C-MAX
"-- skrytý --" 26.03.10 15:32
« Re: kontrolka baterie
Ahojte.
Tak dneska to manželka odvezla(odtáhli jí)do ford servisu.Ráno už to nenastartovala.
Prý to je jasnej alternátor.Nový cca 8000 kc.Kluk co mi dovezl to auto ho sehnal za ctyři a ve fordu ho prý namontují.
Doufám,že to byla první a na dlouhou dobu poslední oprava.
To hvízdání prý pravděpodobně bylo ložisko právě v tom alternátoru.Uvidím v pondělí až to žena přiveze,jestli to hvízdání bude nebo ne.
"-- skrytý --" 25.03.10 20:39
« kontrolka baterie
Zdravím.Tak mám po 14 dnech první závadu.Rozsvítila se mi kontrolka na baterii.
Po nastartování zhasne,ale do minuty se rozsvítí.
¨
Auto normálně startuje,svítí.Nic zvlástního nepozoruji.
Nevíte co to může být??
Jen mi přijde,že se zvyšováním otáček mi to nějak hvízdá od motoru.Na turbo mi to ale nepřijde když stojím na místě.
Děkuji Vám.Žolík -
Chasnik 24.03.10 20:31
« Přední brzdové kotouče
Má tady někdo zkušenosti s demontáží/výměnou brzdových kotoučů na přední nápravě? Sundal jsem kolo, ale nenašel jsem žádné šrouby, které by ho držely. Jsou někde zezadu nebo je ten kotouč nějak naražen nebo nalisován?
Na netu jsem se už dočetl, že šrouby nemusí kotouč držet moc pevně, protože ho přitlačí kolo, když je přišroubované. Ale nechce se mi věřit, že by tam byl jen tak nasazenej a držely ho jen matky, kterýma se přitahuje kolo... -
"-- skrytý --" 12.03.10 16:08
« Re: Manuál
Tenhle jsem taky našel,ale je to trochu jiné.
Nicméně se mi včera povedlo najít přesně ten co potřebuji i s tím rádiem SONY.
Přesto děkuji.
A ještě jedna věc.Jde PP počeštit nebo ne?? Je tam spousta jiných jazyků,ale na češtinu opoměli.Hlavně,že je tam Polština :-)