SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  21:45

« Bez nadpisu

Zdarec na SK!
    Byla reklama,tak jsem skáknul změřit boční lištu.
    Střed je 62 cm nad vozovkou.
    Šířka lišty 5 cm.
    Ještě to jezdí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 29.08.06  21:14

« Re:

:wink: heh, vcera som si dal namontovat bocne lišty - ale este som nemal cas sa nimi kochat ani skusat pri stene - stale prsi a neparkujem v prave v garazi - inak stali 1220,-Sk bez DPH a lepia sa tak nizko, aby to vedelo ochranit pred oskretim od naraznikov inych aut napr. na parkovisku pred hypermarketmi a zda sa, ze su urobene na hrubo tak akurat nachlp aby ste neodreli dvere pri stene...
    ...inak mam tie iba cierne , bez ozdobneho strieborneho pasiku (tusin cena 1700) a bez napisu Swift (tie stoja vyse 2litre) ...ono kedze mame tmavomodru metalizu , tak sa tam ten strieborny pasik vobec nehodi...
    ...inak videl som minule v Sali jedneho strieborneho ci skorej siveho Swifta s komplet olistovanim - aj podbehy, blatniky a tak... vyzeralo to celkom fajn na tejto farbe
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  20:10

« Bez nadpisu

čau Sporťáku, taky sem uvažoval o lištách na dveře..Ale co sem tak viděl (a že sem to studoval dost podrobně:) ), lepí se poměrně nízko, takže o funkčnosti pochybuju - myslím, že sem to i zkoušel - když otevřeš do zdi, odnesou to dveře nad lištou...nadruhou stranu ale IT tady psal, že lišty má nalepený výš a že sou funkční...takže obrázek si udělej sám..já sem od nich každopádně upustil.
    Jo, po městě s nima navíc jezdí jeden Swift v naší barvě, a nelíbí se mi s nima tolik jako ten náš :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  16:08

« Bez nadpisu

Zdar všichni, koukám, že nám to tu nějak umřelo ;-) Uvažuju o koupi a instalaci bočních ochranných lišt na svého Swiště. Kdo máte na autě, můžete se podělit o zkušenosti? Má to smysl je tam vůbec dávat? Když otevřete dveře např. u zdi, opřou se o při kontaktu se zdí o tu ochranou lištu nebo spíš o horní část dveří? Není to spíš jen designový doplněk? Díky za postřehy.
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.06  14:09

« suzuki swift sport

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.06  13:51

« Bez nadpisu

hatatitlas: suhlas ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.06  11:01

« Bez nadpisu

NO klima je aspon na 1.3 citelna. Je tam take mrtve miesto v nizsich otackach. Ale pri vypnutej to je ina...
    BTW po 4000 to ma veelmi pekny zaber.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.06  10:16

« 170 km

Tak, môj nový Swišt už poslušne odpočíva na parkovisku a ja sa môžem do diskusie zapojit aj inak než teoreticky. Keďže pán Bróža zjavne neprohovoril svoju polovičku, aby prispela svojimi dojmami s 1.5 VVT, tak je to asi na mne >:D Ako IT spomenul, tažko motor posudzovat pred 250 km, ale ak by som ho porovnal napr. s Fabiou 74 kw, tak má príjemneší a vyrovnanejší chod v nižších otáčkach a vo vyšších... netuším cez 4000 som zatial nešiel :-) So swiftom 1.3 som šiel iba na predvádzačke, auto bolo riadne zabehané, chod v nižšom pásme bol menej vyrovnaný, najprv ospalý a ked sa prehupol cez imeginárnu hranicu, vyštartoval ako strela. Ale zároveň som mal zapnutú klímu a značnú časť tohoto efektu pripisujem jej. Ale inak rozdiel nie je až taký veľký, na tento model som dostal dobrú zľavu, inak by som volil 1.3.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.06  19:15

« Bez nadpisu

PatroSK- po otočení pojistky jdou otevřít,to nejdou jenom při dvojtým zamčení,ale to se zas odemknou při nastartování. Je to trochu zamotaný.
    hatatitlas: neodemčou se,protože jdou po otočení pojistky zevnitř otevřít,při dvojtým zamčení nejdou otevřít ani po otočení pojistky,je to asi proto,jak sem psal,že kdyby ses nedejbože vymlel a musel ven lézt druhýma dveřma,tak bys je neotevřel.
    Ale stačilo jen,aby se odjistila ta pojistka proti otevření zevnitř.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.06  08:24

« Bez nadpisu

Skusal som a fakt je to tak. Trocha nechapem ako to mysleli s tym ze ked zamknem raz tak sa dvere pri nastartovani neodomknu (ostatne) ale ked je zamknute 2x tak sa otvoria. Pride mi to nelogicke.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.06  07:44

« Re:

Federer:
    zamkneš jednou- po odemčení jedním stiskem se otevřou jen řidičovy dveře,ostatní zůstanou i po nastartování zamčené.

