Octavia II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
Diamant 23.12.06 09:45
« Re:
A hlavne by som poznamenal, že to "pouťové udělátko" je FM vysielač a zatiaľ som na takýto spôsob prenosu počul len samé nadávky. Ono je to aj logické, lebo auto sa pohybuje, v mestách vznikajú kadejaké odrazy a rušenia, mimo mesta sa frekvencie vysielačov menia, takže treba neustále prelaďovať. A za tú cenu by som nečakal ani nejakú extra kvalitu či stabilitu frekvencie. Odporúčam nekupovať.
exup - k tým svetlám. Jednou vetou by som tie svetlá nazval katastrofou. (asi ti nemusím písať, ako trpím v OII, keď na firemnom mám natáčacie bixenóny) Tlmené sú OK, ale diaľkové? Len paródia. Dal som tam žiarovky Osram Silverstar, u ktorých výrobca deklaruje o 50% väčšiu svietivosť. Isté zlepšenie som zaznamenal, ale od dobrých diaľkových svetiel to má ešte ďaleko. Tak len dúfať, že príde facelift aj s natáčacími bicenónmi a celé to prerobiť (ak to nebude príliš hnusný facelift).
Fotky po výmene žiaroviek nájdeš tu:
[odkaz] -
-
« Bez nadpisu
Marios
: viz. (Pro ty co maji Stream bez MP3 a chteji MP3 do rádia tak mrkněte sem :
[odkaz]
Cena 990 kč
Co na to řikáte? Já myslím, že to je skvělý nápad.
)
ja si myslim ze je to napad uplne spatnej, protoze existuje jisty "udelatko", ktery zapojis mezi orig radio a cd menic s podporou MP3 a ovladas vsechno pres radio. Vyjde to teda na vic nez tohle, ale aspon to nevypada jak poutovej kolotoc, kterej musis mit zapojenej do el. "cigaretovy" zastrcky.
Takze pokud de nekomu o estetiku a kvalitu prenosu, do tohole nikdy nepude :) -
« Bez nadpisu
To Diamant: vyskusam to nastavenie na LO... a dam vediet.
Uz som objednany na 4.1.2007 do servisu na "prehratie" firmware do radia Stream-uz mi ho prehravali vo februari, ked som rano nenastartoval... a teraz sa mi opat ozvala "duniva rana" pri startovani-akoby niekto hodil snehovu gulu do auta. Clovek sa normalne zlakne :x
Hned mi mrknu aj climatronic... Musim to dat "riesit" pokial mam este zaruku, len dufam, ze to "servisaci" v Trencine zvladnu!!! :roll: -
Diamant 18.12.06 09:34
« Re: Climatronic -kurenie?
Mne to na MR2007 funguje.
To tlačidlo OFF by som bral aj ja, ale samostatne neexistuje ako náhradný diel. Takže ho nezoženieš ako v UK, tak ani inde. Jedine ak by sa našla cestička priamo od výrobcu.
Lubeno - sa som s vypnutým vetraním jazdiť ešte neskúšal. Ale ak je to zapnuté a nastavíš teplotu na LO, dáš ECON, tak to fúka aký vzduch? -
speedygon79 18.12.06 09:30
« Bez nadpisu
@ Lubeno: vymen vsetko co ide/co Ti vymenia pred koncom zaruky, potom to uz vacsinou pojde z Tvojho...ako napr. ja posledny tyzden, tolko co mi vymenili senzor tlaku v palivovej sustave, hned po prebrani zo servisu mi svietili xenony 4m pred auto...senzor. uhlu na prednej naprave >:-[] ...kedze to uz platim, dufam, ze potom bude dlho klud...
@kramosp na to tlacitko z VW som myslel aj ja...len nejak nie cas tam zajst....alebo je potrebne mat nejakeho insidera v nemenovanej fabrike v CR, kde to robia...a bude to urcite lacnejsie.... :shock: ked rozbehas diody, daj vediet, ako si to zmakol... -
« Climatronic -kurenie?
Mal by som na Vas vsetkych otazocku: pri vypnutom climatroniku mi ide z vyduchov teply vzduch. Auto normalne kuri aj ked display nesvieti!!! Je to normalne? ved cez leto to nebude sranda :*) auto ma 1,5 roka a neviem ci s tym mam ist do servisu vymenit RJ??? Minulu zimu som to "kurenie" nepocitoval :? -
"-- skrytý --" 16.12.06 21:21
« Re: Re: Climatronic Quick Off Button
Tak beru zpět, funguje to a to i na MR 2007. V návodu jsou fotky z úhlu a to je matoucí. Výběžek je potřeba odříznout, ideální je to udělat nožem na koberce. Btw, všiml jsme si, že pod tlačítkem jsou 2 LEDky jedna zelená jedna oražová, při vypnutí ani zapnutí CLimatronicu ani jedna nesvítí... Skutečně by někdo nedokázal sehnat tlačítko s nápisem OFF z VW ??? že to nejde v UK bych věřil, ale v ČR jde přeci všechno ... nebo alespoň skoro všechno ... -
"-- skrytý --" 16.12.06 20:59
« Re: Climatronic Quick Off Button
Dnes jsme dle návodu zkoušel, ideálním páčidlem je opravdu kreditka jak je napsáno na stránce. Mám však reálnou obavu, že Škoda tohle v MR 2007, který mám já, nějak upravila, aby to něšlo, ve vyndaném talčítku není žádný výstupek .... -
Diamant 10.12.06 11:45
« Re:
Pepa - fakt sa obráť radšej do nejakej Mazda konferencie, lebo ja ani neviem, či tá tvoja mazda má lepené čelné sklo, alebo je vložené v gume, kde to má kúrenie a tak.
speedy - momentálne mi nič nenapadá. Ono je to ale tak, že pre mňa to môže byť normálna vec a pre niekoho by to bola novinka. Tak sa to ťažko posudzuje, čo by stálo za podelenie.
Jediné, čo mi teraz napadá je, že na OII pre čínu je už na strechce plutvička miesto prútu, tak je dosť možné, že už bude existovať aj špeciálne zadné sklo s vývodmi pre anténu. -
« Bez nadpisu
Vím, že tento příspěvek nepatří pod toto téma, ale jsem docela zoufalý-zatéká mi do auta a nevím co s tím. Jde o Mazdu 323 sedan rv1996. Kape to někde nad spojkovým pedálem. Většinou to není hned po dešti, ale o něco později. Oddělal jsem plast pod stěračem, ale na nic jsem nepřišel. Děkuji moc za jakoukoliv pomoc. -
speedygon79 23.11.06 11:01
« Bez nadpisu
@ Diamant: este ze si s nami o to podelil....ked uz to par dni mas... ;-)
@all ad climatronic a tukajuce klapky v pristrojovke
pri zapnutom zapalovani a vypnutom motore...pridrzat Econ a ofukovanie dole (lave dolne tlacidlo) na par sekund....popocuvat klapky a pockat kym nenaskoci o5 udaj o teplote na displey-i....potom by to malo zase chvilku ist bez toho tukania....