Octavia II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Howard: ten otočný zesilovač se špatně ovládá to je pravda, ale když stojíš, tak si nastavíš rozumnou hlasitost a potom ti to samo zesiluje, takže na něj není třeba šahat :D
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 25.07.06  10:42

« Re: Re: Re: Re: Re:

to spitfire: Ale jo, proc ne - proti gustu zadny disputat. Jenom kdyz jsem sam kupoval a propocital jsem si, co za co dostanu (a jeste v jake kvalite), ma volba byla jina a jsem taky spokojeny. Vzdyt o to tu jde, aby byl clovek spokojeny ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 25.07.06  10:35

« Re: Re: Re: Re:

Mám v autě rádio Audience, na cenu jsem už naštěstí za tu dobu zapoměl a můžu říct, že spokojenost je maximální. Dobře pasuje do interiéru, dobře se ovládá, výborně hraje a požere 6 mp3 cdček. Já mám tak nějak radši originální věci do auta, i když je fakt, že jejich ceny jsou občas na palici.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 25.07.06  10:10

« Re: Re: Re:

to one-z: No, zapadne do pristrojovky - mne se o dost vic libi me "nestandardni" kovove, nez ta originalni umelohmotna mrcha s centralnim zesilovacim koleckem. A navic jsem ziskal dalsi odkladaci prihradku, kterou rad pouzivam.
    Co se ostatniho tyce, plny souhlas s FenderStratem ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.06  22:54

« Re: Re:

u MR2007 je u Streamu uz podpora MP3 a je tam aji vstup na pripojeni prehravace, takze tyto vytky uz jsou neopodstatnene.
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 24.07.06  22:45

« Bez nadpisu

Taky jsem do fabie nekupoval originál rádio 8-s jsou to vyděrači,koupil jsem si za 3500kč i s CD přehrávačem a jsem spokojenej >:D
    Dokonce i do služebních mám zákaz kupovat originální rádio :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.06  21:09

« Re: Re:

Já vás chápu, ale komu jde hlavně o to, jak radio zapadne do přístrojovky (třeba já >:D ), tak si ho koupí, i když je drahé jako prase :x . Ten co chce hodně funkcí, tak si koupí za tu cenu třeba DVD přehrávač.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.06  20:31

« Re:

Hm, nemyslim si, ze by se kradlo original radio malo-oktavek jsou tri pr..ele, takze se kupec najde. Kde je poptavka-vznikne i nabidka. Vsak to znate 8-s Udaje z parksenzoru jsou fajn,ale klimu ukazuje i maxidot. Pipani mi pri parkovani celkem staci. A jestli mam dat 11,5 za straslive predrazenou mrchu, ktera:
    1. vybije baterku a ja kvuli tomu nenastartuju (vim, novy SW to resi)
    2. ma mizerny prijem radia (vim, novy SW to snad resi)
    3. neumi MP3, OGG... (a novy SW to nevyresi)
    4. neumi propojit pres USB, nema ctecku karet
    5. neumi fungovat jako handsfree pres bluetooth
    tak sectu, podtrhnu a poslu s touto nabidkou Skodu do ... patricnych mist. Za stejnou cenu mi jini nabidnou tak nesrovnatelne vic, ze cenu od Skodovky povazuju slovy americkych soudruhu za "daylight robbery" :D
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.06  18:58

« Bez nadpisu

No k tomu autoradiu, ono sice asi nebude zadnej zazrak, ale super vec je, ze umi ukazovat udaje z parkovacich senzoru a mimojine taky z klimatizac.e. A navic myslim, ze se tak nebude krast jako normal dokoupene radio, ale to mozna kecam, reknu vam tak za rok >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 24.07.06  17:15

« Re: hrkání

to Blasio: ad chip - STK je stejne jako u nechipovaneho (pokud se jedna o "standardni" chip), spotreba je zhruba stejna, pri rozumne jizde nizsi a nutnost razeni vyridi DSG ;o)
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 24.07.06  17:10

