Ojetina do 100 000, kterou značku?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nojo, nejdriv jsem delal fory a jak jsem se rozkecal nakonec...!!!:D
    Kuprikladu moc fajnovy W126 s bohatou vybavou - osmivalce jsou cenove kolem 150 tis jeste pro zajimavost.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nee, nebudu tady vypravet o Mercedesech... koho to zajima, at se koukne na tipcars nebo do Annonce pro orientaci v cenach.
    Za 50 se da koupit hodne pekna benzinova MB190E, za 70 moc fajnova naftova 190E, od 70 tis moc pekny benzinovy MB124, za kilo jsou hezky naftovy MB124, od 150-200 tis jsou moc fajnovy naftovy kombiky 124 a ty uplne nejmladsi a nejvymazlenejsi 124.....) Samozrejme, ze se da za 150 tisic koupit pri smule i pekna ruina!!!
    Dostupnost nahradnich dilu na tyhle modely je uplne bych rekl ve srovnani s jinymi znackymi temer bezkonkurencni, je toho vsude mraky a za dobry ceny, navic v replice se da koupit temer vsechno za lidovy ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  13:11

« Re: Re: Re: Re: Re:

Za ty peníze se dá sehnat i rok 98,99...Jinak ta generace se dělala dlouho a i pod jinými značkami (jako Geo Metro se např. prodával v USA) nebo Subaru Justy AWD...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  13:03

« Re: Re: Re: Re:

A proč tak starý?? Do 100 tisíc jsou i novější...Ono je to tady skoro to samý, ale jako spotřebka je lepší vždy něco novějšího...Přečti si testy, tam se dočteš co a jak...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  12:41

« Re: Re: Re:

Hele, jak jsou na tom tarý Swifti? Tak kolem roku 93? Jsou docela levný, ale nevím o nich vůbec nic.....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  12:15

« Re: Re:

No jo, a splňuje nějakej ty moje požadavky? Cena, spotřeba, dostupnoust ND..... ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.05  12:15

« Re: Re:

Zadek: no, tak nadhoď, co by bylo do 100tis... a jak to tak bude vypadat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  12:01

« Re:

Nebo se vykaslete na vsechno o cem tu mluvite, pojdte se zacit bavit o autech konecne...
    Tak co ty Mercedesy??? :D
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.05  11:32

« Bez nadpisu

Nechte už ty Fiaty. :-) Hele, tak jsem koukal po Civicu a moc se mi líbí. Horší je, že jich je málo. Pokud víte o Feldě 1,3-1,6 MPI se servem, může bejt i kombi, nejlíp s novou tváří a do 80K. Tak sem s ní :-) Už musím něco koupit.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  11:07

« Re:

Já jezdil s Bravou 1,6 automat a do města ideální vozítko...Výbava sice nic moc, ale po jízdní stránce nemám větších námitek...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.05  10:08

« Bez nadpisu

Sklopný zadní nárazník měla už Regata i Tempra. Fiat si to rozumné držel dost dlouho.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.05  08:37

« Re:

ta marea je zajímavá alternativa, s ohledem na cenu nemám co dodat.Zajímavý je hlavně ten dvojdílný systém na kufru u kombíka, IMHO mezi dnešníma autama unikát.
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.05  08:14

« Bez nadpisu

magic
    zdravím, kolegyňka by se asi zajímala o jednu z těch mareí, dal bys mě kontakt na 48t zavináč seznam.cz ? Mimochodem taky jednu mám a až půjde manželka do práce tak budu mít dvě >:D >:D .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  14:47

« Bez nadpisu

Kus za 1.000 E bych nenabízel, i když sám mám auto za 1.200 a je sehr gut a kámoš za těch 900 a je taky v poho. Tahleta Marea by byla za těch 98.600 Kč nebo pak za 119.000 Kč modrá s roční zárukou. Kolem toho kila by jich bylo víc, i 1.6. Není to ale žádný tajemství, za tyhle prachy (2.000-2.500 Euro) jsu i na www.autoscout24.it docela normálně, já spíš koukám do AutoSuperMarket (takovej tlustej žlutej Italskej inzertní časopis) nebo na [odkaz] nebo už jsem vyzkoušel i střelbu na slepo přes eBay.it a zatím vše o.k. Ale je to samozřejmě trochu riziko.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  14:31

« Bez nadpisu

No ne, já si snad taky koupím Mareu, když je Magic umí tak levně :-) Původně jsem si jako případné příští auto vytipoval Berlingo, ale ty jsou nesmyslně drahé...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.05  10:54

« Re:

Hele, ale za těh 1000E asi nebude v nějakým slušným stavu ne? Kdyby byla za těh 1000 tak bych neváhal. Jinak se mi moc nelíbí čumák toho auta, ale za 1000 by mi to nevadio :-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  10:24

