Ojetina do 100 000, kterou značku?
« Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nee, nebudu tady vypravet o Mercedesech... koho to zajima, at se koukne na tipcars nebo do Annonce pro orientaci v cenach.
Za 50 se da koupit hodne pekna benzinova MB190E, za 70 moc fajnova naftova 190E, od 70 tis moc pekny benzinovy MB124, za kilo jsou hezky naftovy MB124, od 150-200 tis jsou moc fajnovy naftovy kombiky 124 a ty uplne nejmladsi a nejvymazlenejsi 124.....) Samozrejme, ze se da za 150 tisic koupit pri smule i pekna ruina!!!
Dostupnost nahradnich dilu na tyhle modely je uplne bych rekl ve srovnani s jinymi znackymi temer bezkonkurencni, je toho vsude mraky a za dobry ceny, navic v replice se da koupit temer vsechno za lidovy ceny. -
"-- skrytý --" 06.06.05 14:47
Kus za 1.000 E bych nenabízel, i když sám mám auto za 1.200 a je sehr gut a kámoš za těch 900 a je taky v poho. Tahleta Marea by byla za těch 98.600 Kč nebo pak za 119.000 Kč modrá s roční zárukou. Kolem toho kila by jich bylo víc, i 1.6. Není to ale žádný tajemství, za tyhle prachy (2.000-2.500 Euro) jsu i na www.autoscout24.it docela normálně, já spíš koukám do AutoSuperMarket (takovej tlustej žlutej Italskej inzertní časopis) nebo na [odkaz] nebo už jsem vyzkoušel i střelbu na slepo přes eBay.it a zatím vše o.k. Ale je to samozřejmě trochu riziko.