Jaký malý vůz s automatickou převodovkou?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Miii
Tak to jó. U nových aut je toho na výběr víc. Ovšem tam už se nejedná (zvláště u těch nákupních tašek) často o klasickcý automat s hydrodynamickým měničem (Torque conventer), ale jsou tam robotizované převodvky nebo CVT (vlastně variátor jako u skůtru, něco podobného už měl hodně dávno DAF), samočinné spojky apod. Tam jde především o to vyzkoušet si co by ti vyhovovalo nejvíce a chce to vědět co od toho čekáš... -
« Re: Re: Jaký malý vůz s automatickou převodovkou?
Ale ano, ja myslim nove auto. Vim, ze u starsich jsou s aut. prev. trosku problémy. Nechci kupovat nic velkyho, jedno rodinne auto uz doma mame, jsem zena a proto shanim jen "nakupni tasku"...
Presto moc dekuji za reakci... :) -
« Re: Jaký malý vůz s automatickou převodovkou?
Hm, co suzuki Swift? Ale nečekj od toho žádný rychlík, Pokud je to klasický automat (hydrodynamický měnič) je idelání tak obsah 2-3 litry a výš....Dobrej byl ještě automat u Fiatu Brava 1,6 ale jinak ty kalsický automaty dost trága u menších aut. Ted se nebavíme o fungl nových autem a polosamočinných a robotizovaných převodovkách nebo CVT atd....Rozhodně jedny z těch méně dobrých jsou koncernové automaty od VW
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
To Mitsi: Na Kiu Picanto v automatu bych musela čekat 1/2 roku, už jsem se informovala. To se mi nechce, potřebuju auto co nejdřív... :(