Reklamace nového vozu - jak správně postupovat !?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 09.02.06  15:47

« Re: aktualne

Do týdne to prodej a kup si punto. :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  15:02

« aktualne

dobry den,
    pred chvili mi volali z renaultu, ze generalni reditel nechce abyste chodil. ...
    me rekli ze se s vama budou bavit uz jen po linii pravniku.......
    tuto informaci jsem prave obdrzel od reportera se kterym jsem mel navstivit importera ..... co si mam o tom myslet >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  14:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sl.Ostravská

tom 69: koukni do mailu.
    Víš já chtěl jen nápravu věci, ale poté co mi technik řekl, že ještě neopravoval autoklimu zahlodal červík, dorazilo mne, že pokud neucítí smrad jeho nos je to jen můj problém a na mou rodinu,že kašle >:-[] poslední kapka >:-[]
    Poslal jsem stížnost na SDA a ČOI......... viz mé příspěvky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sl.Ostravská

Co jsi jim provedl, ze ti poslali vyhruzny dopis. Me jeste zadny neposlali, respektive radeji prestali uplne komunikovat. V pondeli k nim jdu v doprovodu redaktora Mototzurnalu, tak alespon bud mit svedka kdyby to chteli prekrucovat. No jsem hodne zvedavy, jestli to nechaji pouze na tiskove mluvci nebo tam bude pritomen i nekdo dalsi? :roll:
    PS: uz si ani nahodou nemylim, ze mi nekdo od Renaultu vyjde vstric, ale neminim to tak nechat. AUTA S RYTMEM ZIVOTA dala memu zivotu za posledniho pul roku opravdu rytmus >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  13:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Sl.Ostravská

Renault u mne skončil. Poté co jsem dostal výhružný dopis jsem je odsunul na konec řebříčku někam pod kravské lejno.
    Dělat reportáž podle právníka není nevhodnější s ohledem na předchozí stav věcí. Tudíž jen sleduji boj vás co si ještě myslíte, že jim velký R vyjde vstříct. Jen by mne zajímalo kolik zamněstnanců od R. jezdí jejich vozy. Zatím mám osobně trystní zjištění, že je to jen velmi mizivý počet. Proč asi?
    Sl. je placená aby byla důležitá a komisní.
    Sir Anton na pivo nechodím, ale osobně bych to rád slečně řekl do očí, protože o mně říká samé lži. Spojka mi smrděla, ale technik mi to samé ukázal i u RMG II s 1500 km - prý materiál a malý motorový prostor. :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.06  12:58

« Re: Re: Re: Re: Sl.Ostravská

A ty budes jeste kupovat dalsiho renaulta Very Happy
    Noooo, podle sl. Ostravské je to jediný způsob, jak si ověřit, že Renault je nesmírně kvalitní značka bez technických problémů a s fantastickým servisem. A navíc bych pochopil, že nějaké pomluvy někde v diskuzi na webu jsou jen "jedna paní povídala" a ve skutečnosti jim strašně křivdí. Tak nevím?!? Asi bych jim měl dát šanci a koupit si tam auto za 600 bez DPH! >:-[] hehehe
    Popravdě, chci O II nebo Focus. Megan má oproti OII výhodu, že v N1 úpravě má pořád ještě okenní airbagy. V sérii. Škoda je neumožní ani dokoupit. A megan je mnohem levnější než Octavia nebo Focus.
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 09.02.06  12:43

« Re: Re: Re: Sl.Ostravská

slon72: (neber to v zlom)
    Tu k..... bych rád nakopal.
    nezlob se to nepůjde. Jsou tam jména a už takhle to mám s velkým R sečtené jeko problémista
    Z tohto mi nie je jasne, ako si to nakopanie predstavujes. V krcme pri pive s kamosmi? ;-)
    Mena sa daju vypipat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  12:37

« Re: Re: Re: Sl.Ostravská

A ty budes jeste kupovat dalsiho renaulta :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  12:35

« Re: Re: Sl.Ostravská

Ahoj Tome
    , nezlob se to nepůjde. Jsou tam jména a už takhle to mám s velkým R sečtené jeko problémista
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 09.02.06  12:29

« Re: Sl.Ostravská

Tak vidite. Este sa najde niekto, kto spochybnuje opodstatnenost medializacie podobnych pripadov? Ak ano, nech sem rovno napise sposob, ako naucit (v tomto pripade) Renault korektnemu spravaniu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  12:26

« Re: Sl.Ostravská

slon72: nemuzes mi to preposlat dal bych to na stranky :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.06  12:19

« Sl.Ostravská

Tu slečnu mám ještě nahranou v telefonu, smrdící spojka byla jen z dalších problémů u vozu s 22000 km, než jsem ho poslal do prčic. Tu k..... bych rád nakopal.
  • 00 Reagovat !