« Bez nadpisu

Marea za 1000,- € je pěkná cena. Ale slušnou na etu za tu cenu neobjevím. Jsi ochoten dát nějaký kontakt kromě toho, že je to sever Itálie?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  08:55

« Bez nadpisu

oddie> no, odkud asi tak může bejt Marea, kterou já nabízím? Je jich tam hromada od Eur 1000, např. ještě modrá ELX, na tu je sice rok záruka, ale je už o celých 500 E dražší ... všechno sever Itálie, auta na razítko pro nákup novýho. Dedra od Eur 500 (nelze přihlásit) a má nový gumy a destičky (ale Lancia v ČR nemá zastoupení, takže každej servis na to čumí jak tele na nový vrata; na druhý straně málo která automobilka má u nás tak pohodovou dodávku ND jako Fiat/AR/Lancia). Asi nikdy nepochopím, proč tam nedají "daruji do dobrých rukou". Nejhorší na tom je, že jsme už pro pár byli. Třeba AR 155 2.0 TS 16v za Eur 900,- Jak nová, po výměně náplně v klimačce, nový oleje a řemeny, jen měla totálně sjetý přední gumy (zadní byly snad nový Bridge 720). Prodej tejden před jejich STK. Krom těch gum jsem na ní nenašel chybu (třeba kotouče sotva hmatatelnej věnec - pohledem nebyl ani vidět). Zatím jezdí bez chybičky a byla tam i nová lékárna a originál neporušená sada s rezervou, trojúhelníkem a nářadím (což jsem u nás nikdy neviděl - vše ještě originál s logama AR). Jela po ose z Benátek a potom se ještě projela i dvakrát Benátky-Praha + cca 25.000 km po ČR a zatím vše o.k.
    ištvánek> Marea je auto střední třídy (Felici sotva nižší střední). Proti Felicii jsi o jednu až dvě třídy vejš, a to nejen prostorem, ale i řízením, jízdníma vlastnostma a hlavně výbavou (X je s klimačkou). Spotřeba u 1.6 se pohybuje v mým případě (Praha a okolí) kolem 7,5 l, u 1.8 něco přes 8 l. Ale nevím, jak a kde jezdíš ty (Felicia 1.6 je v mých rukou žíznivější - pod 9 se jen tak člověk nedostane; u 1.3 jsem ale zase pod 7 l). Výkonově je na papíře Marea 1.6 a 1.8 sice skoro stejná (1.6/100 k, 1.8/113 k), ale ta 1.8 je podstatně lepší tahoun hlavně v nižších otáčkách, není potřeba ji tolik vytáčet a je tišší. Marea má např. zajímavou konstrukci zadních dveří - vyklápí se klasicky nahoru, ale pod nimi je zadní nárazník, který se ještě dá vyklopit dolů a tím pádem je nakládací hrana hrozně nízko. Je to super v tom, že nakládat těžký věci můžeš přímo z paleťáku. Samozřejmě nevím, jestli to využiješ, psal jsi něco o úlech, atd. Veškerý poruchy se týkají žárovek (musí být v zadu 10W, 5W praskaj) a sem tam i elektroniky Bosch (debimetr, lambda) a zhruba na 100.000 km je dobrý udělat výměnu předních ramen (dají se sice vyměnit jen silentbloky, ale ze zkušenosti radím měnit komplet rameno, protože je v něm zakovanej svislej čep). Je to jedno z nejspolehlivějších aut, co znám. Ale to jen tak jako inspiraci - co se za ty peníze dá kde koupit. Rozhodně ti ji necpu a importem aut se neživím, takže mi je to fuk. Narazit na dobrej kus v ČR je ale problém.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.05  08:52

« Bez nadpisu

Smudla: ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.05  08:18

« Lidičky neblázněte

neraďte mu xantii, narazit na kousek s pravidelnou údržbou jestejně pravděbodobné jako potkat sněhuláka v červenci.Vysoká pravděpodobnost problémů.Xantii bych vzal jedině od známého s jasnou minulostí.Za finanční limit bych preferoval klasickou konsrtukci bez anomálií.Nezapomeňte že si to auto bude chtít pár let nechat a pokud bude mít smůlu a narazí na nějaké dementy pseudocitroeny ( jako já v začátcích svých auto-kouzel ) tak se nebude stačit divit.Než jsem se o Hydractivu naučil vše potřebné, měl jsem za sebou investici 30.000,-
    To už raději 405 posledních ročníků 1.9TD, co Oddie?
    Přimlouvám se za vyškrtnutí Xantie z doporučovaných vozidel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…