Reklamace nového vozu - jak správně postupovat !?
"-- skrytý --" 17.01.06 16:57
« Re: Re: Re:
Nabizel jsem jim setkani s moznosti jizdy s uvedenym vozem, vcetne osobni diskuse. To bylo odmitnuto. Veskere pozadovane informace jsou na mych strankach a co se tyka soudniho znalce, posudek by mel byt hotov tento tyden, bohuzel to chvilku trva a to ja neovlivnim. -
"-- skrytý --" 17.01.06 15:13
Proc jsi precitlively ve vztahu k Renault clubu? Tu diskusi jsem cetl a prislo mi, ze ti zpocatku chteli pomoct.
Podle mne jsis to u nich podelal sam spamem jejich fora (doufam ze nebudes tvrdit, ze to tam za tebe psal nejaky vtipalek, ktery ti logoval tvuj ucet) a napadanim lidi. Krome toho jsi jim nikdy na zadnou jejich otazku neodpovedel a kdyz te zadali o nejaky dokument, nikdys jim ho nedal. Pak jses ohanel znaleckymi posudky a slibil jsi je dodat - nikde tam nejsou.
Tak se nediv, ze s tebou nesouhlasi. Ty otazky byly zcela konkretni a vecne.
To ze pak doslo v zaveru diskuse de facto k hadce se vubec nedivim. -
"-- skrytý --" 17.01.06 14:19
Tom69: A proč by majitele Renaultů neměly zajímat výsledky prodeje? V Evropě prodali asi 10% podílu trhu.V práci chtěli kupovat SM,tak jej platím,občas,pokud si v pondělí vzpomenu, tak prolistuji.Teď třeba vím, že se prodalo 12-13 tis renclů v ČR,že L2 byla někde na 48 +/- místě mezi modely,že se jich prodalo víc jak M6 či Avensisů,prostě čísla,statistiky.... Podle mne legitimní informace.
Vím, že se prodalo 377 Swiftů(když jej má žena), jaký je trend v off-roadech(vede Hyundai) atd.
Já v tom nic špatného nevidím.
Každý klub asi bude provázán se značkou a moc bych se divil,kdyby to bylo jinak. -
"-- skrytý --" 17.01.06 13:50
« tak
IT: asi jsem byl spatne pochopen, jasne ze tam tyhle veci patri, jen jsem se pozastavil nad tim koho z klubaru asi zajimaji obchodni vysledky koncernu renault za rok 2005, kdyz neustale pisi jak jsou nezavisli 8-s
nelze srovnavat testy novych aut s nejakou ciste ekonomickou vetsine nic nerikajici informaci. Co jim asi klubarum tahle zprava prinese? Levnejsi dily. Tak to potom jo ;-)
Petr65: bohuzel jsem narazil na vtipalka, ktery se napr. na idnes podepisuje jako ja a vsude nechava pouze odkazy, chapu ze jsou pak lidi nastvani, protoze si mysli ze je to moje prace.
PS: od noveho roku jsem poslal nejmene 4 emaily na Renault CR, vcetne dalsiho na prodejce, myslis, ze se nekdo uracil mi odpovedet. NE! -
"-- skrytý --" 17.01.06 11:42
to all: Na klubových stránkách Mazdy či Hondy jsou zcela běžně testy novinek,popis konstrukcí atd. Nechápu,proč by si Renault a jeho klub měli počínat jinak?
Pak je reklamou jakýkoliv test,ať je to na internetu či v klasickém časopise. Tak to zakážeme?Zakažme! >:-[]
Půl roku se tu píše,jak je Renault šmejd a v ČR jich prodali v r.2005 asi 12 tis,či kolik.
Problém se vyskytne všude a když dojde na větší problém, je neochota to řešit a snaha odpálkovat u všech.
Jsme pro každého bezvýznamný trh.Až se tu ročně prodá 400tis aut,asi se začnou chovat jinak.
Taková 2.liga ve slavné EU,zatím...no jo, tak divize,ať je to přesné... ;-) -
"-- skrytý --" 17.01.06 11:27
« Re: Re: Re: cenzura ?
A jak jim pomuze ze jen porad na nekoho nadavas? Kdyz chces ostatnim pomoct, proc jim nedas nejaky navod? Nemyslis si, ze by jim to pomohlo vic?