foto RRAAFF1

RRAAFF1 09.02.06  11:30

« Bez nadpisu

FenderStrat:Hustý,to bych jí poslal asi do pr....
    Pochybuju,že by byla stejná odpověď třeba v D,F,to se asi může stát jen u nás :?
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.06  11:24

« PR Renaultu

to Tom69 - ahoj, neodolal jsem a napsal do Renaultu, jestli už vychytali časté mouchy meganu (táhnutí do strany, smrdící klima, odcházející kliky, zadní stěrač...takové ty klasiky, já to auto původně opravdu chtěl koupit, teď těžce váhám). Odpověď paní Ostravské zněla, že Renault žádný takový problém neregistroval. Poslal jsem odkaz na Tvou stránku a tuhle diskuzi. Prý to je ojedinělý problém jednoho potížisty - ta geometrie :)))
    A smrdící klima prý byla v jednom rovněž "potížistickém" případě odhalena jako smrad ze spojky, protože s tím "majitel neuměl jezdit". Takže všem, kterým smrdí klima v meganu bych asi měl přetlumočit vzkaz od Renaultu - s autem nic není, naučte se pouštět spojku!
    No uznejte, že takhle si dělat * ze zákazníků, to se jen tak nevidí >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.06  13:42

« renault

V pondeli 13.2 jdu navstivit Renault CR. Podarilo se domluvit schuzku. Nic vyrazneho si od toho neslibuji, ale tesim se na vymenu argumentu a treba se dockam i odpovedi na me otazky.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  21:58

« Bez nadpisu

mrkněte na [odkaz] auta za opravdu super ceny
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 03.02.06  19:31

« Re: Re: Re: megane .... levobocek

Já sem Ti to říkal už,že máš vadný uložení tlumičů,jak Ti měnili pružiny tak to měli rozmontovaný a byla tam špona nebo něco co bránilo ložisku se otočit.Aji kdyby pružina byla prasklá,tak by to vliv nemělo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.06  11:17

« Re: Re: megane .... levobocek

ahoj, musim uvest veci na pravou miru, po vymene pruzin se vozidlo zatim chova tak jak by melo, to znamena ze ty pruziny byly pravdepodobne vadne. Jde spis o to, ze Renault nechce uznat ze byly vadne protoze v pripade opakovani zavady by nastal stejny kolotoc jako na zacatku.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.06  11:11

« Re: megane .... levobocek

Nemám slov, co víc po tobě prodejce chce? Závada prokázana, sám jí uznává, odstranit nejde (pokud by šla, tak by jí už odstranil - ne?). Otázka soudu se už tady diskutovala - krajně nevýhodné pro spotřebitele. Tady už je fakt každá rada drahá - tvůj přístup je asi jediné řešení. Možná bych zkusil TV Nova - to by medializaci hodně pomohlo a vedení Renaultu by muselo raegovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.06  15:54

« megane .... levobocek

Vyjadreni soudniho znalce [odkaz]
    Vyjadreni prodejce
    [odkaz]
    Vyjadreni vedouciho servisu RC Zlicin
    Tahnutí vozidla do levé strany Vám vždy potvrdím. Stojím si za svým stanoviskem, tzn. Vozidlo při naší společné zkušební jízdě (je to již dost dávno)prokazatelně po přejetí nerovnosti a v rychlosti do cca 60km/h směřovalo na levou stranu.
    Vyjadreni redaktora Motozurnalu CR1
    Pan Vrátný dal auto opravit ještě do dalšího servisu, ale ani tam mu vůz opravit nedokázali. Teď je možná správný čas na to říct, že jsem s vozem Tomáše Vrátného jel. Auto opravdu hodně táhne do leva. Nezáleží ani na sklonu silnice. Prostě levá vpřed.
    a na zaver vyjadreni technickeho oddeleni Renault CR
    prezkoumana geometrie vozidla, shledana odpovidajici norme, s ohledem na prani a trvale stiznosti zakaznika proveden nad ramec obvykle pece (puvodne preventivni, po tydnu dohadu bylo toto sluvko vypusteno) zasah - vymena pruzin predniho perovani.
    Je skvele, ze ma Renault CR takove odborniky, kteri od stolu poznaji ze vuz je v naprostem poradku, kdyz jini jejich kolegove kteri s vozem jeli pravi neco jineho. Proc se Renault tak brani napsat, ze se jednalo o vadny dil? Odpovi mi nekdo na tuto otazku?
    Panove dnes jsem natacel pokracovani reportaze o mych problemech pro Motozurnal a redaktor CR1 by rad vyslechl i dalsi uzivatele Renaultu. Takze pokud byste nekdo mel zajem sdelit svuj pribeh tak me prosim kontaktujte. :roll:
    Diky Tomas V. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…