SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.03.07  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant

sak to - tych 10tis je strasne vela - aspon keby ten povodny odkupili povedzme za 7tis ;-) to by bolo veselsie... takto zostava len najst firmu co to obsije ten povodny a najlepsie bez demontaze - som zvedavy na ten ucet, ak by som ho dal demontovat a nasledne namontovat v servise - samozrejme na ten cas co by bol Swift bez volantu, by som musel zobrat nahradne vozidlo a to uz by za tyzden prenajmu bola riadna suma... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant

tak demontáž a montáž by som si jednoznačne dal spraviť u autoriz.servisu hlavne s ohladom na ten airbag a jeho budúcu funkčnosť!!!inak u autorizovaného servisu ti vymenia v pohode volant za kožený priamo na swifta až na to že vyjde cca 10000,-sk bez práce...a to je dosť(myslím tým volant v čiernej farbe mutifunk.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  14:40

« Re: Re: Re: Re: kožený volant

a po demontáži volantu padá záruka...
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.03.07  14:36

« Re: Re: Re: kožený volant

nuz ale demontaz volantu asi nebude az taka easy - ved je tam airbag ... 8-s
    skor by som privital, kedy to slo tak, ze pridem tak a spravia to napockanie - aj keby som mal cakat cely den, tak by sa to oplatilo - zatial sa da spravit vylet po okoli... :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  10:43

« Re: Re: kožený volant

však to pošleš UPS alebo nejakým iným kuriérom ...na stránkach nižsšie uvedenej firmy je že to majú hotové do 2 dní takže by si to celé stihol za týždeň, otázka je koľko stojí demontáž a montáž volantu a či týždeň vydržíš bez auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  07:50

« Re: kožený volant

nie nemám, a šiel by si kvôli tomu do Čiech? Inak, aj ja hľadám firmu, ktorá to robí. Oproti japonskemu swiftu mi najviac chýva práve kož. volant. Pôvodný je tenký a šmykľavý. Dal som si naň koženkovo-textilný návlek, no ten je zas až moc hrubý a neobtiahne veniec zo všetkých strán (len cca 3/4).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  19:18

« kožený volant

dávali ste si niekto dodatočne kožený poťah na volant?"Objavil" som totiž firmu ktorá ponúka pošívanie akýchkoľvek volantov aj pre individuálnych zákazníkov [odkaz]
    .....máte niekto s nimi nejakú skúsenosť, alebo možte odporučiť niečo iné?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  12:32

« Ceny náhradných dielov Suzuki Swift ale aj iné autá

Pokiaľ si chcete rozšíriť obzory koľko čo stojí, tak zbehnite na elitecat (nedá sa spraviť priamy odkaz na Suzuki Swift).
    Vyberám:
    přední nárazník pro lak 6 126,12 SKK
    mřížka předního nárazníku střed 1 250,69 SKK
    Olejový filtr 285,60 SKK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  19:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka

jufy: Ja mam loketni operku hned od pocatku, nechal jsem si ji namontovat hned kdyz jsem auto kupoval - cerven 2005, tenkrat jeste stala dva tisice. Je to pohodlne, zvyknul jsem si na to, mam ji i ve sluzebnim aute a doporucuju. Jedina nevyhoda v mem pripade je to, ze je sice prisroubovana ke stredovemu tunelu, ale ten se cely vikla. Ted v breznu pojedu na garancni prohlidku (30.000 km), tak je necham, aby to opravili. Fotky nemam, ale muzu je udelat a poslat. Ale nedostanu se k tomu driv nez v utery.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  13:30

« Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka

Už to je a ještě jednou se velice omlouvám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  12:47

« Re: Re: Re: Loketní opěrka

tak ho prosim odtial zrus!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  07:35

« Re: Re: Loketní opěrka

ten odkaz se mi tam nas... sám,za to se omlouvám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.07  23:10

« Re: Loketní opěrka

jufy: prepáč, čo si chcel dosiahnuť tým odkazom na web nuclearwarinusa.com? mám podozrenie, že nám tu chceš nainštalovať nejaký podozrivý software. prosím vysvetli.
    ad: loketné opierky sa preberali niekoľko stránok dozadu, skús si to vyhľadať, celkom zaujímavé informácie tam boli okrem iného aj o neoriginálnych opierkach atď.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.07  21:57

« Loketní opěrka

Máte někdo ve Swiftíkovi loketní opěrku? :-O Můžete mi kdyžtak prosím poslat nějaký fotky a praktické poznatky na jufy@seznam.cz? >:D Díkec
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  19:18

« čierna

minule som videl čierneho swifta,samozrejme vyzeral strašne špinavý a hlavne sa mi zdalo že tá farba ho zmenšuje :roll: . ja mám sivú metalízu a môžem odporučiť aj keď je auto špinavé nie je to také hrozné... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  17:31

« Re: japonci

jara1111: kozmeticke... cize nie je rozdiel v motore, karoserii. Doplnky, to ano. Z nich je uzitocny volant - ten by sa hodil. MP3 CD by potesil ale prezijem. Z ostatnych moze porazit najma detailistu ;-)
    u cierneho swifta by ma stvalo to, ze povodne cierne diely sa uplne skryju.
    velka skoda, ze metalicka cervena nie je krajsia.
    ale ako som napisal, farbu nech si vyberie zena :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  14:23

« foto

chlapy díky.už se mě konečně rozsvítilo......fota jsou super
    zatím zdarec.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  14:20

« Bez nadpisu

Myslim ze ich uz videl, ale ani sam o tom nevie pisali sme si totiz mailom >:D no ale aj tak tie fotky vymenim lebo su na nic.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  12:15

« Bez nadpisu

jara111: zkus mrknout k Polmovi na www ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  10:30

« barva

to polmo:mohl bys mi poslat nějaké fotky??Díky moc.
    Vím že na té černé jde všechno vidět ale je krásná >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  09:29

« Bez nadpisu

jara111: ja mam ciernu, ale to asi vies... postrehy mam len take ze som zo zaciatku nemohol prezit ze sa pouzivanim lak tak nici, (kamienky skrabance, ba dokonca sa mi na nejakych skrabancoch podielal nas pes -skoro som porazilo >:-[] ) teraz som sa zameral skor na interier, ktory mozem lepsie ochranit ale samozrejme ze som sa na lak uplne vykaslal len to beriem trochu z rezervou. Co by si chcel vediet ?? je to cierna metla s modrou perletou ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  06:20

« japonci

Rony:no neřekl bych že jsou jenom kosmetické(el.v zadních oknech,kožený volant ap).No možná jsou ale potěší.
    Barva:chlapy to tu nikdo nemáte černou????zajímali by mě vaše postřehy k této barvě
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  18:52

« Re:

pri vybere farby sprav anketu medzi zenami. oplati sa to :-)
    z moznych farieb potom vyluc marhulkovu, hraskovu a podobne ladene farby ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.03.07  16:00

« Bez nadpisu

jara111: cierny!!! >:D mne sa osobne paci, ale samozrejme je tam ta udrzba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.07  18:36

« Re: swift

"proč věci so jsou v Japoncovi nedávají da Maďara...." - tie rozdiely su viac menej kozmetické. Maďarský závod je hlavne montážny.
    Perličkou je, že v tom závode pracujú aj slovenskí občania...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.07  06:08

« swift

to jufy:budu mět 1,3 GLX (jap.)5dv.Barva-no ještě se dohadujeme.Buď šedá a nebo černá metla.Černé má dojít na konci měsíce a šedá je ve skladu.Takže se pořád nemožu rozhodnout.
    Jinak o kvalitě japonců.Můj osobní názor je,že japonská verze bude určitě lépe udělaná,než maďarská.Je fakt že si už v Maďarsku vychytali všechny muchy ale tak proč věci so jsou v Japoncovi nedávají da Maďara....
    Ale * na to ,hlavně ať to jede >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.07  17:31

