Reklamace nového vozu - jak správně postupovat !?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  12:28

« servis

tak servis se nekona, jsem preobjednan na novy termin protoze nebyl k dispozici nahradni vuz
    dle prijimaciho technika je nenapadlo, ze ho budu chtit >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 06.08.06  22:45

« Bez nadpisu

Bohužel tohle není způsobeno značkou Renault ale tím že jsme v ČR.
    Nemám žádné zkušenosti s reklamací nových vozů ale s přístupem autorizáků jako k zákazníkovi jo.Občas zajedu do autorizáku kvůli nákupu ND případně dotazu na opravu a mohu říct že teda ochotou netrpí a už jen to že se mnou musí mluvit je obtěžuje.Rovněž si myslím že tam ani nepracuje kvalifikovaný personál i když bych to čekal.Vesměs mi to připadne jako většina lékařů.Opravy typu pokus / omyl.Vyměníme tohle a když to nepomůže tak ještě tohle, vždyť zákazník to zaplatí .Nemluvím zde jen o Renaultu ale o všech značkách.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  21:21

« Autor zřejmě nepatří mezi mé fandy ?! A zřejmě nečetl mé str

Citace !
    Renault REKLAMACE - skutečný lhář Cenzor 06.08.2006 20:37
    Skutečný příběh skutečnýho lháře který neumí jezdit posbíral obrubníky, chodníky a retardéry ve vyšších rychlostech aby mohl reklamovat auto. A když mu odmítli vyměnit auto pouze mu ho opravili i když to byla jednoznačně jeho chyba tak zaplatil svýmu kamarádovy soudnímu znalci 15 tisíc kaček aby mu vystavil posudek podle jeho představ. Neodváží se jít na soud, tam by ho hned odhalili tak jen kydá kde může. Jak ale praví naše přísloví: Na každou svini se jednou voda uvaří. I na tebe Tomáši Vrátny.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  16:28

« AUTO FREIBERG a RENAULT ČR - raději objet obloukem .........

Dnes jsem si uvedomil, ze firme RENAULT stacilo jen par mesicu na to, aby si udelala ze zaprisahleho, oddaneho a verneho fanouska znacky minimalne stejne zaryteho odpurce !
    Smutny pribeh >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  13:16

« Nic noveho pod sluncem

Cituji ze stranek www.renault.cz respektive www.renaultrevue.cz
    Jak vidno, nikdo se nepoucil, nikoho netrapi co si mysli zakaznik 8-s
    Datum: 11.7.2006 17:12
    Od: Václav
    Nadpis: Autosedačky
    Tak jsem se zajímal o dětské autosedačky a s tak neprofesionálním přístupem v Brně u Vašich koncesionářů jsem se setkal naposledy před rokem 1989. Nikdo mě nedokázal říct přesnou cenu (prej asi od 5 do 8 tisíc korun - prodejce) a o slevě 20% nevěděl vůbec nic. Ačkoliv jsem Váš fanoušek, tak tohle se mi opravdu nelíbí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.06  16:19

« děti

Alespoň, že nám dělají radost děti, když už auto nestojí za nic >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  13:59

« reklama

[odkaz]
    zajimava reklama na podporu pouzivani bezpecnostnich pasu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.06  09:31

« Re: Re: no nekupte to za ty penize

No to urcite nejsem ;-)
    a druhe auto na ND, dobry napad :D
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.06  16:32

« Re: no nekupte to za ty penize

Tome: a niesi ty nahodou z Renaultu, ved im tu robis stale reklamu :-) Tusim si kupim este jedno na ND :-) za tu cenu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  15:44

« no nekupte to za ty penize

Společnost Renault Vám přináší novou časově limitovanou nabídku. Renault Clio Storia již od 196 400 Kč, Renault Clio již od 271 400 Kč, Renault Thalia již od 199 900 Kč, Renault Mégane 3dv. a 5dv. již od 317 900 Kč, Renault Mégane Sedan již od 327 900 Kč, Renault Mégane Grandtour již od 347 900 Kč a Renault Scénic již od 369 000 Kč. Nabídka platí při financování prostřednictvím Renault Finance. Nabídka je platná od 1.7. do 31.8.2006.
    Pocitam, ze za chvilku bude pri nakupu dvou aut treti zdarma >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  14:36

« Re: Re: Re: Jen se divím

No neco udelali neco ne. Pred dovolenou jsem vyzvedaval auto a po dovolene ho tam zase vratil. Praskani v okne odstranovali poprve tim, ze rozebrali a zase slozili leve predni dvere, promazali stahovacku. Vcera jsem to tam dal znovu s tim, ze ji tedy vymeni. Takze uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  13:54

« Re: Re: Jen se divím

Čau Tome, jak to dopadlo s tou reklamací, já sem teď neměl moc času to tady sledovat :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.06  09:21

« Re: Jen se divím

matematik: to mate naprostou pravdu, nebot tato diskuze vznikla jen a jen na zaklade spatnych zkusenosti s prodejcem, servisem i dovozcem.
    Pokud si prectete ci poslechnete obe reportaze z Motozurnalu CR1, mozna pochopite proc to vsechno :shock:
    www.renault.czweb.org
    Tomas alias TOM69
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  18:49

« Jen se divím

Čistě náhodou jsem otevřel tuto diskusi a po chvíli dospěl k názoru, že je to vlastně osobní stránka jakéhosi pána Tom69 (či nějak tak). Renault je mi lhostejný (kupuji zásadně Subaru). Ale u evropských aut jsem zažil kupu problémů, například s manželčiným VW Polem, kde ani po 3x opravách nedokázali dát do pořádku ABS. Takže buď kupujte originály vyrobené přímo v Japonsku nebo se nedivte.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  16:25

« Bez nadpisu

Tom69: :-) Na zalozenie takeho panelu sa mi zdas byt najpovolanejsou osobou, myslim, ze mas s tym bohate skusenosti a vies posudit, ktora lokalita je najpriatelskejsia :-! Takze az s tym budes hotovy, daj vediet...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  14:40

« Re:

vis ze to neni zase tak spatny napad :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  14:31

« Bez nadpisu

Wow. Zalozme dajaky panel mudrych hlasok autorizovanych technikov, to bude lepsia sranda ako jedno cele vydanie dikobrazu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  14:15

« zpatecka

tamtam: na jednu stranu mi to take neni uplne jasne, nicmene po zkusenostech se nedivim uz nicemu :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.06  13:42

« Bez nadpisu

Tak až ho tam Matra úspěšně naimplantuje, ať nám dá taky vědět... Synchron na zpátečce nemá snad žádný auto, možná tak ještěrka (vysokozdvižnej vozík). Proto nechápu k čemu ho tam Marta potřebuje?? Pokud jí to jde přes zuby tak buď neumí řádně vyšlápnout spojku nebo nedá čas předlohové hřídeli aby se úplně zastavila (dotáčí se setrvačností pokud bezprostředně před tím jede vpřed a při ještě vyšší rychlosti už sešlápne spojku) anebo tam má závadu ve spojkovém mechanismu. Pokud ovšem myslí že jí tam zapomněli dát zpátečkový synchron, tak budiž :P :P :P
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.06  13:41

« Re: opravdu zadna zmena ?

tak toto je dobreeeeeeeee >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…