Ojetina do 100 000, kterou značku?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re: Re: Re: Re: zadek
Jo a tem povidackam o 190 cm chlapech a Oplech Corsach a Yarisech taky neverim. Treba do Civicu se vubec "nevlezu", volant tlaci do stehen, leze se do toho jako do tanku skokem nohou napred, z Yarise "nevidim ven" pres strop a hlava se dotyka stropu. Fabia je celkem v pohode, bylo tam mista jako v Meganu. Mam 196 cm. -
« Re: Re: Ištvánek
Bariku: Ty V8 mam celkem tri kusy 126/500SEL, 156/560SEL a 126/500SEC, ale na bezny jezdeni do prace pouzivam rozhodne naftovou 124, delam v centru Prahy - 150 metru od Vaclavaku a dojizdim cca 35 km sem a to samy zpatky.
Tyhle osmivalce nejsou o nejake prakticnosti, to je o lasce. Poslednich 14 dni jsme jezdili hodne s tim SECem a nekolik namerenych spotreb pro zajimavost pri velice a uplne maximalne nehospodarne jizde je nekde mezi 17-18 litry.
Pro bezny jezdeni samozrejme doporucuju nakyho benzina 1,6 - 2.0. Vrele doporucuju Tdi. -
« Re: Ištvánek
No, on ten V8 moc nežere, dokáže jezdit mezi 13-15 litry...Navíc nevím jak konkrétně to máš daleko ty do práce, ale na courání typu 10-15 km tam, 10-15 km zpátky je nejlepší MHD apod. Než někde čumět půl hodiny v zácpě (týká se hlavně těch co jezdí po Praze, ne tebe)... -
« Re: Re: Re: Re: Re:
No, ty osmivalce a vubec Mercedesy jsem tady zminil pro zajimavost skutecne, zadny doporuceni na ne jsem tady nedaval, protoze to sice nejsou drahy auta, lec jsou takovy trochu specielni a maji sva specifika... >:D Hlavne uz jsou to starsi auta, ktery vyzaduji trochu castejsi udrzbu... ty levnejsi kousky z nich.
At mi zadnej chlapik, kterej meri 186-190cm nevypravi, jak jsou maly auta tipu Swift bezvadny a jak je to ta prava volba, merim asi 189, do Swiftu, P205, do Matize, do Una, Punta.... atd, atd se samozrejme vejdu, ale s pohodlim a spokojenosti to nema spolecnyho vubec nic!!! -
-
« Re: Re:
Tak se rozhoduju už jen mezi Feldou a Swiftem. Skusím se v tom Swiftovi svést a pak se rozhodnu. Na fotkách vypadá dost malej :-), měřím 186, snad to bude OK. Byla by to verze 5D s motorem 1,3 nebo 1,6. Ta Felda musí mít servo. K tomu rozhodnutí sem došel, protože moje cesty budou 90% couračky do práce a z5. I 100 000 je si myslím na takový auto dost...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!