Octavia II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 01.08.06  13:07

« BI Xenon na OII

ma to v nej uz niekto? ak, tak poradte kde, ako, za kolko...
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 01.08.06  13:04

« Bez nadpisu

ale hlavne je, ze si kupil, to co si chcel, a si s tym spokojny....
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 01.08.06  13:01

« Bez nadpisu

s napisom RS na dieslovej OII by som asi problem nemal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 01.08.06  12:44

« Re:

Ja som nepriateľ nafty. Ja mám rád ticho a minimum vibrácií. Tak voľba bola jasná. Dalo by sa povedať, že som si asi pred 1,5 až 2-mi rokmi vyhliadol motor 2,0 TFSI a už som k nemu hľadal len vhodný obal. Tak uznaj, že naftu by som si nekúpil.
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 01.08.06  08:29

« Bez nadpisu

Diamant: nechcel si radsej RS dizla :?: Ten 170konikovy moze byt tiez celkom dobra masinka.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.07.06  22:03

« Re: ....

Omicron - a ešte si zabudol dodať, že tak jazdil v Octavii 1,6 MPI / 55 kW >:D
    Noddy - no jasne, zadarmo to teda nebolo :-! Ale zase to stálo menej, než nejaké Audi s rovnakým motorom.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  21:25

« ....

DIAMANT: Vybavenie je to paradne, asi uz menej paradna bude cena. Ale zadarmo nie je nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.06  17:26

« Oktavián ?

Ojoj ! Ze by legenda a folklor tohoto fora ?
    To uz je nejakych mozna 5 let, co jsem citaval jeho neuveritelne prispevky, jak napr. jezdil po Zline 180kou apod... Pak se nejak ztratil, ja to tady prestal cist, a ze by jeho navrat ?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.07.06  16:36

« Re: Re: Re: ....

Howard - ak je to on, tak sa nejako zlepšil v v pravopise a vyjadrovaní :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.07.06  16:35

« Re: Re: ....

tengler - čiastočne to bolo aj vynútené čakanie, keďže už dlho som si robil zálusk na 2,0 TFSI. Už som len čakal na RS-u. Zdalo sa mi nerozumé kúpiť obal k 2,0 TFSI od Audi. Je to dosť drahé a menej praktické. Od VW mi obal tiež nepripadal najvhodnejší. Tak som počkal na RS a kúpil hneď, ako nabehla do výroby mnou vybratá farba - žltá.
    Tak krátke info o L&K - v podstate vyšší stupeň ako Elegance. Základom je model E100. Okrem svetlošedých sedadiel v koži (s logom L&K) sú svetlošedé aj dverné výplne (stredy), vonku a na prahoch pribudlo logo L&K a osvetlenie kľučiek (ako Superb), tónované sp. zrkadlá (ako RS), koberčeky. Kolesá sú 17" identické s E100. Vo výbave by malo byť ESP+HHC, GSM1, hlavové airbagy, svetelný + dažďový senzor, zadná roletka (len liftback), schránka za zad. sedadlami (len combi), Xenóny, tempomat, el.sedadlo vodiča, el. zrkadlá s pamäťou. Motorizácia 2,0 FSI 110 kW a 2,0 TDI 103 kW. Možnosť príplatku za automat (FSI top, TDI DSG) alebo 4x4. Začiatok výroby v 09/2006. Laky len metalické. S nábehom MR 2008 sa očakáva ešte pridanie lakovaných bočných líšt a líšt na nárazníkoch. Stačí? :D
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 31.07.06  15:40

« Re: Maxi dot a trochu me pocity

to Passat_TDI: Hele nemel jsi nahodou drive nicka Octavian??? Te vitam zpatky! ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 31.07.06  10:40

« Re: ....

ani ja...ani na nete to skodovka zatial neuvadza...ale tak sefo ma asi nejake interne info... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  10:15

« ....