« Re: Re: Re: Japonsko

to bibor: Tak ja si teda rozhodne na kvality svetel u Swifta stezovat nemuzu. Naopak, ve srovnani treba s moji sluzebni OII sviti Swift o dost lepe, a to tam jsou stale original zarovky.
    Souhlasim se spatnym vyhledem z auta, zejmena kdyz stojim na krizovatce, tak nevidim na semafor. Chtelo by to, aby se dalo sedadlo jeste vice snizit.
    Mam taky madara GLX, a akorat se chystam na garancku po 30.000 km. Krome beznych veci, budu chtit zkontrolovat zadni leve dvere, protoze v nich neco drnci a je to neprijemne, protoze to mam hned u ucha.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.07  16:37

« Re: Re: Japonsko

coolblue su povolene a su to dobre ziarovky, problemy len za dazda kvoli bielemu svetlu ktore je v tomto horsie ako zlte.
    ja mam madarskeho svista a nic mi nevrzga, motor, prevodovka a podvozok je aj tak z japonska. takze zase by som si nerobil iluzie, madari zacali vyrobu noveho auta, rok to skrypalo kym sa co to vychytalo a teraz je to uz standardna kvalita ako u inych znaciek.
    akurat co mne osobne na svistovi vadi ja slaby vyhlad z auta a slabsie svetla. to su asi najvacsie zapory. hned potom nasleduje logika zatvarania a otvarania pri inteligentom kluci, ktory je az moc inteligentny. kludne by stacilo 1 stlacenie pre otvorenie celeho auta, lebo to obcas nereaguje blbne a potom clovek zabije viac casu ako keby to starym klucom otvoril.
    dobre reakcie na tomto fore boli na predajcu v BA auto ideal, ale myslim, ze aj mikona je ok.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.07  09:46

« Re: Japonsko

Elektrický zadní okna kolikrát nemají ani auta o třídu výš,jen za příplatek.Kvalitou to asi bude opravdu jinde,nikde nic nevrže nic se nehýbe,pohodička.
    Jakýho Swiště budeš mít?barva,verze....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.07  06:13

« Japonsko

mě je šumafuk jestli Maďaři nestíhají(ale nedivil bych se tomu,podcenili poptávku)hlavně že se sem verze GLX vozí z Japonska.Těch pár užitečných věcí navíc je super.A ještě je to určitě líp udělané.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  19:20

« Re: Re: Japonci

souhlasím s tebou,že se semka vozí jen že v maďarsku nestíhají ale někdo tu má jiný názor?!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  19:11

« cool blue

to fliegerpepe:tyto žárovky jsou homologované.Jsou jako běžné H4 akorát mají vyšší svítivost a svíti bíle ne takovým tím ošklivým žlutým světlem kterým si posvítíš akorát na záchod >:D a stejně policajti nic nepoznaj
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.07  14:01

« Predajca-Bratislava-Presov

- Ahojte, ake mate skusenosti, prip. doporucenia na predajcov v Blave alebo Presove. Potrebujem ist na prehliadku 3Otis km, a som trvalejsie mimo domaceho servisu.
    - Kolko vas stala 30tis km prehliadka?
    - ohladne ziaroviek Cool blue- velmi ma to zaujalo, ale pocul som nazor ze ci je to dovolene zakonom?
    Dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:54

« Re: Japonci

V Simcar mě prodejce vysvětloval proč se vozí z Japonska.."Prý" to dovozce dělá schválně kvůli nám, neboť za stejné peníze dostaneme lépe vybaveného Sviště...Já si ale myslím že Madaři nestíhali ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  07:53

« swift GLX

Všechny verze se vyrábí v Maďarsku,ale GLX a 4x4 se prostě vyrábí a bude vyrábět v Japonsku.
    Nevím co je na tom k nepochopení.
    Ceník:mrkněte se do ceníku a jasně uvidíme že rozdíly ve verzi GLX tam jsou(el.zadní okna,podsvícení přístrojů ap.)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  17:41

