SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 15.10.06  22:34

« zasterky

jaj a tie zasterky- no budu asi praktickejsie "gumove" - mame ich na Swifte aj my a zatial pohoda - su ohybne, takze sneh vpohode skopnes a ani ich nepolames o obrubnik a pod... a naviac mam pocit, ze aj na aute lepsie vyzeraju a a navyse su o polovicu lacnejsie 8)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 15.10.06  22:23

« Re:

na zimu mam povodme 14" plechace - predsa len je troska luxus v tejto kategorii aut kupovat aj na zimu "elektrony".
    Pokial jazdis v zime po cestach , kde je neodhrnuty sneh, tak su urcite lepsie 14" 165/70 nez siroke 15" 185/60. Ak ale mate perfektne udrziavane cesty tak je to skorej opacne... tak si vyber ;-)
    zimne gumy ale budu urcite lacnejsie aj lahsie zohnatelne tie 14" 165/70
    - ja mam Bridgestone - presny typ si ale nepamatam - najdes to tu v starsich prispevkoch...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.06  20:43

« Bez nadpisu

Sorry ze vam do toho leziem. Ale potreboval by som poradit s dvomi vecami pred zimou. Ake zastery su na swifta lepsie. V ponuke su take gumene ( [odkaz] a [odkaz] ) a plastove tvrde(tvarovane [odkaz] a [odkaz] ). Urcite niektory z vas mate tieto zastery a aj nejake skusenosti, takze by som ocenil ak by ste sa o nich podelili. Ide mi hlavne o to aby splnali svoj ucel, teda aby chranili karoseriu a pod. Druhy dotaz suvisi so zimnymi pneumatikami. Momentalne mam R15 a neviem ci si mam na zimu zaobstarat tiez 15 alebo budu z hladiska bezpecnosti lepsie 14 kolesa. Nevyznam sa v tom prilis takze dik za kazdu radu. Ma zmysel aj rozmyslat o zakupeni plechacov na zimu. Vdaka
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.10.06  14:27

« potahy

no a co tie vyhrievane potahy - uz to niekto riesil... :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.06  14:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: opierka

to Marcelino: rozdvojku zoženieš kdekoľvek - aj v Tescu, NAY, Baumaxe...
    V Nitre je aj špec. predajňa Sapeko - bývalý Orange internet (Radlinská ul. - kde bolo kedysi kino Palace - oproti domu módy). Zohnal som tam redukciu z 12V zásuvky auta na 3,5 jack za 75,-!!! (ostatné obchody od 350,-). Funguje ako adaptér - dá sa regulovať napätie aj polarita.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.10.06  13:31

« Re: Re: Re: Re: Re: opierka

Dik fotky su vydarene :-!
    este jedna otazka - kupoval niekto potahy na sedadla ? Ja mam mometalne len take 2 vyhrievane "podusky" - sice to malo vzneseny nazov , ze "vyhrievane potahy", ale je to len taky maly sedak a kusok na krize.... najradsej by som si kupil nejake slusne potahy aj s vyhrievanim, alebo to obycajnych potahov nejak prichytit tieto vyhrievane podusky :idea:
    a este nieco - marne zhanam "rozdvojku" do 12V zasuvky, aby sme sa mohli zohrievat rano obaja a nie "na striedacku" - najprv manzelka (som predsa gentleman ;-) ) a potom ja ...
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.06  12:06

« opierka

ahojte, dufam ze teda uz mate tie fotky co ste xceli odomna v postach, ak nie,napiste.
    Ohladne rucnej brzdy: nemam problem zo zatahovanim rucnej, akurat ako mi trosku zmizla z dohladu, niekedy na nu zabudam pri pohynani :-) inak sa mi zda ze ok.
    Co sa tyka pevnosti, mala vola tam je, citim ze sa trosku hybe, resp. sa pohybe cely ten stredovy panel.inak na klasicke podopretie je v pohode.a hlavne je siroka co strasne ocenuju zatial aj vsetci moji spolujazdci >:D
    a za 2 000 sk je to super vec,okrem toho mam dalsi velmi prakticky odkladaci priestor. Ja som proste nanajvis spokojny!
    Neviem vsak povedat aky je to typ, skuste vytlacit tu fotku a ukazat ju v servise, nemyslim ze by ich bolo nejak vela druhov.

