rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

Octavia II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 22.11.06  19:01

« Re: Re: Re: Nexus

@Diamant: Muzes trochu popsat ono zapojeni? Podle obrazku jsem nepochopil, jestli ma clovek neco "pridelat" ci "oddelat". Diky ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.11.06  18:45

« Re: Re: Nexus

Áno, to s tým tla?idlom Climatronicu už mám pár dní urobené a mne to funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.06  17:11

« Re: Nexus

Tak t?ch 10 s funguje jen u rádia, objeví se detailn?jší info o kmito?tech, ale jinak nic :(
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 22.11.06  17:09

« Climatronic Quick Off Button

@All: dobre vediet....este lepsie mat....
    [odkaz]
    :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.11.06  08:53

« Re:

Dos? ve?a ?udí na tieto rádiové veci nadáva. Že zvuk ni? moc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.06  06:57

« Bez nadpisu

Pro ty co maji Stream bez MP3 a chteji MP3 do rádia tak mrkn?te sem :
    [odkaz]
    Cena 990 k?
    Co na to ?ikáte? Já myslím, že to je skv?lý nápad.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 19.11.06  13:44

« Re: sjete pneu

Ale niečo by na tom mohlo byť, lebo au naša A8 obrúsila vonkajšie hrany letných pneu. Ale len vpredu.
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 15.11.06  09:55

« sjete pneu

@Mitsi no ono je to podstatne jednoduchsie pohrat sa s geom. ako "lepsi konstrukcni reseni"....a ze Ti to zide pneu o par tkm skor...ked mozes mat lepsi pocit....otazka preferencii...
    u mna osobne to nebolo vyslovene skor....pri 71tkm....leto/zima by som rozdelil cca. na 55%/45%...a castejsie dost zatazene....a na dialniciach v DE(dost znacna cast mojich km) to nejak moc nesetrim....to bol problem vacsiny reportov v Autobilde (rychla jazda po dialniciach to nejako urychluje, a na to A6 alebo Touareg celkom seknu)
    takze zaver: som rad s nastavenim mojej OII, tak ako je....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.06  09:33

« Re: sjizdeni pneu

Přesně takhle to dopadá, když se jízdní vlastnosti dohánějí "nastavením/geometrií", místo aby se aplikovala "lepší konstrukční řešení"!
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 15.11.06  08:41

« sjizdeni pneu

robi to A6..dokonca aj v predu....po 12tkm.... robi to novy Touareg oba podla Autobildu v paperbacku v DE :shock:
    robi to aj FoFoII....vzadu...podla auto.cz :shock:
    asi to bude "nejaka dohoda" medzi vyrobcami aut a pneu... :shock: 8)
    alebo hold vsetko ma svoje pre a proti...za lepsie vlastnosti pri jazde zaplatis skor za novu sadu pneu....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.06  17:32

« Re: sjíždění pneu

Také jsem nyní po výměně pneu zaznamenal sjeté vnější strany zadních pneu. Kromě toho mi neustále při každé garančce seřizují komplet geometrii zadku i předku - už mám dojem, že se u Octavie II (v mém případě 4x4) jedná o výrobní vadu ...
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 13.11.06  08:40

« Bez nadpisu

@ sh@rk
    pouzivam CD s CR+Pl, DE alebo celu zapadnu europu(menej detailne ako prve dve)....
    ...mapy kupis cez net napr. blaupunkte alebo priamo od teleatlasu...viem, ze SR este tak 6mesiacov spat nebolo....vies "nase automobilky" >:-[] do toho nezainvestuju tak ako Skodovka, a teda musis este pockat, alebo prejst na stand-alone system a nie nexus od vyrobcu.... :(
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 11.11.06  19:44

« Dezinfekcia klimatizácie

Kvak - u OII som to ešte nepotreboval riešiť. Ale u Fabie je ten postup presne identický. Ja som na dezinfekciu používal sprej, ktorý som nastriekal do otvoru po peľovom filtri. Ten sprej utvoril bohatú penu. Po krátkom zapnutí ventilácie (a samozrejme zatvorenej príklopke peľového filtra) vzduch penu premiestnil na výmenník klimatizácie a tam som ho nechal stanovenú dobu pôsobiť a potom dokonale vyvetral. Účinok bol výborný, ale samozrejme už to nevydrží čisté tak dlho, ako od nova. Už je to potrebné opakovať zhruba raz ročne.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.06  11:15

« Re: Nexus

Díky speedy.
    Jakou mapu používáš do navi? Já tam mám verzi 2006/07, ale tam jen ČR a PL.
    Podařilo se Vám někomu na tom "rozchodit" mapu jinou než od ŠKODA? Přivítal bych hlavní trasy Evropy + Bratislavu. Díky za tipy
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 10.11.06  16:46

« Nexus

@ Sh@rk
    podrz cca.10sek. ESC....
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.06  13:23

« AUX

Ještě jeden dotaz ohledně připojení externího zařízení do OII. V loketní opěrce je zdířka (AUX) na připojení externího přístroje, např. MP3 playeru. Máte někdo zkušeností jaký typ konektoru je potřeba použít? Případně jaký mp3 přehrávač k tomuto doporučujete - tak aby "tahal i id3tagy apod. Díky za rady.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.06  20:55

« Klima

Lidičky, nevíte náhodou o podobném fíglu jak se dostat do servisního menu, jako to jde u OI (kombinaci několika tlačítek). Konkrétně pro systém Nexus. Díky
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 27.10.06  15:50

« nerovnomerne zjazdene zadne pneu

@Pepa Vasek to s tym A sedi, mam rovnaky postreh....geometriu som daval checkovat pred rokom ako aj tento rok, a nikdy neavizovali problem....ako to dopadlo u Teba...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.06  14:09

« Re: nerovnomerne zjazdene zadne pneu

Já zase jezdím většinou sám, takže na přetěžování svůj problém svést nemohu. Na dálnici si těď docela často všímám, že třeba nový passat mívá kola také mírně do A. Jo a formule také >:D Ale těžko říct, asi raději nechám udělat geometrii zadní nápravy.
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 24.10.06  09:13

« nerovnomerne zjazdene zadne pneu

Na zadní nápravě jsou sjeté znatelně víc vnitřní strany-jakoby byly ty kola do A. Nemáte s tím někdo zkušenost
    pred tyzdnom pri prezuvani na zimne, rovnaky poznatok(rozdiel v zjazdeni aj 1-2mm)..je to vsak pri 71tkm, chodim dlhsie trasy s plne nalozenym kufrom, tak to u mna bude asi aj tym...moc to neprezivam... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…