Třídy aut (segmenty A, B, C...)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

od nejnovějšího
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.05  16:33

« třídy

A co takhle zkusit Svaz dovozců automobilů? www.sda-cia.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.05  13:10

« Re:

No, ony se tu prodávaj (Cadillacy oficiálně) teprve cca dva měsíce :o)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.05  12:26

« Bez nadpisu

No dobře, no... :roll: ;-) Ještě jsme tu teda takovej případ neměli, že by měl nějaký manažer Cadillac STS. Ale nějaký BMW 5 tam náhodou mám.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.05  08:51

« Re: Beruska

Nic proti, ale ono tu běžně jezdí leccos - běžně potkávám Chevrolet Suburban ač se sem nikdy nevozil ofiko, nebo Ultimu GT, což taky není běžný auto, nebo Masserati atd. U nás najdeš všechny značky, jen řada čecháčků ty značky ani nezná - za vše typický příklad - u nás na fóru vyprávěla jedna paní co má Mercury jak potkala párek v teplákovejch soupravách Nike (nebo co to bylo za značku) a ona jemu říkala - tak s takovýmhle Mercedesem jsem jezdila v Itálii. Holt Mercury a Meredes - obojí začíná na M :o)
    Takže ono tu jezdí skutečně leccos a leccos z nových aut se dá přivézt - RR, Bentely, všechny americké značky, i malosériové anglické, Infiniti, Lexus apod. Jen jde o to v jakém počtu. Pokud chceš mít kompletní seznam, tak musíš zahrnout všechny značky.
    Protože ono také BMW 5xx nebo MB E je vhodné pro manažera stejně jako Cadilllac STS (mimochodem - nezapomeň na to že Cadillac a Chrysler se sem oficiálně dovážejí - tj mají tu ofiko dovozce stejně jako např. VW či BWM nebo Audi) >:D
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.05  08:12

« Bez nadpisu

Já vám to klidně pošlu, ale vy se mi pak budete smát, že to mám blbě. Samozřejmě jsem tam nedávala americký auta, ani Yugo. Je to seznam aut, který běžně jezdí po ulicích. Já konkrétně jsem potřebovala ten seznam do práce, abych rozlišila, jaká auta se nabízí různým zaměstnaneckým skupinám - jaká třída se dává manažerům v malé firmě apod. Právě teď mi napsali z Renaultu a podle mě jejich auta roztřídili úplně blbě. No nic...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.05  21:43

« Bez nadpisu

Maloseriova auta bych do toho netahal vsadim se ze vetsina sveta nevi o autech jako je napriklad Yugo Zoragy. Ale celej tenhle projekt mi pride zvlastni chapu kdyby se z toho dal neco vypracovavalo jako treba statistika prodejnosti stredniXvyssi stredni tridy apod. ale jako prehled pro potencionalniho kupce mi to pride fajn reknes si tak ted si koupim treba MPV a v seznamu najdes seznam temer vsech MPV na svete momentalne vyrabenych...samozrejme se to bude muset aktualizovat ale to uz je rozhodne min pracny nez to vypracovat a prave proto budu Berusce tak vdecnej kdyz mi to posle uz hotovy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.05  15:07

« Re: Re:

Dělat katalog všech aut na světe? Hm zajímavé, jen nezapomente na americká, asijská, jihomaerická a autě dělaná v malých sériích. výsledek - práce na dva měsíce a ještě v tom bude 40% špatně. Stačí že oficálně tu byla např. některá americká auta řazen do vyšších třid než měla ve skutečnosti být. Ono jde totiž podle čeho to kdo posuzuje - byli tak borci co podle ceny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.05  12:29

« Re:

Nemohla by si mi plosim ten seznam poslat az ho dodelas? :D
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.05  09:39

« Bez nadpisu

Díky moc oběma za odpověď, nasměrovalo mě to správným směrem. Včera jsem se s tím trápila celý den. Dokonce jsem psala e-maily výrobcům a nejlepší bylo, že třeba různí prodejci Opela zařadili typy Opelů různě :-) Oni třeba ty MPV se teď dělaj tak malý, že to jsou vlastně střední třídy s vysokou střechou...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.05  21:45

« Re: Třídy aut (segmenty A, B, C...)

no tak mini offroady sportovni MPV SUV H a luxusni rozeznas selskym rozumem a ty ostatni uz si proste musis prohlidnout vetsinou je to prave podle nize uvedenyho vnitrniho prostoru vybavy a ceny ale je to slozitejsi a na nektery auta se uvadi i dve tridy protoze jizdnimi vlastnostmi a cenou muze byt stredni ale zaroven neni dost prostorny tak se proste napise nizsi stredni az stredni apod. ale jestli chces udelat souhrn vsech v soucasnosti vyrabenejch aut tak to ti nezavidim a popravde receno ani nevim jestli je realny udelat to nak narychlo jak ty potrebujes ale budu ti drzet palce :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.05  21:23

« Re: Třídy aut (segmenty A, B, C...)

Podle mě na to žádná norma není a jde o to kam ho zařadí výrobce, případně novináři. K orientačnímu zařazení by mohl sloužit např. rozvor.
    O tom že každý si auto zařadí tam kam ho zařadit chce svědčí jak autopůjčovny, tak např. stránky EuroNCAP.
    EuroNCAP zařadil Octavii do jiné třidy než Golf, přičemž podvozek by měl být stejný. Už i starou Octavii novináři tlačili do střední třídy, přičemž místo na zadních sedadlech svědčilo o něčem jiném. Autopůjčovny jsou kapitola sama pro sebe :-)
    CHtěla jsi odkaz, tady je: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.05  12:47

« Třídy aut (segmenty A, B, C...)

Potřebuji poradit, podle čeho se dělí auta do tříd
    A - mini
    B - nižší
    C - nižší střední
    CD - střední
    D - vyšší střední
    E - luxusní
    F - sportovní
    G - off road
    H - užitkovépříp.
    MPV - velkoprostorové, SUV - sportovně užitkové vozy
    Je to podle délky karoserie? Jaké jsou mezní hodnoty? Nebo nedá se někde najít seznam značek aut, kde by byla auta do těchto tříd rozdělena? (to by bylo vůbec nejlepší, nemusela bych se s tím dělat ;-) )
    Díky všem za odpovědi, hodně to spěchá a já jsem bezradná :'-(
od nejnovějšího
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…