Reklamace nového vozu - jak správně postupovat !?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  09:44

« Re: IT

Clovece nebavi !
    Ale dosud se nenasel na jejich strane nikdo, kdo by v sobe nasel trochu slusnosti a za celou vec se omluvil, nebo alespon projevil litost, ze doslo k pochybeni a ja mel s autem problemy, ktere nedokazali resit.
    Absolutni nezajem. Takze dokud budu ziv, pujdu po Renaultu a jeho nesvarech. Pokud bych mel jinou znacku a chovali se stejne, udelal bych to same.
    Nerikam, ze kazdy vyrobeny Renault je kram. To jiste ne. Je jiste mnoho stastnych a spokojenych ridicu.
    Tady je to vsechno jen a jen o chovani a pristupu servisu, prodejce, dovozce, kdyz se zakaznik dostane do problemu.
    Ono je sice pravda, ze statistika nemusi dat 100% odpoved, ale urcity obrazek si udelat muzes. A pokud mi ze 73 lidi 52 odpovi (71%), ze se v servisech Renault nic nezmenilo, je to smutne nemyslis 8-s
    A abychom neresili stale jen Renault. Jasne, kazda vetsi firma vice ci mene hresi na svou silu a jeden nazlobeny zakaznik neni nic. Ale to neznamena, ze si budu jako zakaznik tise plakat v koutku a neozvu se.
    Posilam odkaz na zajimavy prispevek jednoho technika spol. Telecom, ktery take ledacos napovi
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  22:20

« Bez nadpisu

Hm, 16 lidí z 35 má fakt nekonečně velkou vypovídací hodnotu, tj. žádnou. Měli jste ve škole statistické metody nebo ne? Když se těch aut jen ve staré EU prodalo 725 tis, tak 16 názorů z Česka je co? Názor? Ale no tak...je to jen 16 názorů,nic víc.
    Služební auta: já nevím,jaký je podíl. U nás asi větší než jinde. Počítají se prodané kusy,ne kdo to koupil. To můžu zpochybnit prodeje Forda,Toyoty,každého,to je snad hloupust,nemyslíš?
    Tome,já se ti divím,že tě to baví.
    Hele, napsal jsem, že Swift je hrkávka,někoho to popudilo,myslím si to stále, Fabia dcery je řemeslně zmáknutá lépe,ale protože se do mne za to navezli,tak tam už ani nic nepíši,s výjimkou dneška a navigace,ale to je spíš jiné téma než Swift.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  21:01

« Re:

Totalni rozchod je vice nez jisty, jen budu muset jeste pretrpet par tisic km, aby ten rozvod ve finale tolik financne nebolel. Budis to ponauceni pro priste. Skolne opravdu nebylo nejlevnejsi.
    To jestli ten "cirkus" kolem jednoho auta mel nejaky smysl, necham na ostatnich. Doufam, ze to alespon par lidem pomohlo jak pri volbe a vyberu auta, tak i pri reseni pripadnych problemu.
    Zdá se, že par lidem přeci jen ano
    [odkaz]
    Je jasne ze jedna vlastovicka jaro nedela, ale ja nejsem zvykly odchazet z boje se sklopenou hlavou.
    A to jestli pocet prodanych vozu svedci o kvalite produktu neminim komentovat. Z emailu, ktere jsem dostal od jinych majitelu jiz takovy optimismus nevyzaroval.
    Je otazka, kolik napr. ks z celkoveho poctu prodanych aut cini firemni nakupy pro stredni management.
    Pro vetsinu firem je rozhodujici cena a zamestnanec ma vetsinou malou sanci pro samostatnou volbu.
    A cena u Renaultu je hodne lakava, jak trochu napovida anketa.
    [odkaz]
    Debaty o dusevnim zdravi zakazniku, co si poridili novy Renault, myslim patri do jine diskuse na jinych strankach.
    Co me zarazi je to, ze se Renault zjevne nepoucil z chyb a spokojeny zakaznik je u nej az na druhem miste
    [odkaz]
    A ze to nebylo az tak zbytecne zobrazi tato anketa na mych strankach
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  20:15

