Dealeři Opel - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Zkusenosti otresny...
Mam zkusenosti jen s autorizovanejma prodejcema/servisama a zodpovedne prohlasuju, ze to je pruser. Jediny, co ma Opel zmaknuty, je nabizet naprosto nehorazny slevy (my jsme dostali 16%, coz je u bylo u kary za 900 tisic znat). Ted jen telegraficky: do Auto Staiger jsem se 3x objednal na geomerii, 3x jsem tam dojel a 3x mi rekli, ze maj rozbytej stroj (asi nemohli zavolat). Autovars v Dejvicich me presvedcili, ze je normalni dolejvat kazdejch 1500kg litr oleje. A vitez je Opel Srba Modrany/Jiloviste, kde mi opravovali po 150 tisicich roze.sranou prevodovku (vypadaval petka), pri ty prilezitosti prisly na "nadmernej unik oleje" (kterej Autovars nevadil), cela ta legrace stala 110 tisic korun a oprava trvala 5 (slovy pet) tydnu, prej ze prevodovka byla za Saaba a nemaj dily (jako by to neco menilo). Bez vyjimky, vsechny servisy Opla jsou porad pretizeny, za nebylo mozny se rozume dohodnout ani na garancce. Kdyz mi jenou nejakej ostravak naboril zadek, tak mi ve vsech servisech rekli, ze to muzu dovezt az tak za 3 tydny a za dalsi 4 tydny to bude hotovy... no, skoda mluvit... Snad jen servis v Praze v Lipovce byl v klidu, ale meli porad narvano a nemeli lakovnu. Prekvapi nekoho, ze ted jezdim v Avensisu? :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Ked som pisal emaily importerovi, ten ma vyhybavo odkazoval na predajcu a ked som pisal predajcovi, ten mi neodpovedal vobec.
Takze sam som zvedavy (a sklamany pristupom k zakaznikovi), co to v tom Vivare vlastne bude a ci to nebudeme musiet riesit cez Slovensku obchodnu inspekciu... :?: