SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.06  17:16

« Re: Problémy

já mam najeto 4tisíce km a závažnej problém žádnej (v postatě ani žádný nezávažný) No a brzdy moc nepoužívam :-) Když to de, brzdim motorem a žádnou krizovku sem neměl, že bych musel brzdit mezně..vlasně ani nevim, jak je na tom ABS..snad mi ho tam nezapomněli dát >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.06  15:31

« Problémy

Měl jste někdy někdo nějakej závažnej problém se swiftem?Jak jsou na tom brzdy?Občas jezdím trošku rychleji... :*) Jak jste s ním spokojení?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.06.06  11:47

« Re:

tak to som si ešte nevšimol, zamykám len 2stiskom... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.06  18:21

« Bez nadpisu

Po otočení klíče do polohy on se odemče celý auto jen pokud se při zamykání stiskne dvakrát,pokud jednou,tak zůstane i po otočení klíče zamčený.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.06.06  17:32

« Re: Koupit či ne?

To jufy: jestli zvažuješ 1.3 GLX pětidveřová tak určitě jdi do toho. Teď stojí 325tis. (+10 metalíza) a je to dovoz z Japonska. V praxi to znamená lepší výbavu oproti maďarské GLX (má navíc volant v kůži a el. stahování i zadních oken) a kvalitnější materiály v interiéru (látkové výplně dveří, jiné obložení, lepší potahy). Navíc má údajně rádio Panasonic z Grand Vitary. Takže :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  16:04

« Bez nadpisu

No tak si jej kup. Někomu se třeba líbí víc nový Yaris,tak koupí Yarise. Tu se nedá radit. Budeš v tom jezdit ty,ne my,teda,pardon,já s ním trochu jezdím... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  15:24

« Koupit či ne?

Mám zálusk na Swiftíka 1,3 GLX.Pořád váhám.poraďte jestli si ho mám koupit.Byl jsem se v něm svézt s bylo to super... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  09:10

« Re:

tiež to riešim dvojitým stlačením pri odchádzani od auta (dobrý zvyk - človek nezabudne zablokovať zámky)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  08:42

« Bez nadpisu

1.3 nemá VVT...holt Prima...takové dezinformace na nás ale chrlí i jiná média...
    s tim odemknutim celého auta po zapnutí zapalování to je fakt - taky mi to dělá :)
    v drtivé většině případů to ale řešim dvojitým stiskem při příchodu i odchodu (pokud si do auto jenom pro něco nejdu)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  07:49

« motor 1.3 a VVT ?

Sledujete niekto motoristickú reláciu na Prime "Autosalon"? Túto sobotu tam prebehol test 3dverového Swiftu 1.3 a odznela tam poznámka, že pod pružnosť motoru sa podpísalo aj "variabilné časovanie ventilov". Pokiaľ viem podľa ofic. katalógov Suzuki, ho má len motor 1.5. (aj keď pri Ignisoch mali VVT 1.3ky aj 1.5ky).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  07:43

« Re:

Bezkľúčové otváranie a zatváranie síce je v tomto teste podrobne popísané, no s jednou chybičkou - viď posledné 2 príspevky v diskusii k tomuto testu [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.06  11:35

« Bez nadpisu

ad pneu - zkusil sem náhodně jeden e-pneu shop a vyhodilo mi to asi 30 letních pneu v tomto rozměru - z toho nejlevnější matadorky za necelých 1300,-Kč (vč. DPH) (věřím, že bych našel i levnější, kdybych hledal dál)
    ad bezklíčkové zamykání/odemykání/startování - základem je mít u sebe (v kapse, tašce, batohu...) takovou fikanou krabičku. Když s tim projdeš kolem auta, nic se samo nezamyká ani neodemyká - k tomu slouží až taková pogumovaná tlačítka (na klice řidiče, předního spolujezdce a vzadu na kufru). Příjdu k autu, zmáčknu - odemkne se, odcházím od auta, zmáčknu, zamkne se..Startuje se opět bez zasouvání čehokoli kamkoli - stačí mít u sebe v autě krabičku, otočit zapalováním a jedu...
    Je to ještě komplikované tím, že na jeden stisk tlačítka se otevírají pouze dveře, u kterých zrovna stojím - celé auto se otvírá dvěma stisky. (podrobně je to popsané v testu na autorevue.cz - testovali Swifta 1.5 - zveřejněno pár měsíců dozadu)
    Je to moc fajn věc - aspoň pro mě - rychle se na to zvyká, že se nemusím zdržovat hledáním klíčů - snažil sem se tuhle výhodu vysvětlit i majitelce 2. swifta a přesto, že se tvářila, že to chápe, ovládá auto pořád dálkově...
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.06  19:57

