Spotreba LPG
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Spotreba LPG
Panove a damy.Mel jsem to stesti,ze mi ukradli auto a ted premyslim,co noveho koupit.Doted jsem byl zaryty dehtofil,ale pri soucasnych cenach PHM premyslim o alternativnim pohonu LPG.Ovsem nemam zadne zkusenosti a snad ani neznam nikoho,kdo by na LPG jezdil.Proto se chci zeptat na par veci.Napriklad,jak je to se spotrebou?Pokud auto jezdi v prumeru za 10l benzinu,plati tam prima umera,ze jezdi i za 10l LPG?Dal ztrata vykonu motoru,nakolik je markantni a s tim souvisejici zivotnost motoru.No a zda nekdo nevi,jaky je prumerny objem nadrzi na LPG a tim padem akcni radius automobilu na jedno naplneni.Predem diky vsem za prispevky.-
« Re: Spotreba LPG
Nevím jaký auto si plánuješ koupit ale osobně jsem měl Favorita karburátor spotřeba do 10 a málo zaleželo na stylu jízdy výkon sel dolu ale jen minimálně v kopcích to táhlo obstojně i na 5.
Ted mam O1 1.9TDI 81kW 2001 ale nevím zda jsem neudělal chybu a nemel jit do 1.8T s LPG. Ted jezdím za 5.5 a s plynem bych byl tak do 10 (myslím >:D ) asi jsem se unáhlil teď sháním naftu kde se dá :roll: .
Dojezd to je různý ve Fa jsem mel 60 litru nadrž ale co se dávají místo rezervy tak mají kolem 30-40 přesně nevím chce se poptal někde v servisu. Jinak plyn doporučuji nevýhody má podzemní garáže a taky někam člověk musí dat rezervu pokud nechce vozit jen sprej.
-
-
Bez nadpisu
Ja jsem měl Chryslera Voyagra 3.3benzín předělaného na plyn. Plynovou nádrž (60l) jsem měl místo rezervy takže zůstala zachovaná benzínová nádrž. Pokles výkonu u takového obsahu byl téměř nepostřehnutelný akorát to víc papalo. S autem se jezdilo převážně po městě a 18l plynu nebyl problém. Jinak tak 12benzínu. Na plynovou nádrž jsem najel tak 350 - 400km. Hodně záleží na kvalitě plynu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!