Spotreba LPG

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

03.10.05  17:12

« Bez nadpisu

Ja jsem měl Chryslera Voyagra 3.3benzín předělaného na plyn. Plynovou nádrž (60l) jsem měl místo rezervy takže zůstala zachovaná benzínová nádrž. Pokles výkonu u takového obsahu byl téměř nepostřehnutelný akorát to víc papalo. S autem se jezdilo převážně po městě a 18l plynu nebyl problém. Jinak tak 12benzínu. Na plynovou nádrž jsem najel tak 350 - 400km. Hodně záleží na kvalitě plynu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.05  16:54

« Re: Spotreba LPG

Nevím jaký auto si plánuješ koupit ale osobně jsem měl Favorita karburátor spotřeba do 10 a málo zaleželo na stylu jízdy výkon sel dolu ale jen minimálně v kopcích to táhlo obstojně i na 5.
    Ted mam O1 1.9TDI 81kW 2001 ale nevím zda jsem neudělal chybu a nemel jit do 1.8T s LPG. Ted jezdím za 5.5 a s plynem bych byl tak do 10 (myslím >:D ) asi jsem se unáhlil teď sháním naftu kde se dá :roll: .
    Dojezd to je různý ve Fa jsem mel 60 litru nadrž ale co se dávají místo rezervy tak mají kolem 30-40 přesně nevím chce se poptal někde v servisu. Jinak plyn doporučuji nevýhody má podzemní garáže a taky někam člověk musí dat rezervu pokud nechce vozit jen sprej.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.05  16:31

« Spotreba LPG

Panove a damy.Mel jsem to stesti,ze mi ukradli auto a ted premyslim,co noveho koupit.Doted jsem byl zaryty dehtofil,ale pri soucasnych cenach PHM premyslim o alternativnim pohonu LPG.Ovsem nemam zadne zkusenosti a snad ani neznam nikoho,kdo by na LPG jezdil.Proto se chci zeptat na par veci.Napriklad,jak je to se spotrebou?Pokud auto jezdi v prumeru za 10l benzinu,plati tam prima umera,ze jezdi i za 10l LPG?Dal ztrata vykonu motoru,nakolik je markantni a s tim souvisejici zivotnost motoru.No a zda nekdo nevi,jaky je prumerny objem nadrzi na LPG a tim padem akcni radius automobilu na jedno naplneni.Predem diky vsem za prispevky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…