Ojetina do 100 000, kterou značku?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.05  09:12

« Re: magik

vyčetl jsem, že v r.98 došlo k technické modernizaci vozu, lepší(spolehlivější a výkonnější) řídící elektronika motoru, delší převody pro 1,6i. Zdroj časopis ojetiny od A do Z, ale i tak dík.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  23:06

« Bez nadpisu

Tak v I dávají jen kopii TP, ale je pravda, že si vzpomínám, že v CH mi vystavili TP na mý jméno jako "nicht CH-wohnen"
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.05  14:17

« Corsa

Do Opla Corsy C jsem se v pohodě vešel. Měřím 197 cm. Nevejdu se do Fáčka (levým kolenem furt přehazuju blinkr) a pochopitelně ani do Š 120L. Do Feldy ano, i když těsně. >:D Ale v Zafiře je ten posez pravda lepší. Až na ten výhled přes levý sloupek.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  11:50

« Bez nadpisu

Z Německa a Rakouska orig. TP s odhláškou mám, na českém úřadě mi akorát co pamatuju do něj jednou švihli razítko "registrováno" - asi aby se na to nedalo přihlásit ještě jedno auto :).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  11:26

« Bez nadpisu

Cizí TP si česká policie nebo úřad nemá důvod nechávat, není to jejich doklad. Pokud jsem si dovezl auto z ciziny, vždy jsem ho dostal zpět.
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.05  09:44

« Bez nadpisu

2 magic: Nevím jestli je to ze všech zemí stejné, ale mám auto v dubnu dotažené z Německa a originál TP mám. Zůstal mi dokonce i po přihlášení auta v ČR, čemuž jsem se opravdu divil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  23:40

« Re: to Ištvánek

jen jedna technická. Originál TP nikdy nedostaneš, nediv se tomu. Dostaneš pouze kopii.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  17:23

« Re: to Ištvánek

Tak to zní zajímavě. Napsal jsem ti SZ, klidně to hoď i sem.......
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.05  09:06

« to Ištvánek

Odkud jsi ? Mám kontakt na jednoho člověka, který se tím zabývá. Na rozdíl od jiných, kteří slíbili, že jakmile něco požadovaného objeví a již se nikdy neozvali, tento se s nabídkou několika aut ozval za 3 dny. Jednalo se v tomto případě o auta nebouraná, s jasným původem, většinou 1. majitel, servisní knížka. A autě informoval do nejmenších detailů a jeho systém je takový: odveze tě na místo kde auto stojí, pokud nic nebrání tomu, abys auto nevzal, tak již zpět jedeš po vlastní ose s převozními značkami, na které tady pak můžeš jezdit do vyřízení českých dokladů.
    Cenu za auto řekne včetně těchto služeb - tedy konečnou, kterou platíš na místě, pokud se dohodnete. Auto vybíral podle fin. limitu, který jsem mu zadal a podle požadovaných parametrů - motoru, km, výbavy atd. Neskládá se žádná záloha, protože ví, že pokud o autě kupujícího informuje, v 99% případech kupující auto bere a nestává se, že se na místě najdou nějaké nesrovnalosti, pro které by kupující auto nechtěl. Pokud se to přesto stane, je to jeho riziko a jeho byznys. To mi přijde docela fér.
    Býval bych to asi využil, ale hodinu před tím než mi volal, jsem složil zálohu na auto, které bylo již v čechách. S vyřizováním dokladů nebyl jediný problém, pokud dostaneš odhlášku, fakturu a orig. TP. A to jsem to nikdy nedělal, takže jsem se trochu obával, jaké problémy mohou nastat.
    Z vlastní zkušenosti mohu doporučit koupi auta mírně poškozeného, snadno s malými náklady opravitelného, neboť tyto auta jsou venku za velmi dobré ceny.
    Jak již bylo zmíněno v příspěvcích, individuální dovoz je vždy o jiné ceně, než které tam dostávají stálí odběratelé.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  00:31