« Bez nadpisu

Protože se jich (nových Renaultů) ve starých zemích EU,Norsko a Island za první pololetí 2006 zaregistrovalo pouze 725.502 ks,dá se předpokládat, že ne všechny jsou zmetky,že ne všichni co to koupili jsou duševně vyšinutí. Víc prodal jenom VW, a to 838.277ks. Co se prodalo mimo uvedené státy nevím.Pár tisíc asi jo.Tolik strohá čísla.
    Sice je to asi kruté,ale jeden naštvaný zákazník(doufám že ve všech bodech oprávněnně) nemá na prodeje absolutně žádný vliv.Drsná realita.
    BTW:kolik lidí jde na auto.cz,kolik lidí poslouchá český rozhlas? Já třeba 17 let ne. A pokud poslouchají,kolik z nich je olivněno jednou reportáží? Nicméně šlenrián je šlendrián,ale asi se už natolik nemáte rádi TOM-AUTO-RENAULT, že je nutný rozchod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  10:57

« Re:

Nic prevratneho se bohuzel neudalo, auto ma stale sve mouchy, kterych se uz asi nezbavi. Za par mesicu (kveten 2007) skonci zaruka a firma Renault se bude chechtat, jak se zbavila jednoho otravneho zakaznika >:-[]
    [odkaz]
    trochu humoru na odlehceni .... na jejim miste bych se tak neradoval :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.06  14:11

« Bez nadpisu

Ahoj Tom 69 .
    Ako sa ti darí s auticko, mam taky pocit, ze nic moc. No drzim ti palce aby si vydrzal vo svojich tazkostiach az do uspesneho konca. Uz dru krat riesim dilemu ci doporucit renaulta a neviem co s tym. Auta pekne, sunt sa da kupit vsade ale tvoj pripad je odstrasujuci. Same si ma odhovoril a zatial nelutujem. Z nepraj nikov si nic nerob, je lahke zvesit hlavu a nic nerobit.
    Zdar a napis co sa deje s tebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.06  14:11

« Re:

zatim :)
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.06  13:22

« Bez nadpisu

Aby si si nemyslel, ze inde je lepsie, doporucujem sledovat aj diskusie o inych znackach [odkaz]
    BTW vsimni si, ze dotycny nerobi medialny vietor a snazi sa to riesit rozumne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.06  22:28

« Re: Re:

bohuzel i posledni navsteva servisu se neobesla bez ztraty kyticky 8-s
    jen to potvrzuje tva slova a zkusenosti
    jsou to z hlediska celku jiz jen malickosti, ale i ty tvori celkovy obraz ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.06  22:20

« Re:

Souhlasím, úplně vidím, co by se dělo v autorizovaném servisu u nás, kdybych měl větší problém, mám z toho hrůzu a jen s odporem tam chodím na garančky, je to celorepublikový problém a čest vyjímkám. Otrávenej personál, každej se tváří jako kdyby to tam hlídal a ne prodával. Zlatej neznačkovej servis, kam jezdíš pravidelně, za slušnou cenu, kde později někoho poznáš a kdo se k tobě chová jako k zákazníkovi. Toho si jako živnostník musí hejčkat, kdežto autorizovaný mají pocit, že musíš jen k nim, amatér vedle amatéra. Někdo tam ještě dneska pracuje za zásluhy. Bohužel je to tak.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  12:28

« servis

tak servis se nekona, jsem preobjednan na novy termin protoze nebyl k dispozici nahradni vuz
    dle prijimaciho technika je nenapadlo, ze ho budu chtit >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 06.08.06  22:45

