Reklamace nového vozu - jak správně postupovat !?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.05  11:45

« Re: Re:

clio chci koupit tak rok, max dva roky stare (100 PS pouze od roku 2004 - u nas se oficialne nikdy neprodavalo) takze uz me zrejme problemy se zarucni reklamaci trapit nebudou... ale presne jak rika Golman problemy muzou byt s kazdym autem... bohuzel tendle stat respektive jeho pravni systemy a moralka prodejcu v tedle zemi, jeste budou zapad dlouho dohanet .. :/ tim nechci rict ze na zapade problemy nejsou, ale sam jsem 2 roky zil v Anglii a muzu rict, ze po navratu do maticky zeme jsem se nestacil a jeste porad nestacim divit....
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.05  11:15

« Re:

Golman: ale af to myslel, ze je problem natrafit na seriozny pristup pri probleme s autom. Cela tato diskusia je o tom. Tu nejde o to, ze sa nieco posere. To je normalne. Aspon ja to za normalne pokladam a je normalne potom tu vadu odstranit bez toho, aby sa zmietali jak hadi a co sa da zviedli na nieco ine a nemuseli to v zaruke opravovat. Tu slo o toto, ak si to nahodou nepochopil. No a my s af nechapeme, ako tu k.o.k.s. napise pribeh o peknom rieseni a naviac brutalne rychlom a potom si chce od tej znacky kupit auto. Nic viac, nic menej :-) . Proste ja by som uz neriskoval mat smolu, ked viem ze tych ciernych petrov nieje u Renaultu malo :-). Inak v pohode.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.05  10:44

« Bez nadpisu

To se na mě nezlob, ale když má někdo poruchu na autě, proč by měl hned utíkat k jiné značce. Chtěl bych vidět, zda existuje automobilka, která neměla nikdy žádný problém, já jsem slyšel o problémech se Škodovkou, Renaultem, Peugeotem, Citroenem ad. Já se opakuju, ale se 4. Renaultem jsem neměl zatím ani jeden problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.05  09:23

« Re: Re: a dalsi

To nechápu, líčíš tady takové historky a uvažuješ o koupi Clia??? Pak to nemá u voleb tak vypadat, když tady lidi mají takové uvažování... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.05  07:29

« Re: a dalsi

k.o.k.s.: nepoucitelnost. Su deti a deti :-) Hodne stastia pri kupe 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.05  23:32

« a dalsi

moje zkusenost s RENAULTem, respektive meho znameho.. Laguna 2.2cDi po 20000km silena rana a auto skoro nejelo.. v servisu se ukazalo ze vackova hridel se jaksi odporoucela z lozisek... nastesti vse bylo uznano jako reklamace a jiz po 4 mesicich (ano, slovy ctyrech) mesici tu byl motor novy.. po celou dobu bylo jako nahradni vozidlo poskytnuto Twingo s asi 100tis km.. ac po celou dobu urgovano doba vymeny/nevhodnost nahrady pouze v podstate odpoved ze ac po mesici jiz je narok na odstoupeni od smlouvy, vzhledem k tomu ze vozidlo je na leasing toto v podstate v tomto pripade neplati... nakonec po zdarne vymene komplet motoru a stastnem znovu uvedenim do provozu se behem jizdy objevovali dosti silne vybrace coz vzhledem k jejich povaze celkem dosti jasne ukazovalo i na poskozeni prevodovky.. Renault vse opet resil - vypodlozenim a o izolovanim vseho se se na voze hybalo nebo klepalo.. cili vysledek opet vybrace ale tentokrate jiz jasne pouze od prevodovky, ale stim ze uz se pry neda nic delat.. no a co tedy dal... jednoho krasneho dne ze jedna pani s Favoritem rozhodla projet kriovatku na cervenou a nalezite poupravila predek celeho Renaulta a je nutno rici ze asi k uleve jak majitele tak Renault servisu... nyni jiz bylo vse na pojistovne a tak tentokrat jiz poi dvou mesicich jezdila Laguna s kompletne novym - pojistovnou zaplacenym - prevodovym ustrojim.. holt vytrvalost se vyplaci...
    PS.: sam ted uvazuji o koupi Clia 1.5dCi 100PS takze uz se uci modlitby :))
  • « 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 08.10.05  21:36

« Re: Re: Re: Prima

spíš doživotně zabanovat IP.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.10.05  21:11

« Re: Re: Prima

ludom ako Sator by som najradsej dozivotne zakazal pouzivat vypoctovu techniku
  • « 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 08.10.05  20:57

« Re: Prima

Sator běž s tím spamem do *!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:35

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  15:04

« info

Aby to nebylo jen o tom, ze jsou vsichni od Renaultu spatni, moc rad uvitam i dobre zkusenosti s pristupem toho ci onoho prodejce - servisu a predam je dal. Samozrejme, pokud to nenapise majitel firmy, jak se to obcas stava >:D
    Vsechny pripominky muzete psat i na muj specialne zalozeny email: info.renault@email.cz
    DIK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:58