« Bez nadpisu

A dalsi dotaz. Ide o ten rozmer pneu pre GS 185x60x15. Daju sa take pneu vobec kupit u nejakej normalnej (cenovo pristupnej) znacky, resp. daju sa na tie disky dat povedzme 195x50x15 ? Nevyznam velmi v pneu takze ma neukamenujte.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.06  22:16

« Bez nadpisu

Ako funguje smartkey ? Mam na mysli ci sa auto samo odomkne ked sa priblizim alebo ako to je. V sucasnosti sa mnozia kradeze kedy vam pri oprave defektu vyberu auto a podobne a preto ma zaujima ci smartkey nie je skor zhorsenim bezpecnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.06  13:22

« Bez nadpisu

Nic ve zlym, ale třeba by ses divil, kolik Swiftů potkáváš, ani o tom nevíš >:D
    Já na Kladno jezdim několikrát do měsíce..někdy po dálnici, někdy prdelkama...další cesta v plánu za 14 dní
    S těma zavazadlama v autě to cítím stejně...foťák by tam nechal jenom blbec, ale slyšel sem, že v Itálii někomu i spacák stál za to rozbít okýnko :shock: Tónovat skla kvůli tomu nenechám - pořád věřím, že se nám to naskládá do kufru..nejedeme tam na měsíc :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.06  11:49

« Re:

Tak to jsem si Tě fakt nevšimnul. A to těch Swiftů opravdu nepotkávám tolik :-) My taky pojedeme ve dvou, takže můžeme sklopit sedačky a dát to dozadu. Ale mám obavy, aby to někoho moc nelákalo. I když, nejvíc bych se měl bát asi tady, nikde jinde v Evropě se tolik nekrade jako právě tady. :-( Koukám, že jsi na Kladně docela často ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.06  09:58

« Bez nadpisu

jj, bylo to někde kolem Buštěhradu..z tvého pohledu kousek před benzinkou (já ji měl po pravé ruce - Euro oil?) Byl docela provoz, takže sem nestih problikat ani nic
    Dovolenou plánujeme podobně - hlavně Rakousko, snad Itálie, Chorvatsko, možná i Maďarsko, Slovensko...uvidíme:) Pojedem ve dvou a doufám, že se všechno vejde do auta - loni sme byli podobně a bez problémů (je fakt, že to eště nebyl Swift, ale 3dv. Xsara- tam byl kufr větší)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.06  09:14

« Re:

To dnsr: Jo, to jsem byl já >:D Řítil jsem se do práce. Kde jsi mě potkal? Někde u Buštěhradu ?
    Btw. včera jsem objednal ty střešní nosiče od Neumanna. Za tu cenu, no nekupte to. V září plánujeme dovolenou - projedeme Swiftíka po Rakousku, Itálii, Chorvatsku, Slovinsku a možná to střihneme až do Černé Hory, takže když bude potřeba, hodíme rakev na střechu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.06  08:22

« Bez nadpisu

k té reklamě - na CZ billboardech je jako plná výbava myšlená GL/AC (slovenská GLX) Česká GLX (tj. plná výbava v pravém slova smyslu) = slovenská GS. Cenu zhruba odpovídají 399000,-SKK sme dostali i my (sleva asi 12% oproti ceníku) - dealer to zdůvodnil že importér má plné sklady a potřebuje se jich zbavit...byla i většina barev na výběr
    takže na místě hatatitlas bych do toho šel..klidně znovu :)
    jinak auto jezdí bez problémů - že by spojka vrzala už neregistruju (buď sem si zvyknul :-) ale spíš přestala) Na svolávací akci nic nepřišlo. Spotřeba za prvních 4000km je 6,4l/100km (zhruba 1/2dálnice, 1/4město, 1/4okresky)
    včera ráno (7:45) sem potkal červeného kolegu - bylo to asi 3km od Kladna a jel směrem na Prahu - že by Sporťák? :)
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.06  08:18

« Bez nadpisu

Prave ze je to plna vybava s 1.3 motorom
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…