Octavia II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

26.07.06  23:59

« Re: Re: Nastavení zrcátek

No... No nemám, to sem nikdá neměl. Aha, to jsou to holt ty škodovácký sdružovací položky. Ještě bych chápal, že třeba asistent rozjezdu do kopce za 2.000 Kč bude fungovat jen s ESP za 13.000 Kč (ale možná by to šlo i bez toho, nevím), ale jakou má sakra TECHNICKOU souvislost nastavení zrcátek se sedačkami. Za ta zrcátka samostatně bych si klidně připlatil třeba 2.000 Kč. Myslíte, že se to dá v servisu dodělat? Dle mého jde jen o to softwarově nastavit něco v ŘJ.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.06  23:46

« Re: Nastavení zrcátek

to bittner71:
    A mas ve vybave el. nastaveni sedacek s pameti, nebot jen s takovou vybavou to pracuje... ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.06  23:30

« Nastavení zrcátek

Mám OII v Eleganci, modelová řada 2007. Ale bohužel mi v menu palubního počítače chybí položka, kde bych si mohl nastavit, aby se mi při couvání automaticky sklopila boční zrcátka, abych mohl sledovat vzdálenost mezi obrubníkem a koly. Musím to dělat ručně, což je problém v případě, pokud pak zapomenu zrcátka vrátit do původní polohy.
    Děkuji za odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.06  23:18

« Re: Re: Re: Re:

Víš kámo, až si budeš chtít rádio ztlumit nebo přeladit, aniž bys musel sundat ruce z volantu, bez originálního rádia se neobejdeš. Pokud věříš svým uším a nepotřebuješ práci parkovacích senzorů VIDĚT, pak si kup na tržišti rádio, který bude hezky blikat. Tahle diskotéka ostatní jen usvědčí o tom, že tvůj vkus nemá větší hodnotu než rozdíl mezi neoriginálním a originálním rádiem.
    Věř mi prosím
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.06  23:05

« Re: Re:

No teď to vypadá už docela dobře, padne pěkně k tý stříbrný liště, ale stejně se mi více líbí originál :D
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.07.06  18:39

« Re:

to ales: Ale jo, fotku (i s pozadim na windows ;) mas tady:
    [odkaz]
    No a s podvozkem spokojeny jsu - mel jsem predtim RSko taky na 17kach a bylo to podobne (presneji RS bylo lehce mekci a horsi, i kdyz zase neodskakovalo na pricne nerovnosti)
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.06  18:16

« Bez nadpisu

Pekna karka, nemohl bys prosim vyfotit z blizka ty polepy sloupku? Chci si je koupit na cappucino metalizu a liftbacka.
    btw. Jak jsi spokojenej s tim sportovnim podvozkem?
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 26.07.06  17:50

« Re:

Souhlasim, ze na fotkach to vypada moc svetle - fotil jsem se slunkem na palubce, takze je radio prepalene. Jeste jednou z vetsi dalky - ve skutecnosti se mi tam tohle radio opravdu lip hodi nez original, i kdyz na fotkach to porad nic moc nevypada:
    [odkaz]
    [odkaz]
    A at i vite, na jakem aute to vlastne je:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.06  09:33

« Re: O2 225/45 R17

Já mám na OII Pirelli P Zero Nero 225/45/17. Dle mého názoru jsou výborné . Drží v zatáčkách a jsou i celkem tiché. V testu ADACU na rok 2006 skončili na 2.místě. Micheliny, až na provedení RUN FLAT, nejsou moc dobře hodnoceny.Pirelli jsou cenově stejné jako Micheliny a možná i kvalitnější. Koupil jsem je na www.pneunet.cz . Už jsem od tohoto obchodu bral pneu třikrát a vždy spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 26.07.06  09:15

« Bez nadpisu

takze...ked mas uz pneu, tak mas o problem menej....co sa tyka spotreby, nie je to extra rozdiel od 16"....co sa tyka stability, sedi to trosku lepsie (ale to by chcelo porovnat priamo so 16" potenzami, na rovnakej trati, aby to mohlo byt relevatnejsie)...ale hlavne to lepsie vyzera...ale aj stoji viac....
    ja mam letne na 17"...Bridgestone Potenza...a tak ako pisal Exup so 16", to ja planujem so svojimi 17" - vyjazdit a kupit nejake ine 17"...jedina negativna skusenost s BrPotenz je, ze ked to nechas odvalovat pri 40-50km/h a potom niekde pri 80km/h, tak strasne hucia...
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.06  08:15

« O2 225/45 R17

Zdravím všechny, plánuji nákup uvedeného rozměru pneu a k tomu ráfků. Má někdo ze zde diskutujících nějaké (negativní) zkušenosti ? Když si ty kola pořídím, tak s nima budu muset 3 roky vydržet, tak abych se v zápětí nekopal do hlavy...
    MAM 8 7,5x17 ET47, Michelin Pilot Premacy 225/45 R17
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.06  22:42

« Bez nadpisu

diky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  22:31

« Re:

jj, je to moc světlé, vždyť říkám, že to je jak pěst na oko >:D
    A blahopřeji k octavii ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.06  21:25

« Bez nadpisu

no radijko je pekny, ale absolutne se tam nehodi, chtelo by to tmavou barvu. Ale dulezity je, ze se to libi tobe, takze nam je do toho prd. :)
    btw. nase nova octavka-
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  20:00

« Re: Re: Re: foto jak vypadá neorig. rádio

To je jako pěst na oko >:D
    Ale sto lidí, sto chutí.
  • « 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 25.07.06  15:36

« Re: Re: foto jak vypadá neorig. rádio

mas... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 25.07.06  15:17

« Re: foto jak vypadá neorig. rádio

to speedy.gon: Toz to mam myslim hezci ;o)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.06  14:51

« Re: Přeběhové otáčky

Já bejt Váma tak si necham na těch ,,kamnech" :-) seštelovat (čerpadlem nebo na PC - nebo jak to tam je) max. otáčky (omezovač) na hranici červenýho a jsem naprosto v pohodě.
    Dneska je to samej nadupanej D a potom se všichni diví, že při těch tlacích turba mu třeba praskne trubka. Nebo to smaží třeba 200km po dálnici (bohužel už asi jen v Reichu) 180-200km/h náhle zastaví u benzíny chcípne ho okamžitě a nenechá motor(nejde jen o turbo) pořádně ,,vykarlit" natankuje nastartuje a po několika km zjistí že mu to vaří - praskne mu hlava motoru - zeptejte se motorářů kolik jich už vyděli - samo platí pro všechny značky nahnaných D.
    Jo jo pánové to jsou třeba jedny zdůvodů proč mam benzín a karla nechci. ;-) - no flame
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 25.07.06  14:34

« foto jak vypadá neorig. rádio

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  12:40

« Re: Rádio

A nemáte někdo foto jak vypadá neorig. rádio a ten šuplík pod ním ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…