Octavia II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Re: Re: Re: Firmware autoradio
Tak to jsem klidnější.Musím přiznat že od doby přehrání firmwaru rádio neluplo a co se týče zlepšení příjmu-zatím zkoumám,ono je to dost subjektivní.Jednou je na stejném místě mlha,jindy jedu v noci tak i ten příjem stanice se mění...podotýkám že nemyslím centrum Prahy,jezdím údolím Berounky.. :) -
« Re: Firmware autoradio
Při výměně firmware u autoradia Stream zůstaly naladěny taktéž všechny stanice. Předpokládám, že firmware je uložen do jiné části paměti než přednastavené stanice, proto se nepřemazávají. Výměnu mne udělali kvůli vybíjení akumulátoru při odstavení auta. Zatím jezdím takřka denně, takže výsledek nemůžu posoudit. -
« Bez nadpisu
Tak jsem si byl nechat natáhnout nový firmware do Audience-trochu mě znepokojuje že v paměti zůstaly všechny naladěné stanice.Pamatujete si někdo jestli po upgradu bylo vše smazáno nebo ne?Mám obavu jestli se na to nevyflákli... :?Hledal jsem tady ale nenašel..jaká že je kombinace tlačítek pro zjištění aktuální verze firmwaru?děkuji.. -
« sjíždění pneu
Díky za ten návod na desinfekci. Měnil jsem po 52tkm pneumatiky. Na zadní nápravě jsou sjeté znatelně víc vnitřní strany-jakoby byly ty kola do A. Nemáte s tím někdo zkušenost? Je to špatná geometrie? Jinak s OII celková spokojenost, jenom spotřeba oleje cca 1l na 10tkm u 2.0TDI. -
"-- skrytý --" 08.10.06 20:18
« Re: Re: Re: Re: A/C desinfekce
Já s tím bojuji už půl roku. Sice nesmrdí ale je to takový nepříjemný "zásmrad" během prvních pár minut . Nechal jsem to čistit už 2x ale nepovedlo se jim to. Takže jakmile budu mít víc času tak jim to tam nechám ať to udělají pořádně...Myslíte že to je závada na záruku? Lehce mě to se...e. V O1 jsem tento problém během 190kkm nezaznamenal.. -
« Re: Re: Re: A/C desinfekce
aspon podla navodu sa to ma nafukat do nasavania vzduchu pri pelovom filtri. pelovy filter mas pod palubkou nad nohami spolujazdca- das dolu jeden alebo dva plastove srouby a uvolnis ten sedy polystyren, co kryje pristup k filtru. tam potom posunies smerom do boku plastovy kryt toho boxu v ktorom je pelovy filter, vytiahnes ho, najdes ten spravny otvor a do toho naflakas penu >:D uzatvoris ten box peloveho filtra, lebo potom budes mat tu penu v ociach, v nose, v usiach a vsade v aute ako ja. uzavries vyduchy a das klimu na max a nechas to nafukat do vsetkych trubiek, a potom nejaky cas posobit. a potom poriadne vyvetrat auto a opat klima na max, aby ten smrad trochu zmizol...mozno je aj nejaky lepsi sposob ako na to, takto som postupoval ja >:D inak ten navod ako sa dostat k pelovemu filtru najdes aj tu
[odkaz]
je to sice po nemecky, ale su tam fotky. vela zdaru! -
« Re: A/C desinfekce
uz som to raz skusal, v podstate to nie je nejako narocne len treba vybrat nejaky dobry desinfekcny prostriedok...mne to zacalo smrdiet tesne pred dovolenkou a preto som kupil co bolo a doteraz neviem ci viac smrdela ta klima alebo desinfekcia >:D inak jediny problem pre mna bolo najst ten ten spravny otvor v tom boxe co v nom je ulozeny pelovy filter..prvykrat mi to tu penu nafukalo rovno do tvare ale potom som uz na to prisiel >:D s baterkou a so zrkadlom a bohuzial aj so zalomenym krkom a vyskocenou platnickou... -
Diamant 06.10.06 17:13
« Bez nadpisu
Ja som taktiež odporca poťahov na sedadlá, lebo nikdy už nesedia tak, aby vyzeralo sedadlo ako bez nich (tvarom).
U kožených sedadiel nie je s údržbou žiadny problém, materiál sa dobre čistí a jeho pravidelné čistenie je zároveň aj nevyhnutnosť, nakoľko čistiaci prostriedok je zároveň aj balzam na kožu a chráni ju pred popraskaním. Ale ani údržba látkových poťahov nie je problém, na tento účel som k svojej spokojnosti používal špeciálnu penu, ktorá ozaj dobre čistila a seadadlá boli aj po 3,5 roku ako nové.
Na prepravu špinavých predmetov sa mi mimoriadne osvedčila komôrková fólia. Dostať ju aj v kotúči (šírka asi 120 cm). V kufri mám poskladaný asi 2m dlhý pás tejto fólie a podľa potreby ju rozprestriem v kufri alebo na sedadlách. Odporúčam. -
« Re:
To Howard:
Bud si jist, ze jsem v tom mel spickovy alarm i s otresovym cidlem, auto jsem mel pod oknem 3. patra (nepotreboval jsem pager), na docela rusne ulici, a ten fetak to rozbil v prave poledne, auto houkalo, ja sedel u PC a chvilku me nedoslo, ze to je moje auto. Kolem auta chodili lide, z oken cumeli pobavene duchodci, a ja na nej zarval, on pokrcil rameny (dela, jako by mu to patrilo !), urval jeste ten napajeci kabel od AR i s kusem stropniho "tapencirunku", a zvolna v pohode odchazel. To jsem jiz bezel dolu, ale byl jiz v zadku.
Benga me pote rekli, ze jsem dobre udelal, protoze, kdybych ho treba nevyplasil a chytil, a treba mu i jednu prastil, tak bych mozna i sel do lochu, podle urovne zraneni, ktere bych mu potencionalne zpusobil :x
Jinak ten * vzal volne lezici kamen u chodniku, a prastil jednoduse nekolikrat do okna u ridice. Byl docela dusledny, nebot tam byla folie, a jen tak se dovnitr dostat nemohl, mel evidentne drsne snizen pud sebezachovy, asi mel velmi tezky abstak.
Nekolik babek z domu me pote bez skrupuli vypravelo, jak se na to divali, a ze to bylo lepsi nez "Pouta lasky"... Ani je nenapadlo volat nejake poldy, vubec nic, auto preci nebylo jejich. :? -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
omicron: oni to nemusi byt ani fetaci, kousek od meho bytu bylo sveho casu umisteno v ubytovne par desitek neprizpusobivych rodin s celorocnim opalenim. Fabii mi vykradli 4x za pul roku. Jednou dokonce nevzali nic, jen znicili zamek. Bavil jsem se s kamaradem policajtem a casto to pry dela "dorost" - mladi, kteri se zacvicuji na vykradeni aut. Proste to jen otevrou, vezmou nejake blbosti z interieru a jdou pryc >:-[] -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Naprosty souhlas - osobni zkusenost.
Fetakovi je uplne putna, cim a jak to je zabezpecene, staci ukrast ze sedacky napr. kozene rukavice (muj pripad), a udelat tak skodu za mnoha tisic (nemyslim ty rukavice)... 8-s
Sveho casu me z O1 fetaci na P4 ukradli jen drzacek na PDA (za par stovek)), a pritom rozbili okno u ridice a vytrhli drzak i s mrizkou ventilace, nic vic (!)... Take vytrhli napajeci kablik pro radar detektor, visici volne u zp. zrcatka