- ani po otočení poistky sa nedajú otvoriť ? Tak ako v prípade dvojstisku?
    - ktovie aký vplyv na otváranie/zamykanie/zablokovanie má ovládač dverí pri ovládačoch okien, zrejme rovnaký ako manuálne otočenie poistkou? :roll:
    Čo keby sme napísali manuál a zaslali ho do Suzuki? Možno by sami boli prekvapení ako to funguje... :D
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.06  05:07

« Bez nadpisu

Tak to jo Marcelino,ja to pochopil tak,ze to nejde zevnitr otevrit ani po otoceni te pojistky.
    Je to teda u všech stejný:
    zamkneš jednou- po odemčení jedním stiskem se otevřou jen řidičovy dveře,ostatní zůstanou i po nastartování zamčené.
    zamkneš dvakrát-po odemčení jedním stiskem se otevřou jen řidičovy,ostatní zůstanou zamčené i zevnitř,nejdou otevřít ani po otočení pojistky,ale při nastartování se otevře celý auto.
    zamkneš jednou nebo dvakrát- po odemčení dvěma stisky se otevře celý auto.
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 16.08.06  22:45

« Bez nadpisu

hmm, tak neviem ako je to pri havarii, ale mam to vyskusane, ze proste dvere neotvoris ani zvonka ani zvnutra - treba najprv otocit tu poistku(vacku) pri klucke na dverach :-! ... a naozaj predpokladam, ze to urobili proti "krizovatkovym" zlodejom... ;-)
    este musim vyskusat ci je rozdiel v tom, ze odomykas auto , ktore bolo pred tym zamknute iba klasicky "na jedno zatlacenie", alebo bolo aj zablokovane "na dva krat" :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.06  18:56

« Bez nadpisu

Marcelino,to se mi nezdá,že by ti to auto nešlo otevřít ani zevnitř,myslím,že to,že se odemknou po nastartování a jdou otevřít zevnitř,je kůli bezpečnosti třeba při bouračce,aby se dalo těma spolujezdcovýma vylézt ven.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  15:15

« Bez nadpisu

No právě,opustíme tenký led...
    Tak jo,ono to bude nakonec dokonalé auto >:D
    BTW:
    Nejlepší je odtahovka a oni si dál už poradí.... ;-)
    Byl před rokem nějaký test,jak dlouho auto vzdoruje otevření.Co jsem tak kdesi "mezi řečí"zaslechl....prý úsměvné žvásty. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  14:44

« Bez nadpisu

Jestli je to proti zlodějům,to nevím.
    je to tak, IT. Zmáčkneš jednou - auto zamčeno klasickým způsobem, zmáčneš podruhé, zámky znovu cvaknou - v tomto případě auto neotevřeš ani zevnitř (tj. zloději nestačí rozbít okno když chce dovnitř, ale musí vypáčit zámek) Anebo na druhou stranu (když už sme s tim začali >:-[] ) Můžeš dovnitř posadit přítelkyni, dvakrát zamknout a...a oboje pořídit nové a lepší
    >:D >:D >:D
    nic, končit, moje by sem taky mohla zabloudit
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  13:58

« Bez nadpisu

dnsr: Také je řešením vyhodit z domu auto i přítelkyni a oboje pořídit nové a lepší,ale...proboha,snad to tu nečte,nebo si mně najde a dá mi tam bombu... :'-(
    Dvojité zamykání:protože manuál je poslední cesta,jak něco zjistit,tak asi nekde leží... ;-) Zcela náhodně jsem u GLX zmáčkl čudl na klice,ono se to zamklo(to vím už rok),ale nějak spíš omylem jsem to vzápětí zmáčkl znovu a další cvaknutí.Teď už vím,že to zamyká i takhle.Nadvakrát,ale i po prvním zmáčknutí je vše zamčeno.Jestli je to proti zlodějům,to nevím.Vím jedno:pokud něco chtějí šlohnout,tak to šlouhnou a auto je nenávratně pryč. :'-(
    Při odemknutí se musí čudlík na klice 2x stisknou po sobě,jinak se odemknou jen dveře řidiče, dokonce to má i jakousi pojistku a pokud se dveře do nějakých 20sec(?,tipuji,upřesněte) neotevřou,tak se to zase zamkne.
    Fakt jste to stříkali silikonem?Řeknu v práci,ale při garančce je to nenapadlo.Protože,jak mi sdělili,podvozek nevrže.No a když to říkají odborníci,já jim věřím. :'-(
    Přece se neprodávají jenom Suzuki,že? A za rok a fous se bude muset zase něco kupovat.Asi mají splněno? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  12:57

« Bez nadpisu

Gogo: uhodils hřebíček na hlavičku - věřím ale, že moje morální životnost po 5 letech ještě zdaleka neni u konce :-) Ba co víc - tajně si doufám, že Swifta přežiju, tj. on pude z domu dřív než já >:D
    Haya1: jj, asi to tak nakonec dopadne - kdo maže, ten jede...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  12:13

« Bez nadpisu

dnsr: so spojkou som mal ten isti problem ale strekol som do toho guloveho capu trochu "vdcka" a je to zatial ok ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.06  12:11

« Bez nadpisu

to dnsr: souhlas
    a jinak, pokud vám vrže spodek, šup s tím na rampu, vzít silikonový olej nejlépe ve spreji a je do zimy klid, po zimě znovu atd. ;-)
    a ty zadní repráky mají fakt přebasováno :?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…