« Re: Re: hledání pomoci

Tady nejde o zadání reklamy,ale o to, že pokud je člověk majitel a má problémy s panem XY hned je reportáž, ale Renault nese penízky a tak reportáž nebude a hotovo.
    Nechci být vulgární, ale Danková je tu jen pro někoho.
  • « 00 Reagovat !

foto 1zdavu

1zdavu 06.10.05  14:45

« Re: hledání pomoci

Jedneho casu kolovala po nete fotka Sceniku kde majitel mal krasny "polep" s textom v zmysle: TOTO AUTO MALO V PRIEBEHU XX DNI YY VAZNYCH PORUCH. :P
    Ked uz vsetko zlyha, aj toto je sposob upozornovania na kvalitu znacky, hlavne ak je auto na cestach. >:D
    A k NOVE a zadavniu reklamy. A to ako ze by u nich Renault stiahol reklamu. U komercne televizie s obrovskym podielom na trhu. To pochybujem. Tu reklamu vidi viacej divakov ako pripadnu relaciu ktora urcite nebude v "primetime" na obrazovke. Ale tiez je to sposob ako sa vyvliect.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.05  14:44

Slon72: niecomi to pripomina :-). Isiel som tou istou cestou , nakoniec sa co to naopravilo, vymeilo a potom som to proste vzdal. Auto asi maximalne zoderiem, vyuzijem a hotovo. Predavat ho za dakych 450-400t sa mi teda nechce. Za istych okolnosti hej, ale treba sa drzat pri zemi :-)
    tom69: uprimne Ti drzim paste!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:40

To co jsi ted popsal me prave zene dopredu. Stve me arogance a pocit ze si muzou s clovekem delat co chteji. Mozna jsem jen kapka v mori, ale nevzdam se bez boje, to uz by mohl potom clovek rezignovat uplne na vsechno. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:33

« hledání pomoci

:D Co vše jsem dělal:
    :arrow: ČOI - vaše kroky jsou O:K,vše v mezích zákona, ale můžeme dohlédnuot jen na dodržení zákonných lhůt
    :arrow: NOVA - jsme tu pro vás, ale to je náš zadavatel reklamy a tak se se mnou nebavil nikdo
    :arrow: PROTI SRSTI - dtto
    :arrow: ČT - nezkoušel jsem - Renault sponzor Besip
    :arrow: Právník - jste v právu, ale jaksi nám chybí zákon, který uplatnit
    :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( Je to smutné, ale po počáteční euforii,že mám důkazy a jsem v právu přišlo těžké zklamání
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:19

« Re: Re: Dodatek

Osobne si myslim, ze misto masivni reklamy a lakani novych zakazniku, by se mela firma postarat o ty stavajici tak, aby z jejich servisu odjizdeli spokojeni. A jeste dodatek, i tak velka firma by v sobe mela najit trochu pokory a priznat si, ze chybovat je lidske. Nebo je to jen dalsi pripad velkeho molocha, ktereho po nedelnim vysilani TV NOVA tak rad prirovnavam k prodejne Hypernova v Butovicich, kdy vsichni z nas videli co se na oddeleni masa delo, ale management tvrdil pravy opak >:-[] ( mozna pro nekoho trochu pritazene za vlasy, ale hrozne rad pouzivam prirovnani ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  14:09

« Re: Dodatek

Slecna nebo pani Ostravska na reklamacni lince kope za svuj klub do roztrhani tela. To co mi predvedla dnes behem meho telefonatu me jen utvrdilo v tom, ze firmu Renault zakaznik opravdu moc nezajima !!!
    Naopak se na me rozzlobila, ze pry poskozuji firmu Renault spustenim teto diskuze, ne niz jsem ji upozornil v mem emailu. Na muj dotaz, proc mi pres vsechny telefonaty a emaily jeste nikdo z vedeni Renault neodpovedel, kdyz i pravnikovi z poradny na ochranu spotrebitele, ktereho by muj pripad nemusel moc trapit to trvalo neco kolem dvou hodin mi ovsem neodpovedela. Pry se tim intenzivne zabyvaji, ale vse pry musim resit s firmou Freiberg, ktera je pravnicka osoba a dle jejich slov s RENAULT CR nema firma Freiberg nic spolecneho, proto ji nemuzou nic prikazovat, ani k nicemu nutit >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 06.10.05  14:02

« Re: re.: Zličín

Jo Zličín je velká černá díra - skoro by se zdálo, že je to pračka špinavejch peněz. A přitom to má bejt značkovej dealership Renaultu ČR, kerej má všem ostatním dealerům úkázat, jak se to má správně dělat. No potěš :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.05  13:54

« Dodatek

Jak Renault nakládá s důkazy:
    Testy ze zdravotního ústavu - zaplatil jste si za to, že vám tam našli bakterie. :roll: Slečna nebo paní Ostravská :roll: na lince tech.podpory: výměna klimatizační jednotky na vašem voze jen kvůli vám bez důvodu, protože vše je naprosto v pořádku.
    Jsem jen zvědav jestli je někdo nebo něco donutí ke změně
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…