« Bez nadpisu

S tou poslední lodí mi to řekli v CanoCaru Brno a v cenících již nejsou nejsou japonské verze.Tak nevim,já mám japonce a ať se někde domluví co vlastně prodávají a prodávat budou,ne?Vyrábět se mají ale prý se semka začali vozit japonci protože v maďarsku nestíhali.A auta z maďarska jsou co?Jsou určený pro náš trh,to je celkem logický,ne?nebo že by jen tak vozili auta přez půl zeměkoule?
    to jara111:to auto je letošní žádný loňský a kupuj rychle,je to fakt úžasný auto a je docela zábavný >:-[]
    to hatatitlas: Coolblue mají sklíčko lehce do modra ale svítí bílým světlem a mnohem víc než co tam byli originál.Jde to poravdu poznat,Jo,jsou to H4 a jednu jsem koupil za 155kč
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  12:23

« Bez nadpisu

Mam. Daj adresu kam poslat.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.07  11:17

« Bez nadpisu

andre: mas nejake foto, ktore by si mohol poskytnut svojho auta?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  07:25

« Swift JAPONSKO

Takže jenom pro upřesnění:
    SWIFT 1,3GLX 5DV.Se vyrábí a bude vyrábět v Japonsku.Takže žádná poslední loď nedojela.....Asi někdo potřeboval rychle prodat auto z loňska,tak to nějak zaobalil.Vše ověřeno u prodejce Simcar a dále ověřeno na hlavní centrále v Praze.
    Jinak se k Vám tento měsíc přidám...snad.
    Jo ,nemáte tu někdo černého?????Hledám fota ale nikde moc nejsou.Jeslti můžete pošlete fota(cokoliv)na email:kontrola@mesit.cz
    Díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  15:37

« Bez nadpisu

Ja ju mam. Necital si ani tuto stranu ? :roll:
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  14:51

« Re:

ma niekto Sunlight Copper metalizu?
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.07  09:35

« Bez nadpisu

to jufy: Ty "osram cool blue" to su normalne ziarovky, cize ziaden problem vymenit ? Aky konkretny typ tam mas (H4...) ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:54

« Bez nadpisu

Mozem potvrdit.
    Mam madara a prehrava MP3 a ma aj priemernu a okamzitu spotrebu.
    Ale bola to asi nejaka limitovana seria s nazvom "Mystic"
    V tejto serii boli na vyber iba dve farby cierna a ta moja.
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:40

« Re: Japonec vs. maďar

řečeno o rozdílech už bylo téměř vše, takže jenom pro doplnění:
    - mp3 a průměrnou spotřebu by nyní měly mít i maďarské verze - součást MY07
    - z Japonska se do ČR nedováží všechny verze, ale jen 4x4 a nejvyšsí výbava 1.3 GLX
    - dle info od prodejce jsou dovozy z Japonska trvalé a neuvažuje se o jejich ukončení, tj. jufyho informaci o poslední lodi nemůžu potvrdit
    - další rozdíl, které jsem si všiml - jap. verze má vzadu na spolujezdcově opěradle výklopný háček na pověšení tašky...jo a přední značka není přišroubována přímo na nárazníku, ale je tam navíc plastový nástavec :)
    jinak přeji všem novým i nerozhodnutým/budoucí majitelům ať jim to jezdí bez závad
    já se chystám na základě předpovědi, že o víkendu dám zpátky letní gumy na orig. litých 15" a ze Swifta se zas stane motokára >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:15

« Japonec vs. maďar

Japonec má krátkou gumovou anténu vzadu,kdežto maďar má prutovou dlouhou vpředu.Japonec má elektrické zadní okna,potahy sedadel a potahy dveří(okolo madel) sladěné s barvou laku,rádio přehráva mp3,lišty na dveřích(zevnitř) jsou černé jakoby skleněné/maďar má stříbrné,ovládání na volantu je na jedné straně,ukazuje aktuální a průměrnou spotřebu/maďar jen aktuální,budíky jsou bíle podsvíceny a dá se nastavit intenzita všechno ostatní svítí oranžově,kožený volant >:D .
    Japonci se senka vozily protože v Maďarsku nestíhali,v nových cenících už ale japonce nehledejte nedávno přijela poslední loď a tudíž i poslední japonský auta do evropy :!: tak si pospěšte už nebudou/nejsou...
    Mě se prodejce ptal jestli chci Japonce nebo Maďara
    Mám ho týden,najeto 1300km a super,spotřeba kolo 7-mi.Zajížděli jsme už 4 auta a vždycky super.prvních 1000-1500km max 4000ot/min a pak jezdíme normálně.
    Včera jsem si dal do parkovaček led žárovky a v noci je to úchvatný.Taky jsem vyměnil :idea: orig H4 za osram cool blue které svítí jasným bílým světlem a vypadá a svítí to úplně jinak
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  21:11

