Dealeři Opel - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• 00 Reagovat !

foto lorenzlubos

lorenzlubos 05.07.05  09:30

« Opel na Slovensku

Pre jedno obcianske zdruzenie sme kupovali Opel Vivaro. Na nete ([odkaz] sa okrem ineho pise, ze Vivaro ma v standartnej vybave centr. zamykanie a v cenniku sa okrem ineho pise, ze ma radio s dvoma reproduktormi. Ak vsak si objednate bez radia, cenu Vam znizia o 6300.-Sk. To sme aj urobili (kvoli konces. poplatkom), ale predpokladali sme, ze reproduktory tam ostanu, nakolko v cenniku sa o nasledne chybajucich reproduktoroch nic nepise a aj predavacka mi na moju otazku ohladom tych reproduktorov odpovedala, ze tam zostanu. Auto sme objednali v marci a vcera sme si ho mali prevziat. Nebol som pritom, ale pochybujem, ze tam spominane prvky vybavy budu, nakolko mam aj rakusky cennik a tam sa pri polozke "bez radia" pise aj ze je "bez reproduktorov" a k tomu centr. zamykaniu tolko: Na nete sa uvadza ako standartna vybava a v cenniku figuruje len dialkovo ovl. centr. zamyk. a to len ako priplatkova vybava za cc 26 000.-Sk. Kto by si priplatil 26 000.- Sk, aby mal centr. zam. s dialk. ovl., ked centr. zam. bez dialk. ovl. je standart? Nuz opat rakusky cennik mi napovedal, ze tam centr. zam. asi nebude (pochybujem, ze ma Vivaro na slovensku bohatsiu vybavu ako v Rakusku).
    Ked som pisal emaily importerovi, ten ma vyhybavo odkazoval na predajcu a ked som pisal predajcovi, ten mi neodpovedal vobec.
    Takze sam som zvedavy (a sklamany pristupom k zakaznikovi), co to v tom Vivare vlastne bude a ci to nebudeme musiet riesit cez Slovensku obchodnu inspekciu... :?:
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.05  22:32

« Zkusenosti otresny...

Mam zkusenosti jen s autorizovanejma prodejcema/servisama a zodpovedne prohlasuju, ze to je pruser. Jediny, co ma Opel zmaknuty, je nabizet naprosto nehorazny slevy (my jsme dostali 16%, coz je u bylo u kary za 900 tisic znat). Ted jen telegraficky: do Auto Staiger jsem se 3x objednal na geomerii, 3x jsem tam dojel a 3x mi rekli, ze maj rozbytej stroj (asi nemohli zavolat). Autovars v Dejvicich me presvedcili, ze je normalni dolejvat kazdejch 1500kg litr oleje. A vitez je Opel Srba Modrany/Jiloviste, kde mi opravovali po 150 tisicich roze.sranou prevodovku (vypadaval petka), pri ty prilezitosti prisly na "nadmernej unik oleje" (kterej Autovars nevadil), cela ta legrace stala 110 tisic korun a oprava trvala 5 (slovy pet) tydnu, prej ze prevodovka byla za Saaba a nemaj dily (jako by to neco menilo). Bez vyjimky, vsechny servisy Opla jsou porad pretizeny, za nebylo mozny se rozume dohodnout ani na garancce. Kdyz mi jenou nejakej ostravak naboril zadek, tak mi ve vsech servisech rekli, ze to muzu dovezt az tak za 3 tydny a za dalsi 4 tydny to bude hotovy... no, skoda mluvit... Snad jen servis v Praze v Lipovce byl v klidu, ale meli porad narvano a nemeli lakovnu. Prekvapi nekoho, ze ted jezdim v Avensisu? :)
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 04.07.05  19:05

« Re: Re: Dealeři Opel - zkušenosti

zkušenost od známýho-Opel Olomouc-prodej nových vozů bez chyby,ženě dají kytku,vše vysvětlí,ale servis už nikdy více-stalo se to před třemi roky a přesedlal k jiné značce.A to není žádnej náročnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.05  18:14

« Re: Dealeři Opel - zkušenosti

No tak fanoušek opel nejsem - ale se Srba servis v Jílovišti moc dobrých zkušeností nemám - stejně jako se značkou Opel.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.05  14:39

« Dealeři Opel - zkušenosti

Ahoj, jako varovani proti praktikam nekterych dealeru jsem pro vsechny fandy znacky Opel, zalozil tuhle mistnost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…