SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

12.07.06  08:25

« Bez nadpisu

PatroSK,nezjišťoval,ale v ceníku ji mají tak předpokládám,že ji i montují,ta cena je určitě bez montáže,takže stoupne,ale nemám představu o kolik. Podle ceníku stojí klima 38.700,- kč,to je něco málo přes 50.000 SK
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.07.06  00:06

« Re: Re:montaz klimy

ale ano da sa domontovat a stoji naozaj vyse 40tis, preto som si ju kupil radsej hned ako sucast auta -teda u nas to bolo: GLX + klima + metla,
    ale velmi lutujeme, ze sme nekupili rovno GS 8-s , predsa len priplatili by sme 35tis a mali by sme aj vyhrievanie sedaciek, predne hmlovky, elektrony a 8(6)airbagov... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  22:29

« Re: hmmmmmmmmmmmmmmmmm

TECH: třeba já :*) :D
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  21:16

« Bez nadpisu

Je lidi, taky jste měli takovou radost když jste s ním odjížděli z prodejny? Nemohla jsem ani dospat >:D . Moje tchýně to nemohla pochopit, ona má radost jen s toho, když před svátky vygruntuje byt :shock: . Prý jsem divná :-! . Taky jste divní?
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  19:26

« hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Jak si někdo může v dnešní době koupit auto bez klimči ?????? :roll: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  18:34

« Re:

Federer: to je možné? domontovať klímu? a za 40000... pochybujem. Už si si to zisťoval?
    Dodatočná montáž vyjde určite viac, ak vôbec budú v Suzuki (bez straty záruky) ochotní to domontovať... :(
    Daj vedieť ako si pochodil
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  17:39

« Re:

To Racerka: V techničáku máš 1.4 ? :shock: Co to bylo za intoše, kdo ti to tam psal? 1328 ccm je 1.4? A co na to pojišťovna? Nebyl problém? Ta černá je moc pěkná. Tak ať Ti to dobře jezdí a hlavně bez nehod a poruch !!
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  16:50

« Bez nadpisu

Tak jsem dnes jela svou první jízdu, včera přivezeným Swiftem 1.3 GLX černá metalíza (v TP mám napsáno 1.4 :shock: ). Někteří řidiči na mě blikali, tak si říkám: To asi proto jak mi to sluší >:D ..... z dálkovýma světama jsem jela! No ještě ty čudlíky neovládám všechny. Ale klima je úúúžasná věc.
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  14:16

« Bez nadpisu

tož jsem si nechal namontovat u známého automatické světla ( koupil jsem zařízení Zetron ), prý to byla celkem fuška, dodávat musel ještě tři relátka, ale zatím to funguje... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  10:30

« Bez nadpisu

Klima klima klima ,za to,že já hlupák koupil Swifta bez klimy bych si nafackoval,příští rok ji tam nechám dát,těch 40 000 obětuju :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  14:17

« Bez nadpisu

To Sportak: Hmm, klima to asi nebude, lebo ja klimu nemam... bude to asi nieco ine.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  13:52

« Re: TO: Sportak:

To kingking: OK, tak to je stejný jako u mě. Vypadá to na pár kapek, po umytí je to tam za pár dní opět. Nevím, co by tam mohlo být. Možná je to zkondenzovaná voda z klimy nebo chladící medium, které nějakou netěsností v tělese kape ven. Dělal jsem u firmy, která vyrábí klimatizace do aut a podobný problém se vyskytnul. Těleso klimy by ale mělo být spíš za středovým panelem a v prostoru před spolujezdcem. Jestli odhalí, co je za problém, tak dej vědět.
    Jinak já mám dlouhodobě spotřebu kolem 7,2l/100km - jezdím převážně dálnice a město (90% času). Teď jsem trochu zpomalil (bodový systém motivuje :roll: ) a poslední dvě nádrže jsem jel za průměrných 6,8 se zapnutou klimou a část ve čtyřech lidech s plným kufrem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  10:34

« TO: Sportak:

ANO! Aj ja som si to vsimol, priamo pod volantom som mal aj ja mastny flak, akoby od par kvapiek. Nie je to tam vzdy, minule som umyl koberceky, par dni to tam nebolo a potom sa zase objavilo, ale nezvacsovalo sa to. Neviem co to je, chystam sa s tym k predajcovi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  09:41