« Bez nadpisu

Bohužel tohle není způsobeno značkou Renault ale tím že jsme v ČR.
    Nemám žádné zkušenosti s reklamací nových vozů ale s přístupem autorizáků jako k zákazníkovi jo.Občas zajedu do autorizáku kvůli nákupu ND případně dotazu na opravu a mohu říct že teda ochotou netrpí a už jen to že se mnou musí mluvit je obtěžuje.Rovněž si myslím že tam ani nepracuje kvalifikovaný personál i když bych to čekal.Vesměs mi to připadne jako většina lékařů.Opravy typu pokus / omyl.Vyměníme tohle a když to nepomůže tak ještě tohle, vždyť zákazník to zaplatí .Nemluvím zde jen o Renaultu ale o všech značkách.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  21:21

« Autor zřejmě nepatří mezi mé fandy ?! A zřejmě nečetl mé str

Citace !
    Renault REKLAMACE - skutečný lhář Cenzor 06.08.2006 20:37
    Skutečný příběh skutečnýho lháře který neumí jezdit posbíral obrubníky, chodníky a retardéry ve vyšších rychlostech aby mohl reklamovat auto. A když mu odmítli vyměnit auto pouze mu ho opravili i když to byla jednoznačně jeho chyba tak zaplatil svýmu kamarádovy soudnímu znalci 15 tisíc kaček aby mu vystavil posudek podle jeho představ. Neodváží se jít na soud, tam by ho hned odhalili tak jen kydá kde může. Jak ale praví naše přísloví: Na každou svini se jednou voda uvaří. I na tebe Tomáši Vrátny.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  16:28

« AUTO FREIBERG a RENAULT ČR - raději objet obloukem .........

Dnes jsem si uvedomil, ze firme RENAULT stacilo jen par mesicu na to, aby si udelala ze zaprisahleho, oddaneho a verneho fanouska znacky minimalne stejne zaryteho odpurce !
    Smutny pribeh >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  13:16

« Nic noveho pod sluncem

Cituji ze stranek www.renault.cz respektive www.renaultrevue.cz
    Jak vidno, nikdo se nepoucil, nikoho netrapi co si mysli zakaznik 8-s
    Datum: 11.7.2006 17:12
    Od: Václav
    Nadpis: Autosedačky
    Tak jsem se zajímal o dětské autosedačky a s tak neprofesionálním přístupem v Brně u Vašich koncesionářů jsem se setkal naposledy před rokem 1989. Nikdo mě nedokázal říct přesnou cenu (prej asi od 5 do 8 tisíc korun - prodejce) a o slevě 20% nevěděl vůbec nic. Ačkoliv jsem Váš fanoušek, tak tohle se mi opravdu nelíbí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.06  16:19

« děti

Alespoň, že nám dělají radost děti, když už auto nestojí za nic >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  13:59

« reklama

[odkaz]
    zajimava reklama na podporu pouzivani bezpecnostnich pasu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.06  09:31

« Re: Re: no nekupte to za ty penize

No to urcite nejsem ;-)
    a druhe auto na ND, dobry napad :D
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.06  16:32

« Re: no nekupte to za ty penize

Tome: a niesi ty nahodou z Renaultu, ved im tu robis stale reklamu :-) Tusim si kupim este jedno na ND :-) za tu cenu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  15:44

« no nekupte to za ty penize

Společnost Renault Vám přináší novou časově limitovanou nabídku. Renault Clio Storia již od 196 400 Kč, Renault Clio již od 271 400 Kč, Renault Thalia již od 199 900 Kč, Renault Mégane 3dv. a 5dv. již od 317 900 Kč, Renault Mégane Sedan již od 327 900 Kč, Renault Mégane Grandtour již od 347 900 Kč a Renault Scénic již od 369 000 Kč. Nabídka platí při financování prostřednictvím Renault Finance. Nabídka je platná od 1.7. do 31.8.2006.
    Pocitam, ze za chvilku bude pri nakupu dvou aut treti zdarma >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…