« Stream radio s MP3

Dle meho je naprosty nesmysl kupovat original radio za 11,5 litru (nerku-li Audience za 21), kdyz muzu mit pod 7 litru radio, ktere umi MP3 z DVD (na jednom DVD mam 70 az 80 CDcek) a to jeste v lepsi kvalite. Pak posloucham jedno DVD i nekolik mesicu... A design se myslim taky da koupit lepsi, nez jsou originalni "sunky".
    Osobne mam JVC KD-DV..., ale verim, ze existuji i jine podobne levne a kvalitni.
  • 00 Reagovat !

foto

22.07.06  13:40

« hrkání

Tak u mě hrkání odstraněno,dělaly to pro změnu zámky dorazu zadních sedadel.Stačilo promazat a je to.Doufám že se neobjeví zas něco dalšího.
    Pořídil jsem si tempomat a nemůžu si to vynachválit.Teď se ta padesátka dá i vydržet a udržet.. ;-)
    Jak někdo psal že to točí málo při 50 na 4-ku-já myslím že těch 1600ot.tdi zkousne-na 3-ku mě přijde že to dost žere..
    Co se týče chipu-přestávám mít na něj pomalu chuť:
    -jednak co tu píšete s STK :roll:
    -investice z hl.spotřeby návratnost v nedohlednu
    -jediný co mě mrzí je výkon-i což aspoň tak brzy nepřijdu o řidičák.. :roll:
    -a ještě nakonec-s nárůstem výkonu je spojené taky neustálé přeřazování;viz Passat- mám potvrzené i u fabie RS.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  22:40

« 2.0 TDI

tak sem presedlal s 81 kw na 103kw dnes vecer (a nejak se mi jeho odstupnovani nelibi! >:D No kdo ma ten motor a neni "deda" co snim jezdi radne dle predpisu ja na to dupl (z mista a chtel si zkusit jak to jede No 1° sem ani nestacil nic takova rychlost otacek a to mam R16 a zdalo se mi ze pri opravdu razantni vystreleni se dost protacely kola a tim sem ztratil drahocene sekundy a vystreleni v pred (opravdu tak rychle ze bohuzel clovek musi fakt byt okamzite pripraveny ze jakmile vyrazi tak hned se radi 2°; tam to neni o nic lepsi taky to bylo okamzite v cervenem na 3° uz pak v pohode se to da dalsi i dalsi°. Tohle sem si zkusil nejednou >:-[]
    Dle meho nazoru mela byt 1° o chloupek delsi a 2° teda o dost, to v 81kw to je pohodicka ta je casu dost :roll: .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.07.06  15:07

« Re: re re radio

Mě osobně se to taky za jízdy nestalo. Jak říkáš vždy po startu do těch 5 - 10 sekund. Už bych to reklamoval dávno, ale zatím jsem si říkal že si počkám na nový FW. No a teď když už je nová modelová řada a nový FW už asi nebude tak je ten správny čas. Teď ještě abych si na to udělal čas já. Jinak musím říct, že jsem s OII úplně spokojený (až na ty vady co jsem psal). Nejvíc jsem asi spokojen s interiérem , hlavně sedačky a palubka. I když nemám sportpaket tak do nich člověk zapadne a krásně to drží záda i zadek. Prostě paráda. A taky se mi líbí nízkej posez, když mám okna těsně pod ramena. NEmám rád moc velký boční okna jako to má Peugeot 407. Hezký auto ale takový neútulný. Boční okna ve výšce loktů , nic moc.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  14:50

« re re radio

tak tak origo je krasne(skoda toho MP3) take sem ho nekoupil kvuli cene, tehdy stalo super Panasonic MP3 s barevnym displejem 8800kč! nehoraznost škody! co za to chteli. Jinak me se to nikdy nestalo! pri jizde jedine ihned po nastartovani cca do 5sekund.Stat se mi to za jizdy! to bych uz davno reklamoval
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.07.06  14:43

