Zkusenosti s pristupem oficialnich servisu KIA v Praze
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
prekladys 08.08.05 18:52
« Bez nadpisu
pokud je situace v praze skutečně tak tristní, jestli se trochu orientujete a auto máte na ježdění a ne předvádění, budete muset do servisu vždycky, kdežto na autosalon jen jednou... takže bych začal v servisech a až na závěr zašel na salon. na značce nezáleží.
co swift, ten je malý?
ad servis: no když na tak velké město jsou jen dva záruční servisy... já objednám se na 7:30 a v 9:30 budu hotov, to pak není taková tragédie -
"-- skrytý --" 08.08.05 18:35
« Re:
Diky za radu,ale servis jsme zmenili jiz po ctvrte.Dva zanikly: KIA Modrany,Suda Auto jiz nedela garance(respektive dela,ale s vymenou na zaruku posila zase na Chodov) a zustavaji v Praze pouze dva,
Chodov a Frey.Jezdit za Prahu to je dost casove narocne.A byt pritomen u prohlidky je ztrata jednoho pracovniho dne.Auto odevzdavame 8:00 a hotove ma byt 17:00,ale vetsinou tak pul az hodinu jeste cekame?
Takze servis zmenit muzeme,ale za cenu jizdy nekam do Pardubic,Hradce.....
Zajimalo me to take proto, ze pristi rok budeme kupovat dalsi vozy,a nevime zda se rozhodnout zase pro KIA, nebo zduvodu pristupu servisu, zvolit jinou znacku. -
-
"-- skrytý --" 08.08.05 09:09
« Bez nadpisu
To jsem cetl a prave mne zajimalo zda je ma vice lidi podobne problemy.
A hlavne jak to resili.Nebot my jsme si skoro vzdy na servisnich prohlidkach pripadali jako kdyz obtezujem a problemy si vymyslime.A pokud doslo na vymenu nektereho dilu na zaruku, tak jsme moc uspesni nebyli i kdyz se stejna zavada projevila u obou vozu.Odpovedi typu "Ja jsem vam to nerozbil.","Proc jste si nedojel na Chodov mi to tam stejne posilame na schvaleni." maji zrejme ve firemni prirucce. -
"-- skrytý --" 07.08.05 20:06
« Zkusenosti s pristupem oficialnich servisu KIA v Praze
Rad bych vedel jake mate zkusenosti pri zarucnim a pozarucnim servisu vozidel KIA.
Vlastnime dva vozy Kia Rio 1.3 RS a 1.5LS r.v.2003.Na vozech se za dva roky provozu projevuji ruzne zavady,kterym se asi nevyhne zadna znacka.
Ale pristup servisu-servisnich techniku nas prinejmensim prekvapil.Nemluve o praci mechaniku. Jak Kia Chodov tak Emil Frey.
Ale vzhledem k tomu, že druhé auto zase tak nutně nepotřebujeme, je možné, že ty peníze vrazíme do bydlení...