Ale ne, misto toho jen hazis spinu na kohokoliv, kdo s tebou nesouhlasi a to na jakemkoliv foru o autech, pripadne kazde forum spamujes odkazy na tvou slabomyslnou stranku. -
"-- skrytý --" 17.01.06 11:24
Citronku, jasne ze to je nesmysl. Prodej noveho vozu FO se ridi OZ a dalsimi souvisejicimi predpisy. Tvrzeni ze na to obvykle zaklony neplati a ze takovy prodej podleha jakesi vyjimce je tvrzeni smyslene.
Volvo z Polska: Pokud je vuz koupen v zahranici, vztahuji se pro rezim koupe lokalni narodni podminky, tedy i prislusna ustanoveni o zarucni lhute. -
"-- skrytý --" 17.01.06 10:44
« Re: záruka
..to myslím nesedí - prodej auta se řídí občanským zákoníkem, pokud je jedna strana fyzická osoba nepodnikatel, a dále je samozřejmě v postavení spotřebitele, tedy platí zákon o ochraně spotřebitele, 2 letá záruka dle oZ; pokud výslovně ve smlouvě je uvedeno, že se řídí obchodním zákoníkem, pak stejně nemůže být vyloučena úprava spotřebního práva, protože je to výslovně v obchodním zákoníku uvedeno...tedy postavení fyzické osoby/zákazníka nepodnikatele v zásadě nemůže být horší než dle zákoníka občanského s plným uplatněním spotřebního práva...obchodní smlouvy by byly pro fyzické osoby nepodnikatele neúnosně tvrdé, a to zvláště při koupi OA, stejně tak, je-li v obchodní smlouvě ustanovení, které by zhoršovalo postavení nepodnikatele oproti občanskoprávní úpravě - smlouva je neplatná. -
"-- skrytý --" 17.01.06 01:34
« Re: cenzura ?
Skoda ze na tom Slovensku nejsi.
Vlastniku fora se proste nelibi tvoje vecne spamovani s linkem na tve priblble stranky, tak co se divis? Proc by si to mel nechat libit? Koho to zajima?
Ty tve blbe odkazy zneprijemnuji zivot tolika lidem, co se s nimi setkavaji na vsech moznych strankach. Uvedomujes si to? -
"-- skrytý --" 17.01.06 01:29
« Re: Renault Club
Nech uz se vysetrit.
Jaks prisel na to, ze je informace o poctu prodanych aut reklamou na cokoliv?
Co si zverejnuji je snad jejich vec, ne?
Kdyz tam maji test na Clio, auto roku 2006, je to snad taky reklama?
:shock:
Dlouho jsem sledoval tve lopoteni za opravou tveho auta. Snazil jsem se precist si informace, ktere predkladas a dospel jsem k nezvratnemu presvedceni ze jsi lhar a demagog.
Good luck -
"-- skrytý --" 15.01.06 14:34
« Renault Club
Nechtel jsem se k tomu uz vracet, ale at mi nikdo netvrdi, ze Renault Club je nazavisly spolek priznivcu znacky, kdyz na prvni strane www.renaultclub.cz vidim jen jednu velkou reklamu dovozce! Reknete mi koho se starsim vozem zajimaji "Obchodní výsledky skupiny Renault v roce 2005". Jako by toho nebylo dost v ostatnich novinach :? -
Tak ted jsem rad ze mam Toyotu neco podobneho sjem prozil .
Panove z Mlade Boleslavi maji podobny pristup
Jo jo
Kdyz si clovek zvykne na Toyotu a pak prestoupi ke SKODE.
To bylo prekvapko jake dokazou byt starosti se Skodovkou .
Tak Skoda zdomu . A AVENSIS do DOMU
A situace nini po 30 tis cena za 1 rok vcetne pneu na zimu cca 12tis . >:D >:D -
"-- skrytý --" 13.01.06 16:09
No tak moment - kdyz si ja sam jako fyzicka osoba dojdu koupit auto z myho momentalniho rozmaru a zaplatim za to pulmega ted hned cash, tak jakejpak na to obchodni zakonik??? Ten vstoupi do hry jedine kdyz to budu chtit na leasing a za me to koupi leasingovka jakozto pravnicka osoba a ja to mam od ni v najmu, ne??
Nedivim se ze se na tuhle akci nedostavili, stejne jako vsichni ostatni. Dokonce ti psali, že je mozno domluvit se na jindy, ale na tuhle protestakci ze prostě nepujdou.
Vis, co se mi na tobe nelibi? Jak prekrucujes fakta.