« Re: Re: magik

A musí to být r. 98? Dy't se tam nic podstatnýho neměnilo, krom designových detajlů! Pokud ne, zkus třeba:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.06.05  10:06

« Re: magik

:P prošel jsem ten italský server, ale něco slušnějšího od 3500 Eur, sháním Mareu 1998 s klimou a kombi, potřebuji se vlézt i s dovozem a přihlášením do 100000,- kč, může mi někdo poradit ?díky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.05  10:28

« Re: Re: Re: Re: RE:zadek

Zadek524: Hmm, asi se s tím budu muset smířit, nebo koupit bouračku a sám si jí opravit........
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.05  07:55

« Re: Re: Re: RE:zadek

Ištvi: Mám bílý auto, urcite bylo i bourany a jsem maximalne spokojenej! :D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.05  21:15

« Re: Re: RE:zadek

Když mám příležitost, tak zalezu do bazaru a vybírám si auto. Nejhorší je, že je jich tak 1/3 bouraná a ty ostatní jsou buď drahý nebo bílí :-( Vypadá to na dlouho.... Nevíte o někom solidním kdo dokáže dovést auto z EU? Já v tom vidím hromadu papírů a navíc každej říká na podmínky dovozu něco jinýho...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.05  09:45

« Re: RE:zadek

To Frantisek:
    Nevim, jestli znas, ale zkus kouknout na stranky: www.mercedes-classic.cz. Tam se ti bude libit!!!:-)
    Jo a kdybys mel nekdy nakej problem se svym MB nebo potreboval nejake nahradni dily, s duverou se na me muzes obratit,... Praha.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.05  15:06

« RE:zadek

Zdravím všechny.
    Já jen tak na okraj,jak zadek524 zmiňoval ty mercedesy,tak já taky jednoho používám dnes a denně,je to 200D/W124,rok 1987,najeto 630tisíc.Šlape jak švýcary,velice pohodlný,prostorný a jak pěkně sedí na silnici!Nechá si líbit ledacos,poruchy v podstatě nemá,občas dolejvám olej do serva,občas do motoru,jinak pohoda.Není to na závodění,do kpce je taky pomalejší,ale nemůžu si pomoct,to auto je přesně to,co bych si znovu koupil,kdybych potřeboval něco pro denní užívání.Záleží na každém co od vozu čeká.Myslím ale,že pokud se zeptáte kohokoli jiného na tyhle auta,bude jen spokojeně pokyvovat hlavou.Z cen náhradních dílů taky mít strach nikdo nemusí,fakt to ujde. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.05  14:05

« Re: Re: Re: Ištvánek

proč neee?furt lepší swift než felda :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.05  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zadek

No, je mozny, ze se teda zacaly dit zazraky...! :D
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 15.06.05  09:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: zadek

to walther: ano mas pravdu - napr. do Yarisa sa za zavolant naposadim - ma maly rozsah nastavenia a strasne "debilne" urobeny stredovy panel - toho dizajnera co to robil by som nakopal do gul - najhorsie je, ze sa neoplati cakat na novy Yaris, ten stredovy panel tam nechali rovnako sproste rieseny. Proste si tam nemam kam dat nohy :!: a ked si posuniem sedacku, tak aby sa mi vosli nohy pod volant, tak uz nedociahnem rukami na volant :roll: :?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 15.06.05  09:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

to zadek524: ja som napisal - neviem ako je na tom "stary" swift , ALE "novy" Swift je v pohode - absolvoval som skusobnu jazdu , tak viem o com hovorim :!: - komentuj len auta v ktore si realne soferoval :!:
    apropo Fabia bola vdaka kvalitnym sedackam a dvoj-oso nastavitelnemu volantu pre mna najpohodlnejsia, akurat som sa dozadu sam za seba nenedel posadit a na krizovatke som mal zly vyhlad na semafory, pretoze uz som sedel prilis posunuty vzadu :?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…