Bluetooth handsfree Siemens HKW-600

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.07.2005  08:19

Bluetooth handsfree Siemens HKW-600

Mam v aute (Ford Focus, radio Ford-vstup pouze ISO) nainstalovane handsfree ale nemuzu nijak regulovat hlasitost vyzvaneni. Pri kazdem prichozim hovoru mam "malou srdecni prihodu" :-) , jak je vyzvaneni hlasite. Podotykam ze mi jde o vyzvaneni handsfree (ne o mobil). Nevi nekdo prosim co s tim?
    P.S. Kamarad ma to same ve VW a hlasitost si muze regulovat na radiu (autoradia VW pry maji primy vstup Phone-in).
    • 00 Reagovat !

foto

13.07.2005  22:38

« Re: Bluetooth handsfree Siemens HKW-600

To fantozzi: Jestli máš HKW-600 od Siemensu, tak je mi tě líto. Jelikož dodáváme HF sady pro autosalony, tak jsme prodali také 3ks HKW-600 a všechny 3 měly vždy cca po 1-3 měsících odešlé ty boční ovládací tlačítka. Výsledek je takový, že máme všechny 3 kusy zase zpět. Museli jsme za ně v rámci dobrých vztahů vrátit peníze a Siemens se k nám staví tak, že nám závady již neuzná na záruku, poněvadž mají podezření na špatné zacházení. Ať se na mě Siemens nezlobí, ale když dělá šmejdy, tak by měl alepsoň řešit reklamace. Pochopil bych špatné zacházení u jednoho zákazníka, ale když se nám vrátí HF sady od třech různých autosalonů tj. různých zákazníků a každá je během prvních pár měsíců několikrát v opravě, tak to není fakt normální.
      Mimochodem kdyby někdo chtěl HKW-600, tak mohu nabídnout za směšný peníz :D
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  07:01

Bez nadpisu

Bohuzel mame ty same zkusenosti. Koupili jsme minuly tyden 3 sady, hned druhy den pri instalaci mechanik zjistil ze u 1 sady nefunguje display. Za dalsi 3 dny u 2. sady kolegovi odeslo leve tlacitko pro prijem hovoru. 3. sadu ZATIM pouzivam ja, ale premyslim o jeji demontazi a vraceni z duvodu nesnesitelne hlasitosti ktera nelze regulovat.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  08:05

Parrot, he?

Ahoj, vim ze to neni q tematu .... ale nemate zkusenosti s Parrot CK 3100?
    [odkaz]undefined
    • 00 Reagovat !

foto Radim70

Radim70 14.07.2005  14:03

« Re: Parrot, he?

ahoj,já mám zkušenosti jenom pozitivní..koupil jsem si sadu Parrot Ck 3100 s displejem a funguje bezvadně téměř na všechny telefony.Jeden problém byl se spárováním Nokie,ale to byl trabl v telefonu.Pokud máte někdo zájem koupil jsem ji u firmy 4Car.Adresa www.4car.cz mají ji tam v ceníku za 3.900 bez dph...což jde.Hezký den
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  21:00

Bez nadpisu

Jak jsem psal, meli jsme 3 sady Siemens, ted mame 1 Siemens, 1 Sony Ericsson a o treti uvazujeme prave Parrot 3100. Podle zkusenosti na netu je to asi to nejdokonalejsi co jde koupit. Jenom bych si dal pozor na verzi softwaru (aktualni je 4.10b) a pry resi spoustu predchozich chyb pri automaticke synchronizaci kontaktu. Predchozi softwarove verze pry nejak blbly s Nokii 6230. Vyhoda Parrotu je hlavne v moznosti aktualizovat software (do budoucna bude spolupracovat i s novymi telefony).
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  22:19

Super cena

Všem přítomným nabízím libovolné množství Parrot CK-3100 s novým firmwarem za cenu 3.760,-Ks bez DPH. Běžná cena je vyšší, proto mne kontaktujte mailem, či na tomto fóru.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  23:07

Bez nadpisu

Mozna bysme meli zajem, mozna dokonce 2 ks. Chtel jsem to objednat na www.dobry-obchod.cz kde to maji asi o 200,- Kc drazsi.
    Ted cekame na vraceni penez za reklamaci HKW-600 od Agory, takze jedine az nam to prijde zpet. Ale potrebujeme to do ucetnictvi s danovym dokladem, nebude v tom problem?
    • 00 Reagovat !

foto

14.07.2005  23:10

« Re:

Daňový doklad je samozřejmostí :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.2005  15:28

Bez nadpisu

Jeste male upresneni prosim, s jakou verzi firmwaru jsou ty sady.
    Diky
    • 00 Reagovat !

foto

18.07.2005  22:24

« Re:

Tuším že v 4.10, ale dá se zcela jednoduše upgradovat za pomoci bluetooth a notebooku :D
  • 00 Reagovat !

foto Radim70

Radim70 21.07.2005  09:11

Bluetooth Parrot CK 3100

tak jsem zjistil,že na těch stránkách www.4car.cz je cena 3900.-,ale kamarád tam zavolal a oni mu to prodali za 3600.- takže pokud má někdo zájem...
    • 00 Reagovat !

foto

21.07.2005  12:42

« Re: Bluetooth Parrot CK 3100

To Avital: To dokážu taky, ale nechci >:D Mimo jiné máme jako jedni z mála k Parrotu redukce do nových aut, které již nemají ISO konektory, aby se nemusela střihat kabeláž. Např. nové Škodovky, VW, AUDI, OPEL, BMW, MB a td.... Prodáváme pouze k sadám >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…