« Re:

Mám také Japonce.Kupoval jsem ho 10/2006. Chtěl jsem Swiště žlutého, ty údajně nebyly a ani již být neměly, mi bylo řečeno. Tak jsem si vybral oranžového. Prodejce mi sdělil, že přšla zásilka japonských swišťů v oranžové barvě. Japonská oranžová je dosti více do červena než maďarská, to je pravda. Maďarského swiště jsem moc neprohlížel, jen jsem se v něm svezl při předváděčce. Japonec má všechny 4 okna v elektrice, antenu vzadu,je kratší,silnější. To už tu bylo napsáno. Má také kůží obšitý volant a řadící páku. Jiné rozdíly nevím.
    Jak hodně si lze vybrat nevím, ale asi je třeba být v kontaktu s prodejcem a když přijde zásilka z Japonska, tak do toho jít. Bude ale asi problém si vybrat barvu. V mém případě to byla náhoda, o nějaké japonské verzi jsem ani nevěděl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  19:43

« Bez nadpisu

Díky všem za odpovědi, sice jsem se nedozvěděl jestli si mužu vybrat ale podle reakcí jsou japonci spíš vyjímka!Jinak zítra bych se mněl jet podívat do Ostravy na swifta: 1,3 GLX v černé metalíze doplňky uvažuji o zástěrkách, střešní spojler, a nějaké originál koberečky. Jestli by měl někdo zkušenosti s ostravskými dealery, budu rád když mně bude před čímkoli varovat dík a dpufám že co nejdřív rozšířím vaše řady!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 28.02.07  07:42

« Re: japonec

Japonec : ano ma klimu, ale hlavne ma elektriku aj na zadnych dverach, troska ine potahy, oranzove podsvietenie a tusim dokonca aj inu bateriu...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.02.07  20:58

« Re:

Japonský je i pětidveřový 1,3 GLX a tuším že i GL s klimatizací... jsou tam určité rozdíly v interiéru, ta japonská verze vypadá hodnotněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  20:40

« Re:

petrgsxr:
    1. rozdiely - povedzme drobné - sú. Podrobnejšie si nalistuj niekoľkostrán tejto diskusie dozadu ale napr.:
    - anténa je vzadu, nie vpredu
    2. pokiaľ sa veľmi nemýlim, tak japonský je model 4x4, či sa predávajú aj iné, o tom som nepočul - čiže ak túžiš po štvorkolke, tak bude celkom určite japonská.
    V samej podstate ma prekvapilo, že tých rozdielov nie je viacej.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  20:20

« Bez nadpisu

Nazdar všem, dočetl jsem se o dvou verzích swiftu-Maďarké a japonské,je v nich nějaký rozdíl v kvalitě nebo výbavě.....? a je možno si na našem trhu vybrat kterou chci verzi??? dík za odpovědi!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  19:17

« Alarm

To fakt nikto nema na Swistiku alarm ?
    :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  19:07

« Bez nadpisu

Dik moc Marcelino.
    Hned ako budu tuke tak kupujem. Velmi sa mi pacia tie tvoje.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.07  09:20

« Re: disky

:oops: sorry ten typ rozmer som nenapisal: Dezent F a rozmer 15" 6,5J a ET-cko tusim 43 a roztec srobov si uz nepamatam - to treba vybrat z katalogu podla typu auta - teda ty potrebujes na Swifta
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.07  08:25

