C-MAX
"-- skrytý --" 15.12.06 17:12
« Re: Re: Re: Re: lol
Mate pravdu oba a me se to taky libi, ale prave z praktickych duvodu bych to nevolil.Tmave auto jsem mel a uz nikdy vic, je na tom vsechno videt(na svetle metle vubec :-) a ten vnitrek je to same, ale hlavne kvuli detem a jejich botam by to byla vrazda :) -
"-- skrytý --" 13.12.06 19:37
« Re: Nový uživatel
to chasnik:Vitam te v klubu :-) Mame stejne stara auta, ale ja mam o 10000km vice najeto.
1)V palubce mi nic nedrnci, jen co jsem asi pred pul rokem udelal, bylo to, ze ten plast na vedle otvirani vika u toho prostoru na palubce, lehce drncel, tak jsem jej lehce nadlehcil a ve dvou bodech podlozil kouskem cerneho molitanu a je klid.To drnceni jak popisujes se dost tezko hleda a jsem zvedavej co objevis.
2)Automaticke sterace jsem nechtel, prave z uvedenych duvodu nespolehlivosti a nemam problem si sterace zapnout sam.I v jinych vlaknech se nazory ruzni na spolehlivost u ruznych typu aut a jeden clovek chvali a druhy ne.
3)Toto co popisujes, jsem mel taky(ja jsem si to nazval nadech), me to totiz pripadalo jako by na 0.5s se auto jako by nadechlo a pak nastal zatach.V ramci aktualizace SW, mi v servisu nahrali novy SW a od te doby jede auto jak vino.(delali mi to kdyz jsem mel auto asi pul roku a divil bych se, ze kdyz to tvoje byla predvadecka salonu, tak ze by si ji neaktualizovali, ale mozne to je zkus se zeptat zda u toho auta nahravali novy SW).Tak at ti to jezdi ;-) -
Chasnik 13.12.06 15:34
« Nový uživatel
Čau Maxáci,
na poslední stránce jsem se o C-Maxovi moc nového nedověděl, ale snad se zase diskuse rozběhne správným směrem:).
Maxe jsem koupil před měsícem, je to 2 roky stará předváděčka, najeto 50 tkm. Jsem nadšenej z poměru vnitřního prostoru a vnějšího rozměru kvůli možnosti parkování (Mondeo kombi je o půl metru delší, ale po sklopení zadních sedaček má kufr jen o 15 cm delší). Líbí se mi, že se při jízdě neopírám hlavou o strop:). Chtěl bych se zeptat na pár věcí, o kterých jsem se tady moc nedočetl:
1) při jízdě se mi v palubce ozývá v intervalech cca 1 vteřina tiché rachtání, jako by o sebe třela malá plastová ozubená kolečka. Není to pravidelně a je to podobný zvuk, jako když se pohybují klapky v topení, když měním nastavení. Ale topení mám přepnuto na manuál, takže když na nic nesahám, tak předpokládám, že se v topení nic nehejbe (kromě vzduchu)...
2) jak Vám fungují automatické stěrače? Mě se zdá, že jedou v pořád stejném intervalu. Měnili mi sklo, takže to možná špatně zapojili. Každopádně v Accordu to opravdu reaguje na intenzitu deště, tady změnu intervalu vůbec nepociťuji.
3) při jízdě se zahřátým motorem na lehký plyn (cca 1800 - 2000 ot.) se občas na chvíli (cca 0,5 sec.) ztratí výkon, jako kdybych sundal nohu z plynu a pak opět přidal. Někdy se to stane i při akceleraci, ale častěji při ustálené rychlosti (na rovině). V servisu měnili ventil (CNG?, nevím přesně), už to dělá míň často, ale úplně to nezmizelo. Nemá někdo podobný problém?
Díky Chasnik -
"-- skrytý --" 13.12.06 00:07
Teda pánové, že vás to baví. Ovšem, je to zjevně důkaz technické spolehlivosti C-Maxů, protože se nemusí řešit, co s prasklou hlavou válců či co, ale je čas na podobný oviny, žejo >:D
Jinak doporučuju založit extra diskuzi, po vzoru železničního K-reportu, kde jedinci typu alexv a Pavel B. taky získávali vlastní "chlívek". -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde je ....?
Tak jsem to pěkně na alexev navlékl,nemám s tím blbem nic společnýho,ale líbilo se mi jak s petr bláha pěkně vytáčí,tak jsem využil
vaší přiblblý hádky a teď se směju!!!Nic mi auta neříkaj a tak zde končím!!
Dík za pobavení!!FAKT DOBRÝ!! >:D -
« Re: Re: Re: Kde je ....?
Prosím o pomoc,můj bratr se včera nevrátil do psychiatrické léčebny.Jako
každý den jsme mu povolili internet,tak rád si píše na tom vašem fóru,vždy si představuje že je někde v Bruselu a dělá tam za hrozné
peníze.Je asi 125cm vysoký(nebo nízký),jo a pozor nesmíte mu odporovat,to mu potom rupne v kouli a je nebezpečný!!

cenu jseš ochoten to auto prodat.Jinak morose nevíš náhodou za jakou cenu se dájí sehnat přední airbagy.Mám zálusk na jednoho Maxe z r.2006,
najeto kolem 20tis,lehce na přední kolo a venku pytel na volantu a u spolujezdce,je to lákavá cena a dávám do hromady kolik bych se do toho
musel vysypat. :shock: