Octavia II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re: Re: Nastavení zrcátek
No... No nemám, to sem nikdá neměl. Aha, to jsou to holt ty škodovácký sdružovací položky. Ještě bych chápal, že třeba asistent rozjezdu do kopce za 2.000 Kč bude fungovat jen s ESP za 13.000 Kč (ale možná by to šlo i bez toho, nevím), ale jakou má sakra TECHNICKOU souvislost nastavení zrcátek se sedačkami. Za ta zrcátka samostatně bych si klidně připlatil třeba 2.000 Kč. Myslíte, že se to dá v servisu dodělat? Dle mého jde jen o to softwarově nastavit něco v ŘJ. -
« Nastavení zrcátek
Mám OII v Eleganci, modelová řada 2007. Ale bohužel mi v menu palubního počítače chybí položka, kde bych si mohl nastavit, aby se mi při couvání automaticky sklopila boční zrcátka, abych mohl sledovat vzdálenost mezi obrubníkem a koly. Musím to dělat ručně, což je problém v případě, pokud pak zapomenu zrcátka vrátit do původní polohy.
Děkuji za odpověď. -
« Re: Re: Re: Re:
Víš kámo, až si budeš chtít rádio ztlumit nebo přeladit, aniž bys musel sundat ruce z volantu, bez originálního rádia se neobejdeš. Pokud věříš svým uším a nepotřebuješ práci parkovacích senzorů VIDĚT, pak si kup na tržišti rádio, který bude hezky blikat. Tahle diskotéka ostatní jen usvědčí o tom, že tvůj vkus nemá větší hodnotu než rozdíl mezi neoriginálním a originálním rádiem.
Věř mi prosím -
Howard 26.07.06 17:50
« Re:
Souhlasim, ze na fotkach to vypada moc svetle - fotil jsem se slunkem na palubce, takze je radio prepalene. Jeste jednou z vetsi dalky - ve skutecnosti se mi tam tohle radio opravdu lip hodi nez original, i kdyz na fotkach to porad nic moc nevypada:
[odkaz]
[odkaz]
A at i vite, na jakem aute to vlastne je:
[odkaz]
[odkaz] -
"-- skrytý --" 26.07.06 09:33
« Re: O2 225/45 R17
Já mám na OII Pirelli P Zero Nero 225/45/17. Dle mého názoru jsou výborné . Drží v zatáčkách a jsou i celkem tiché. V testu ADACU na rok 2006 skončili na 2.místě. Micheliny, až na provedení RUN FLAT, nejsou moc dobře hodnoceny.Pirelli jsou cenově stejné jako Micheliny a možná i kvalitnější. Koupil jsem je na www.pneunet.cz . Už jsem od tohoto obchodu bral pneu třikrát a vždy spokojenost. -
speedygon79 26.07.06 09:15
« Bez nadpisu
takze...ked mas uz pneu, tak mas o problem menej....co sa tyka spotreby, nie je to extra rozdiel od 16"....co sa tyka stability, sedi to trosku lepsie (ale to by chcelo porovnat priamo so 16" potenzami, na rovnakej trati, aby to mohlo byt relevatnejsie)...ale hlavne to lepsie vyzera...ale aj stoji viac....
ja mam letne na 17"...Bridgestone Potenza...a tak ako pisal Exup so 16", to ja planujem so svojimi 17" - vyjazdit a kupit nejake ine 17"...jedina negativna skusenost s BrPotenz je, ze ked to nechas odvalovat pri 40-50km/h a potom niekde pri 80km/h, tak strasne hucia... -
« O2 225/45 R17
Zdravím všechny, plánuji nákup uvedeného rozměru pneu a k tomu ráfků. Má někdo ze zde diskutujících nějaké (negativní) zkušenosti ? Když si ty kola pořídím, tak s nima budu muset 3 roky vydržet, tak abych se v zápětí nekopal do hlavy...
MAM 8 7,5x17 ET47, Michelin Pilot Premacy 225/45 R17 -
« Re: Přeběhové otáčky
Já bejt Váma tak si necham na těch ,,kamnech" :-) seštelovat (čerpadlem nebo na PC - nebo jak to tam je) max. otáčky (omezovač) na hranici červenýho a jsem naprosto v pohodě.
Dneska je to samej nadupanej D a potom se všichni diví, že při těch tlacích turba mu třeba praskne trubka. Nebo to smaží třeba 200km po dálnici (bohužel už asi jen v Reichu) 180-200km/h náhle zastaví u benzíny chcípne ho okamžitě a nenechá motor(nejde jen o turbo) pořádně ,,vykarlit" natankuje nastartuje a po několika km zjistí že mu to vaří - praskne mu hlava motoru - zeptejte se motorářů kolik jich už vyděli - samo platí pro všechny značky nahnaných D.
Jo jo pánové to jsou třeba jedny zdůvodů proč mam benzín a karla nechci. ;-) - no flame