žádný zázrak. Jaký to byl ročník. S rozvody měly problémy pokud vím u první generace Meganu - řachtalo to jak starý nafťák. Ve Francii se taky hodně jezdí na LPG, tak by mě celkem zajímalo, kolik se tam jakých značek přestavuje. Možná víc přestavují PSA. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  21:20

« Re: Re: Re:

Je možné, že na některá auta, kde se třeba šidí na kvalitě (běžně téměř nezjistitelné), nejsou ideální na přestavbu.
    Psal jsem již několikrát - na Feldě ujeto 140 tkm na plyn a motor jezdí úplně v poho. A problémy co byly s čerpadlem - jednou asi totální * benzín a potom neumětel mechanik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  20:04

« Re: Re:

Nemuselo, nemuselo. Akorát je tak malinko zvláštní, že u LPG aut se podobných případů jen na tomhle servise už řešily desítky, kdežto u ne-LPG ani jediný. Asi náhoda :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.07  13:31

« Re:

Taky to nemuselo být provozem na LPG. Jinak ne každý umí LPG seřídit, to je fakt. Tuto zkušenost jsem si taky prodělal. Firma, která mě to montovala už mě na auto nesmí šáhnout. 2x ponechaný aktivovaný testovací režim mě stačil. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  09:20

« Bez nadpisu

Jo jo, asi nemají problémy, a tak jezdí, a nic nepíší. A nebo problémy mají, a radši už ani nepíší... to jen tak na okraj, v pátek zase přijel jeden Megane s LPG, že mu to nějak začalo cukat a nejede to, a že plynaři mu to nespravili, no a z motoru se vytahaly krásně popraskané ventily, dva dokonce tak, že bylo velké štěstí, že se nerozpady úplně a nespadly do válce, to by pán nad opravou plakal ještě víc. Holt si to auto nechal moc dlouho...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  06:42

« Re: Volba LPG

Ja mam polskej Elpigaz a jsem taky max.spokojenej.Ujel jsem na něm bez problému 60000km.J.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  09:08

« Volba LPG

Ja bych jine zarizeni nez Landi Rezo nebral mam jeden s prvnich typu jeste monosekvencni ale tak jak mi to prodejce rikal naistaluj a zapomen ujeto 80tis km a vse v poho, a ty nove vicesekvencni maji odolne vstrikovace na 300tis.km a CPU od Bosche tak myslim ze je to kvalita ale je take nejdrazsi prestavba skoro 40tis ale nemusim pak ztracet cas v servisech a tahat penizky z kapsy. Magic 2 ma kolega po 2 rokach jizdy oprava tak draha ze uvazoval o jizde na benzin. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  06:40

« Re:

To mohu jenom potvrdit.Pokud se nejedná o zástavbu přímo z výroby tak to stojí za prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.07  22:34

« Re:

Neměli v těch škůdkách tužší zadní péra?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.07  21:18

« Bez nadpisu

CNG do osobaku jde, treba SCP to mela ve Fabiich nebo Feldach. Jezdilo to pry hrozne, pomalu s tim bylo nebezpecny zastavit v krizovatce ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.07  15:46

« Bez nadpisu

2 Zdenekold: Mám samo na LPG, sice mám rád novoty, ale do kufru feldy bych CNG těžko nacpal. Sice mám plničku CNG přímo ve městě, ale další v nedohlednu. Spíš mě zajímaly novinky v této oblasti. Bylo mě řečeno, že dokud se budou používat těžké a neskladné ocelové nádrže, tak se to v osobácích nemá moc šancí rozšířit (nepočítám dodávky atd., zásobování).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.07  13:52

« Re: Re: lpg

To mi připadá jako nesmysl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…