Bluetooth handsfree Siemens HKW-600
« Re: Bluetooth handsfree Siemens HKW-600
To fantozzi: Jestli máš HKW-600 od Siemensu, tak je mi tě líto. Jelikož dodáváme HF sady pro autosalony, tak jsme prodali také 3ks HKW-600 a všechny 3 měly vždy cca po 1-3 měsících odešlé ty boční ovládací tlačítka. Výsledek je takový, že máme všechny 3 kusy zase zpět. Museli jsme za ně v rámci dobrých vztahů vrátit peníze a Siemens se k nám staví tak, že nám závady již neuzná na záruku, poněvadž mají podezření na špatné zacházení. Ať se na mě Siemens nezlobí, ale když dělá šmejdy, tak by měl alepsoň řešit reklamace. Pochopil bych špatné zacházení u jednoho zákazníka, ale když se nám vrátí HF sady od třech různých autosalonů tj. různých zákazníků a každá je během prvních pár měsíců několikrát v opravě, tak to není fakt normální.
Mimochodem kdyby někdo chtěl HKW-600, tak mohu nabídnout za směšný peníz :D
Bez nadpisu
Bohuzel mame ty same zkusenosti. Koupili jsme minuly tyden 3 sady, hned druhy den pri instalaci mechanik zjistil ze u 1 sady nefunguje display. Za dalsi 3 dny u 2. sady kolegovi odeslo leve tlacitko pro prijem hovoru. 3. sadu ZATIM pouzivam ja, ale premyslim o jeji demontazi a vraceni z duvodu nesnesitelne hlasitosti ktera nelze regulovat. -
Parrot, he?
Ahoj, vim ze to neni q tematu .... ale nemate zkusenosti s Parrot CK 3100?
[odkaz]undefined-
Radim70 14.07.2005 14:03
« Re: Parrot, he?
ahoj,já mám zkušenosti jenom pozitivní..koupil jsem si sadu Parrot Ck 3100 s displejem a funguje bezvadně téměř na všechny telefony.Jeden problém byl se spárováním Nokie,ale to byl trabl v telefonu.Pokud máte někdo zájem koupil jsem ji u firmy 4Car.Adresa www.4car.cz mají ji tam v ceníku za 3.900 bez dph...což jde.Hezký den
Bez nadpisu
Jak jsem psal, meli jsme 3 sady Siemens, ted mame 1 Siemens, 1 Sony Ericsson a o treti uvazujeme prave Parrot 3100. Podle zkusenosti na netu je to asi to nejdokonalejsi co jde koupit. Jenom bych si dal pozor na verzi softwaru (aktualni je 4.10b) a pry resi spoustu predchozich chyb pri automaticke synchronizaci kontaktu. Predchozi softwarove verze pry nejak blbly s Nokii 6230. Vyhoda Parrotu je hlavne v moznosti aktualizovat software (do budoucna bude spolupracovat i s novymi telefony). -
Bez nadpisu
Mozna bysme meli zajem, mozna dokonce 2 ks. Chtel jsem to objednat na www.dobry-obchod.cz kde to maji asi o 200,- Kc drazsi.
Ted cekame na vraceni penez za reklamaci HKW-600 od Agory, takze jedine az nam to prijde zpet. Ale potrebujeme to do ucetnictvi s danovym dokladem, nebude v tom problem? -
Radim70 21.07.2005 09:11
Bluetooth Parrot CK 3100
tak jsem zjistil,že na těch stránkách www.4car.cz je cena 3900.-,ale kamarád tam zavolal a oni mu to prodali za 3600.- takže pokud má někdo zájem...-
« Re: Bluetooth Parrot CK 3100
To Avital: To dokážu taky, ale nechci >:D Mimo jiné máme jako jedni z mála k Parrotu redukce do nových aut, které již nemají ISO konektory, aby se nemusela střihat kabeláž. Např. nové Škodovky, VW, AUDI, OPEL, BMW, MB a td.... Prodáváme pouze k sadám >:D
P.S. Kamarad ma to same ve VW a hlasitost si muze regulovat na radiu (autoradia VW pry maji primy vstup Phone-in).