« Re:

andree: dik za pochvalu , ale mozem ti poslat fotky aj kde je spinavy - tych mam viac >:D - zrovna v tom umyvani som dost lenivy, zvlast v tomto pocasi... 8-s
    tie disky som kupoval v predajni pneuservisu Nicholtract v Nitre. Povodne som chcel Enzo H za cca 2800,-Sk (tusim tak - uz som tu tu story okolo kupy diskov popisoval...), kedze ale boli beznadejne vypredane - boli totiz v "akcii", tak mi predajca ponukol ako nahradu Dezent F, ale tie stali az tusim 3800,-Sk, tak s takou "nahradou" som nesuhlasil a naviac sa mi zdali tie luce uz prilis "hrube" , tak ma napokon predajca ukecal , ze ak ich zoberiem da mi ich za 3300,-Sk - no tak som ich kupil :-! a hned som na de dal obut aj japonske pneu Toyo ProxesCF1 185/60 - povodne som chcel Bridgestone , ale tie boli uz moc drahe...
    ...apropo aj tak som chcel povodne viaclucove disky - nieco ako Dezent V, alebo stihlejsie 5lucove Dezent A , len tie bolo vtedy problem zohnat za rozumnu cenu...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  01:28

« Bez nadpisu

Marcelino
    Dakujem za foto. Ms krasneho swistika ! A ako je napulirovany !
    No hold. Ty mas baracek, ja byvam v bytovke tak tie moznosti mam mensie. Este ze mam garaz.
    Tie elektr.su presne to co chcem.
    Tak ak ta to nebude obtazovat napis mi link na predajnu a presny nazov aj rozmer a co ta to vyslo. Dik moc !
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.02.07  22:37

« Re: zabeh

andree,
    foto hned posielam, a mas pravdu v zabehu to netreba prehanat - ja som prvych cca 2500 az 3000km tiez netocil cez 4000ot a taktiez som pozoroval, ze s pribudajucimi kilometrami je Swift coraz "zivsi" a ide ochotnejsie do otacok... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:58

« alarm

mate niekto na swifte alarm ? Aky a kolko stala montaz, skusenosti, spolahlivost.
    Uvazujem na tymto : Magicar 8000B
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:46

« Re: Re: Re: Re: pneumatiky

sorry za doublepost
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:46

« Re: Re: Re: Re: pneumatiky

Ja uz druhy rok sondujem disky na Swifta a moje vysledky: od alessio ma doslova vsetci odhovaraju.
    s diskami to ale nie je vobec take zle ako sa javi na prvykrat. zvycajne nemavaju vsetko skladom a okamzite na odber ale vyber je slusny
    vsetko som si poznamenal na stranke
    [odkaz]
    su tam hlavne odkazy na disky, co sa pacia mne, ale tie stranky su vyhladavacie, ich vyhodou je ze zobrazia disky prave a presne na SWIFT a hlavne aj take, ktore suhlasia s technicakom.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  19:56

« Bez nadpisu

Cau Marcelino.
    cital som vsetky tvoje prispevky a viem ze rad tocis motor. ved aj ja chcem ale prvych 500km som sa este bal "dat mu" Dnes som mu trocha pustil do 5000ot ale zda sa mi ze este potrebuje trucha zabehnut. Motor je este tuhy. ked som bol na predvadzacke auto malo 2500km a zda sa mi ze motor isiel lepsie. Ak mas foto auta posli mi prosim na andrej21@chello.sk. Chel by som tiez 185/60 ale zatial na to nemam prachy. Tak mozno pred letom by som kupil aj elektrony. Mam este fabiu 1,2 HTP 12V a oproti nej je to radost jazdit na Swistikovi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.02.07  14:10