« Bez nadpisu

Tak cez vikend padlo prvych 10 000 km. Swift stichol, razy od podvozku uz nie su take silne, obcas sa ozve drncanie pri prejazde nerovnosti ale myslim si, ze je to v norme. Aj spotreba pomaly klesa, poslednych 600 km to bolo 6,2l / 100 km (cast dialnica (140km/h), cast cesty I. a II. triedy (100 km/h)). Priemernu dlhodobu spotrebu mam 6,9 l a je to cca polovica mesto, cca polovica vonku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  09:41

« Bez nadpisu

Zdarec Swišťáci! Tak jsem úspěšně pokořil hranici 18.000 km se svým Swišťem a zatím bez problému. Jen pár postřehů z posledních pár dní: Protože mám auto rok a pár dní, vydal jsem se do servisu na roční prohlídku karoserie, abych neztratil 12-ti letou záruku. Přijel jsem tam, chlapík si vzal auto, zajel do jedné z budov v areálu, za 10 minut byl zpátky, do servisky dal razítko, řekl, že zaplatím 300Kč a zmizel. O autě mi neřekl ani slovo. V servisce je napsáno, že OK, ale že mám na obou blatnících kamínkem odražený lak až na plech, to si asi nevšimnul. A tvářil se celou dobu jako co ho s takovou hovadinou otravuju. Tak dealera Suzuki na Kladně mám, ten je OK, ale jejich servis je teda nic moc.
    Jinak jsem si všimnul, že na koberečku pod sloupkem řízení je nějaký flek, jakoby tam něco kapalo. Ne moc, ale pár kapek to být muselo a je to mastné a nevypařuje se to. Sahal jsem zespodu, ale nikde nic. Budu se na to muset podívat lépe. Postřehnul někdo něco podobného?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.06  19:59

« to tuzezlypes

nevím, proč bych měl být krácen - kdybych uvedl, že mám např. páku na volantu a po krádeži se prokázalo, že na volantu nebyla, chápal bych to...ale já jsem pojišťovně uvedl, že Swift má "dvojí zamykání" a to je pravda, tak snad není důvod...nadto si myslím, že riziko krádeže je minimální, tak doufám, že tady s váma nebudu muset podělit o zkušenosti tohoto druhu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.06  12:18

« Generali

Nevím jestli je to o lidech,ale s Generali max.spokojenost.V pátek jsem naboural,někdy po 15.hod zavolal na zelenou linku,paní či slečna max.ochotná,v úterý viděl likvidátor ing. Havránek,nic nebyl problém,po opravě jsem auto převzal zaplacením spoluúčasti,dostal podklady a poslal do Prahy paní Daně Přádové.Opravna ještě zapomněla účtovat chladič klimy,to si už domluvili sami mezi sebou a ani ne týden po vyzvednutí auta měla opravna peníze na účtě. Rychlé,slušné jednání,žádný problém.To je celé.,resp.dodatek:nejdéle trvala oprava. Papíry kolem likvidace max.rychlé vč. info,že Generali uhradila fakturu opravně(vč.dodatečné). Podle mne to likvidují na centrále titíž lidé,všude orig.podpisy.Tak nevím :'-(
    Připojištění všech skel je za 500,- Kč/rok, cena do 10 tis.,žádná spoluúčast.Solidní.
    Nemám s poj. žádnou vazbu.Toť vše.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.07.06  11:19

« Re: zrkadla

Určitě dá. Musíš pořádně zatlačit. Chce to dost síly ale zase se ti to samo nesklopí za jízdy...
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.06  10:06

« Bez nadpisu

Prosim vas, daju sa zrkadla otocit ? Nechcel som to nejak nasilu skusat aby som to neulomil. Myslim cely ten plast okolo samotneho zrkadla. Totiz na spolujazdcovej strane by sa to trocha hodilo pretoze srkadielko je tak nasmerovane ze medzi neho a plast sa da v pohode strcit ruka a to si priam ziada o vylomenie nejakym dobrakom... Dik
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.06  13:21

« Bez nadpisu

to: sisara
    Mám jsem stejný problém (také japonská verze), ale v servisu jsem ještě nebyl. Počítadlo se mi po nějaké době zaseklo na hodnotě 13,3.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…