« Re: Lupne mi tam Ne v hlave :-) v radiu

Když to vyřeší ten FW tak bych výměnu snad radši ani nechtěl. Co kdyby mi dali zse s tím samým problémem. Poprvé se mi to stalo v zimě, nastartuju , pomalu se rozjíšdím a nejdnou taková rána. V první chvíli jsem měl strach že jsem něco urval nebo na mě spadla hromada sněhu ze střechy . ..... V práci máme taky OII a kámoš co s ní jezdí říkal že má stejný problém a poprvé se mu to stalo za jízdy v 90 km . Myslel si , že něco srazil. Takový prachy to stálo a takovej klump. Ve starým autě jsem měl Sony za 6 ticíc s MP3 a mělo to i mnohem lepší signál. Tady ten šunt pořád přelaďuje a i tak se moc nechytá ale chtěl jsem origo protože se mi tam víc líbí, jinak bych si koupil něco lepšího za menší peníze.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  14:22

« Lupne mi tam Ne v hlave :-) v radiu

Tupa rana Ano ano i ja ji mam (autem jezdim minimalne) ale uz se mi to stalo 2x je to des! jednu dobu sem myslel ze tam neco snad i prasklo ! Nevim co stim nekdo rika ze staci prehral Firmware (JInak se neboj! ti maji tech autoradii v zasobe (bez MP3) ze ti ze skladu krasne lupnou to same pokud bys je moc stval ze chces vymenu :-))) takze tudy cesta nevede.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.07.06  13:56

« Re: Radio

Já jsem si to i myslel, že to nepůjde. Jen jsem na jiných fórech a možná i tady četl, že by to možná šlo, tak jsem to jenom zkusil, co kdyby.
    Octávii máme půl roku, najeto 15 tkm . Už jsem třikrát reklamoval svištění u zadního pevného okna. Napotřetí to přijeli opravit přímo mechanici ze Škodovky, teď je to pořádku.Po 14 tkm odešel tempomat. I když jsem čekal skoro měsíc než jim ze Škody příjde tak už je taky OK.Teď se ještě chystám reklamovat právě to rádio, ne kvůli MP3, ale občas se mi stane že se zněj ozve taková tupá rána jako kdybych dostal pěstí do okna nebo něco takového. Tak jsem se jen chtěl zeptat u škody jsetli by s tím náhodou nešly řešit i ty MP3.
    _______________________________________<… /> OII 1,6 MPi Elegance
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  12:45

« Radio

jo jo autoradio Stream je predelane (to jako byste chteli po stare HIFI vezi ze tam vlozite softw. CD a nechate update firmware a bude najednou umet MP3 (Ono vyvoj jde kupredu musite brat v podat ze Stream s MP3 je az od modelove roku 2007 (a tento model. rocnik se zacina prodavat uz napulce roku2006 i ja mam jeste Octavii II, koupenou v 2005/8!a mela uz veci a vybavu nazvanou modelovy rok 2006(lepsi ESP s temi vsemi blbustkami) kdezto starsi typ o par mesicu mel ESP starsi generace, tudiz vyvoj nezastavite, :roll: i me to mrzi ale pokud chcete MP3 meli ste jit bez radia a koupit si poradne sony ci panasonic i LCD televizkou ceny jsou uz smesne a prehravaji i DVD a mate v aute kino (cena zacina na 18900,- a to uz je mazec radio :*-)
    Jinak bacha na Xenony hoooodne lukrativni lup zlodeju (staci rozbit sklo vytahnout kapotu oddelat uchytky a mate xenon za 20 000 pak staci sikovny elektro monter a je to (KDO TO VYMYSLEL BYL MEGA HNUP) :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.06  11:55

« Klepání od hrdla nádrže

Stejné pazvuky mám na OII i já. Po delších výzkumech jsem zjistil i příčinu. Klepání vydává uzavírací mechanismus dvířek k hrdlu palivové nádrže. Ověřit se to dá jednoduše - stačí ponechat dvířka otevřená a dálkovým ovladačem uzamknout auto. Při uzamčení vyjede z levého boku kovový "trn", který normálně uzamyká víčko. Pokud za něj vezmete, sjistíte, že se "krásně" viklá i s celým mechanismem a taky krásně cvaká. S reklamací jsem neuspěl, neboť mi v servisu předvedli, že to dělají všechny O II a tudíž je to normální. Reklamovat budu znovu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…