« Re:

uff, 5,8L/100km :shock: to sa mi podarilo , len raz, tiez pocas zabehu... :*)
    teraz mavam bezne o liter viac (6,6 az 6,8 )- hlavne po vymene kolies 14" 165/70 za podstatne tazsie a sirsie 15" 185/60 som sa pod 6,5l ani nedostatl...
    ale zas ked pozeram, ze tocis iba do 3000ot :roll: to celkom nechapem - ved 3000 az 3500ot je len zaciatok, kedy sa motor Swiftu 1,3 este len "prebudza" :-! a ak skusis ist nad 4000tis, tak uvidis coho je tvoj Swift naozaj schopny :-! :!: od 4000 az do 6500 to taha ako zurivy cert >:-[] bez nejakeho poklesu tahu - fakt parada, akurat, ze toto famozne zrychlenie a nasledne udivene oci soferov oktavii a passatov si uzivam tak max. raz za cas pri predbiehani, alebo pripajani sa na dialnicu... ;-) lebo inak by som sa nedoplatil na pokutach a ani na benzinkach :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  10:21

« Bez nadpisu

Caute vsetci Swistaci !
    Tak uz aj ja patrim medzi vas hrdych majitelov krasneho Swistika.
    mam nabehane 700km a sam sa cudujem ze so spotrebou 5,8. Podla ukazovatela. Teda ak je presny tak som spokojny. Pravda ale je ze na to moc neslapem. Prvych 500km tak do 3tis ot. max ale viacmenej stale po meste.
    Pri kupe som si dal namontovat bocne listy, naraznikove listy a plastove predne zasterky. Cena spolu 355tis SK. Vybava Mystic ma aj MP3 radio, hmlovky, zadne kridlo a klimatizaciu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  08:04

« Re: Re: Re: pneumatiky

Disky 5.5x15 jsou ale vetsinou vypadaji dost blbe.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Snad tyhle jsou pekne:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  07:37

« Re: Re: pneumatiky

Ani ja som nemohol zohnať 5,5J disky v rozmere 15". Nakoniec som kúpil disky Suzuki (6-lúčové, grafitové sfarbenie). Cena necelých 4000,-/kus.
    Videl som v staršom katalógu diskov len jeden model 5,5J (aký sa dával kedysi na staré mercedesi) - no nevizeral dobre.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  20:07

« Pneu

Marcelino mám tam 175/65, širší se prý na 5" ráfek nevejdou, letní stejný rozměr, vzměnil jsem je za ty 165/70 hned po koupi auta, zdálo se mě to jako rozumná alternativa. Asi půjdu do těch 185/60 uváděných výrobcem když jdou na ten 6,5" disk.
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.07  19:48

« Bez nadpisu

chceš kůži? stáhni předkožku >:D no možná to nebylo až vtipné, ale chlapci,na kožený volant to nejezdí :)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 25.02.07  00:36

« Re:

bibor : posli mi e-mail na SZ a poslem ti fotky - uz som ich tu zopar ludom posielal...
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.07  14:23

« Bez nadpisu

marcelino:
    nemas nahodou niekde foto auta s tymi diskami? tiez nad nimi rozmyslam a dost by mi pomohlo. dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.07  11:20

« suzuki swift sport

...má niekto z vás tento model?zaujímal by ma aký je tam vnútorný hluk?dík
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.02.07  19:27

« Re: pneumatiky

no ano 15" disk rozmeru 5,5J sa naozaj neda zohnat - aspon 6J sa daju kupit, ale ja osobne som za normalnu cenu - tusim 3300,-Sk zohnal len Dezent F a ten ma az 6,5J - takze je tazsi nez je zdrave a pneu 185/60 je najuzsia , ktora sa tam podla tabuliek moze dat... tie "original" z vyroby stali az tusim 4400,-Sk :-(
    apropo tie zimne nemas nahodou 165/70 ?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.02.07  19:25

« Re: volant

no uz som to tu pisal, ze aj ja zhanam kozenny volant, resp aspon niekoho, kto mi kozou obsije aspon veniec volantu za normalnu cenu...
    ja som sa o to pokusal - ale bolo to vyhodenych tusim 600,-Sk pretoze ta koza bola zo spodu podlepena molitanom, takze to cele bolo vo vysledku strasne hrube a aj dodavana "nit" ktorou sa to silo bola prilis hruba 8-s no skratka po 2 tyzdnoch pouzivania som to vyhodil - ale ak ma niekto zaujem, este to mam v supliku - rozmyslal som, ze to narezem na presne kusky a nalepim to na laktove opierky vo dverach - budu potom tak prijemne makke ako ta laktova opierka, co mam dokupenu na pravu ruku - medzi predne sedacky- ta je caludena rovnakou kozou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  17:21

