C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto DoubleSix

DoubleSix 07.06.07  12:23

« Re: Klíče ??

Nehledě na to, že "vystřelovací" klíč je plochý, zatímco ten obyčejný je "trubicový"; takže by tě čekala i výměna zámků v celém autě.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.07  11:08

« Moje auto

Tak jsem se taky přidal do rubriky Moje auto, tak se můžete podívat a třeba také ohodnotit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.07  08:33

Já jsem na tom stejně, vystřelovací sice vypadá pěkně, ale stejně jako Blažina mě to až zas tak nepálí.... jinak za kopii toho klíče s dálkovým co máš si ve Fordu řeknou cca. 2000,- takže vystřelovací bude ještě dražší.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.07  08:32

Ja som si dvaval dorábat obyčajný kľuč s čipom (neznačkový) a vyšiel ma na 1700,-Sk - treba ho ešte nahrať do riadiacej jednotky (imobilizera). Original vo Forde s diaľkáčom stoji VRAJ okolo 7000,- Sk. To sa neoplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.07  20:17

Vystrelovaci byl pouze k Ghia vybave a me to nejak netrapi, ze mam obycejny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.07  20:12

« Klíče ??

Ahoj C-maxáci. Chci se zeptat jaké máte klíče ke svým mazlíčkům? Já, ač mám solidní výbavu tak klíč není vystřelovací a náhradní je úplně obyč i bez dálky. Nemáte někdo potuchy kolik by stálo poříízení origo vystřelovacího ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.07  14:36

« Re: Plynovy pedal

to XSNAKEX,DICKINSON,IVANHOE a dalsi, hodte svoje auta na MOJE.AUTO.CZ at ty krasavce muzem skouknout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.07  13:14

Nejdřive zdravim všechny C-maxače a dekuji všem za příspěvky díky kterým jsem už týden spokojeným majitelem C-Maxe 1,6 benzin.
    Nicméně ač jsem spokojen, tak mám stejný problém z těžkou nohou a po hodině cesty mě začne bolet holeň.

Další věc co mě trochu mrzí je velmi krátka pětka.
    Ve 130 točí 4000.

Ze spotřebou zatim spokojenost. Podle počítače 6,8 na cestě Praha Tábor a zpět (cca 200km) . Plne auto (dva dospělí dvě děti + plny kufr)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.07  09:30

Abych pravdu řekl - nevím. Vím jen, že si to dali dodělat ve firmě do oktávek, jeden známý mi vykládal, že si to nechal udělat i do golfa, ještě říkal že to má měco společného s pojistkami. Ale já tomu nerozumím, prodejce mi tempomat dal zdarma (prý se "majdli" při zadání na lince). Cenu pro octavku Ti můžu zjistit, ale nevím jestli bude podobná té pro SIMAX.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.07  18:27

Ahoj, ta politura je Sonax metallic hochglanz(specialne na metalizy).Je fakt dobrej, zkus ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.07  11:10

nevies kolko to moze stat, cca?
  • « 00 Reagovat !

foto xsnakex

xsnakex 05.06.07  07:19

« Re: Nový

To blažin
    Díky za tip.Zatím jsem na tu gumu zkoušel glycerin a silikonový olej (taková ta flaštička s houbičkou na hrdle).Ale je fakt,že až úplně do rohu mezi karoserii a gumu jsem nezajel.
    Jen tak pro zajímavost - jakou používáš tu leštěnku od Sonaxe?Myslím nějaký přesnější označení.
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.07  07:19

anebo dodelat tempomat ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.07  21:13

Mozno je potrebne najst tu spravnu polohu sedu....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.07  21:12

« Re: pneu

Ja tiez mam Continental, zial mal som zlu geometriu kolies a tak v priebehu 11 000 km som ich takmer zodrel..... po nastaveni geometrie sa zimne pneu (Pirely) drzali dobre. Teraz dorazam continetalky a odhadujem, ze najneskor po tejto sezone ich mozem vyhodit....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.07  11:31

presne tak, mam ju tazku, ale spotreba neni ten problem. problem je to ze si nohu nemozem uvolnit na plyne, a potom mam svalovku na stehne :-), ale asi som jediny, takze chyba bude asi v mojej nohe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  21:51

Gumy ve dveřích mi nevržou, to neznám. Co mně ale vrže vydatně je spojkový pedál při sešlápnutí. Hlavně když je vedro. Zkoušel jsem po táhlu stříknout olej ve spreji, ale nepomohlo. Už jsem si zvykl, ale náhodní spolujezdci z toho mají druhé vánoce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  14:54

« Jasná volba.

Přeji Všem příjemné nedělní odpoledne,již týden vlastním C -Maxíka a jsme sním velmi spokojeni,je to vůz jetý cca 85000 ale velmi udržovaný ,výbava Ghia.Mám na zde zůčastněné prozbu,ačkoliv je to výbava ghia mám autorádio s kazetákem 5000C, a chtěl jsem se zeptat zdaly se k němu dá připojit CD měnič či mp3 přehrávač, ale ten měnič byb byl asi lepší varianta, a nebo jestli nevite kde se dá výhodne obstarat autorádio s cd +mp3.Jinak jsem zatím z Maxe velmi příjemně překvapen minimální spotřeba i při dost razantní jízdě.Díky za případné rady moc se budu těšit na komentáře. Martin
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  09:04

Ahoj, no ja jsem snad jedinej kdo si na to nestezuje!!!Jak nad tim premyslim, tak dochazim k nazoru, jestli to nebude panove tim, ze ja(mozna puntickar),kdyz lestim auto, tak lestenkou zajedu kam se dostanu, to jest i okolo dveri,prahy atd.Urcite jste pozorovali, ze lak je po osetreni lestenkou takovej hebkej(klouzavej)a ve techto castech auta(schovanych pod dvermi)vydrzi lestenka asi dele, tudiz guma po laku pekne klouze a tim to nevrze.Nic jineho proc me to nevrze, me nenapada.Lestim 2x do roka Sonaxem a gumy prejedu take Sonax-na pryž.Zdravim noveho kolegu!!!Jinak Pirelli P7 je dobra volba, uvidis, ze budes spokojen :yes:
  • 00 Reagovat !

foto xsnakex

xsnakex 03.06.07  06:53

« Nový

Zdravím vespolek,
    jsem 14 dní majitelem jetého (72tkm) C-maxe 1.6TDCi 80KW.
    Tímto tedy hlásím nástup do diskuze ;-)
    Jakmile se udělá trochu hezky,dám pár fotek na moje.auto.cz , ať ho můžete posoudit.Taky jsem trochu čekal kvůli kolům,protože zítra bych měl mít obutý Pirelli P7 na nových hliníkáčích,tak aby to Maxovi slušelo :-)

Zatím hlavním problémem,který mne trápí,je vrzání gum ve dveřích - vím,že se to tu řešilo dost dlouho,ale nějak jsem nezachytil výsledek - přišel někdo na správný grif?

Zatím zdravím...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…