Fakt uz existuje? Zatial som sa s nou nikde nestretol.
  • 00 Reagovat !

foto speedygon79

speedygon79 31.07.06  09:21

« Bez nadpisu

2 Diamant: Congrats...co tam mas za sirku pneu??ked sa bojis, ze nedosiahnes 5,4l na 100km... :roll: , s Xtra Eco to snad aj pokoris...ale to uz je dost daleko od urcenia toho auta...
    ad sedadla...chvilku to trva, kym to nastavis....ale potom to je na nezaplatenie... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  09:21

« Re: Re:

to Diamant: Koukám, že po dlouhém váhání si si nakonec udělal radost ... >:D Gratuluju a ať slouží! Pokud jde o dopravu v CZ, mám od 1.7. stejný pocit. Jako by někdo mávnul kouzelným proutkem. Pomalu si zvykám na rychlostní limity, ale jde to ztuha ... >:-[] Pokud jde o body, zatím mám čisté konto, ale nebýt tempomatu, asi už bych měl po papírech. Jediný pozitivní přínos je, že mi o více jak litr klesla průměrná spotřeba, ale to uzná spíš zaměstnavatel, neboť auto je firemní. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.07.06  09:00

« Re:

Noddy - L&K už existuje aj u OII.
    exup - mno ... ako by som to povedal. Ten TFSI je taká mrcha, že si to človek ani neuvedomí a má tam 5000 otáčok, hoci chcel radiť pri 3000. Ale ide to ako z praku, sakra, musím si založiť fond na pokuty. Myslím si, že idem 100 a ono je tam 160. >:D Čo sa spotreby týka, tak pri plnej palbe to má skutočne dobrý apetít, ale auto je nové, tak ho ešte na doraz príliš netlačím. Ale zatiaľ mám kombinovanú spotrebu okolo 8 a to je veľmi pekné. Skúšal som aj economy run, ale motor je asi ešte príliš surový, tak som sa dostal len na 6,0. A 1.7. som sa vracal domov z CZ, doprava ako spomalený film, tak som došiel za 6,8. S tou váhou a širokými gumami asi svoj doterajši rekord 5,4 z Fabie 2,0 nepokorím.
  • 00 Reagovat !

foto exup

exup 30.07.06  22:33

« Bez nadpisu

No to mi mohlo napadnout, že si šéf tohohle téma nepořídí 1,6 MPi a bude muset mít něco extra.. Bodejť bys pak nebyl spokojen s výkonem. Sice jsem už propadl naftě, ale ne, že bych se s ní rád nesvezl. S OI RS jsem už kdysi týden tu čest měl. S výkonem jsem byl taky spokojen. Ne už pak se spotřebou a potřebou tankování po 400 km. Už jsem si zvykl na současných ne néně než 700 km. Takže jsem zvědav na Tvé zasvěcené dojmy. Doufám, že sis ji ale nepořizoval, abys s ní jezdil za 7,5 l... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  22:26

« Re: Dotaz na ozdobné lišty

KLIMA. S: Kamarat si nalakoval striebornou farbou oblozenie stredovej konzoly. Imitacia dreva mozno bude casom. Hm. Ktovie, ci pribudne aj Laurin & Klement... Ten v O I. mal drevo ci jeho imitaciu.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 30.07.06  22:15

« Re:

No je to nejaká RS :D
    Ja mám dojem, že u nás sa jazdí rýchlejšie, než u vás. Najmä v obciach.
  • 00 Reagovat !

foto exup

exup 30.07.06  20:56

« Bez nadpisu

Diamante,
    nějak jsi zapomněl upřesnit, majitelem jakéže OII vlastně jsi, čoveče? Žes spokojený s výkonem a krouťákem.. Jinak už jsme se vrátili z Tater. Bylo tam nádherně. Skoda té spouště po té vichřici... Chtěls znát mé dojmy z vašich silnic. Žádné zvláštní rozdíly co by stály za řeč jsem nezaznamenal. Co mě úplně šokovalo bylo množství billboardů u větších měst (např. Žiliny). To tu teda nemáme. Jedna hrůza! Komunisty na ně..! Dalším zážitkem byla jízda z Čadce směrem na Turzovku. Je tam snad 20 km souvislé zástavby. Obec navazuje na obec! Místy tu chalupa, tam chalupa. Ale pořád 60-kou! Děs! Tu odhadovanou spotřebu do 5,5 l jsem nějak nedosáhl... Skončil jsem asi na 6,4 l. Díky dálnici, kde jsem udržoval trvale vysoké tempo. Nechal jsem za sebou i 3 vládní A8-ky >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…