« Re:

dajte nejaky konkretny tip ak viete z bratislavy {kozeny volant} dik
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.07  16:47

« Bez nadpisu

vies mi este napisat kolko je asi slusna cena?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 23.02.07  10:01

« Re: Re: Rozměr pneu-poraďte prosím

Volant ti kozou obtiahne kazdy calunik, ktory sa tymto zaobera. Vyberies si farbu, typ koze, presivanie a to vsetko za slusnu cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.07  09:29

« Re: Rozměr pneu-poraďte prosím

kurnik, aj ja by som chcel kozenny volant, nepreda niekto? na vymenu.
    rockarolla: spekulovat sa v tomto nemusi vyplatit, ked sa stane nehoda, mozu byt z toho problemy, ked nemas take pneumatiky ako mas zapisane v technicaku. aspon u nas. takze pozri do technicaku a tam mas vsetky povolene rozmery ako aj alternativy. drzal by som sa toho co je tam napisane.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  06:05

« Bez nadpisu

Tak už jsem v tom mezi váma.
    v úterý jsem si přivezl Swifta 1,3 GLX Kashmhir Blue ale je to japonec.Oproti maďarovi je to auto trošku někde jinde :!: a je fakt super.Zatím jsem najezdil 450km ale max spokojenost.A hlavně ten koženej volant je fakt super,stejně jako celý auto! :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.07  16:34

« Rozměr pneu-poraďte prosím

Ahoj, zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu ohledně pneu. teď jezdím na 175/65 zimních na původních 14/5" ráfcích. Vím že jako alternativu výrobce uvádí 15/5,5", rozměr pneu 185/60. Problém je v tom, že 15/5,5" elektrony se mi nepodařilo sehnat, pouze 15/6,5", et 38, a to za dobrých 1760,-/ks nové. Jde mi o to, zda půjdou obout do 185/60, nebo širší, např. 205/55, po propočítání mi vychází, že kolo by mělo o 3 mm vetší průměr a právě z toho mám obavy, jinými slovy, vejdou se, aniž by byly nutné nějaké úpravy? Děkuji předem za Vaše rady a přeji hodně km bez nehod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  08:53

« Re: Re: Výměna originál repro

no ja bych u tech repro byl trošku opatrnější.... Podstatnou měrou se na kvalitě zvuku podepisuje kvalita ozvučnice atd.. Takže: Repro musí být pevně přišroubováno k ozvučnici, nesmí tam být akustický zkrat a prostor za repro musí být přiměřeně vytlumený. Nevím jak je to u Swifta (nekuchal jsem protože hraje slušně), ale pokud chceš aby hráli lépe a radostněji uprav upevnění repra (do nějakého MDF rámečku pevně ukotveného, odstraň akustické zkraty (reprák nesmí funět zepředu dozadu - co membrána vytlačí dopředu se nesmí hned kolem ozvučnice dostat za reprák...) a uvidíš jak mohou hrát originály. Rozhodně jenom výměna repráků za comožná nejdražšší a nejbarevnější nepomůže!
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 21.02.07  07:50

« Re: Výměna originál repro

no samozrejme, len ich vymen - ale dost blbo sa hladaju vhodne nahrady, pretoze jednak musis trafit vhodny rozmer , ale HLAVNY PROBLEM je, ze ich nemozes najprv vyskusat a az potom kupit - co sa da vpohode, ked kupujes repro do obyvacky :roll:
    ono plati, ze podiel na "kvalite" reprodukcie je ovplyvneny asi takto 40%repro, 40%miestnost, a len zvysnych 20% je rozdelenych medzi zosik, CD a kvalitu nahravky a trufam si tvrdit, ze toto plati nie len pre posluchove miestnosti ale aj pre auto 8)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…