Ohladne prednych zasterok: ja mam vsetky 4 obycajne nejake univerzalne za 80sk, niesom uplne nadseny,ale zatial to staci. Original sa mi zdaju dost drahe, tak snad neskor ich poriesim. Ponukali mi asi za cca 1000sk nejake tvarove plastove predne, inak vraj stoja okolo 1600sk.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.06  10:59

« Re: Re: Re: Re: opierka

mas ich tam
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.10.06  10:54

« Re: Re: Re: opierka

no ja tie fotky v poste nemam 8-s a to som tu o par prispevkov nizsie zverejnil aj svoj e-mail... mozes mi ich prosim preposlat :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.06  08:09

« Re: Re: opierka

Marcelino, veď tie fotky máme už cca týždeň v pošte (aj ja som sa dostal k pošte až dnes, tak si ich práve prezerám) :)
    2 fliegerpepe: dik za foto, nehýbe sa moc tá opierka? Je stabilná, keď sa o ňu oprieš? a čo ručná brzda - ľahko sa zaťahuje alebo musíš opierku vždy vyklopiť?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 11.10.06  22:23

« Re: opierka

2 fliegerpepe: nechcem byt otravny, ale podarilo sa ti uz dokladne nafotit tu laktovu opierku ? ;-) pripadne vies napisat blizsiu specifikaciu tej opierky - typ, obj.cislo, prip. vyrobcu - aby mi ju vedel dodat napr. aj predajca v servise BMC v Nitre a nemusel som cestovat koli tomu do servisu vo Zvolene :-! :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.06  12:07

« Prvá záručná prehliadka

Dnes ráno som absolvoval moju prvú záručnú prehliadku po roku od kúpy. Platil som 4129,-
    Položky:
    * Prevedenie TK po roku, 2 hodiny: 1190,-
    * Olejový filter, 1 ks: 261,97
    * Motorový olej Shell 5W-40, 4l: 2600,01
    * Čistič bŕzd BREMTEC, 0,5 ks: 76,40
    Ceny s DPH a v SK.
    Naviac som dostal liter oleja, už som aj zabudol aký. Keďže sa nemôžu miešať je to asi naozaj jedno.
    Oproti PatroSK som o 652 korún drahší. U mňa najmä rozdiel v hodine práce na TK a iná cena a iný druh oleja.
    Chcel som kúpiť predné plastové zásterky ale nemali ich skladom. Nevie niekto, kde sa takéto drobnosti dajú najlepšie kupovať?
    Ešte pre všetkých, orientačné ceny záručných prehliadok Suzuki Swift (k 10/2006 a v slovenských korunách)
    15.000 - 3702
    30.000 - 4345
    45.000 - 5913
    60.000 - 4345
    75.000 - 3702
    90.000 - 9044
    Užite si to, je to zaujímavá informácia, ktorú zasa tak často nevydolujete z predajcov :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.06  20:25

« Re: opierka

vanicka stala 1390 korun. Ked som neskor pozeral cenniky na webe, tak sa mi zdalo, ze dobra kupa ;-)
    cennik: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.06  14:31

« Bez nadpisu

to sportak: ja mam tuto novu a je prichytena tiez plastovymi cudlikmi,ale sa mi zda,ze ich tam mam az 5 myslim.Suhlasim ze je to fantasticka vec :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.06  13:33

« Loketní opěrka

Už jsem to psal dříve - já jsem si objednal loketní opěrku ihned při objednání auta a auto jsem už dostal i s ní (6/2005). Stála tenktrát cca. 2100 Kč, později už 4.500. Je pevně přišroubovaná ke středovému tunelu, ale ve spodní části mezi sedadly je přidělána jen dvěma plastovými cvoky. Nejsou to šrouby. Takže se to celé viklá. Budu muset koupit černé šrouby a přišroubovat to. Jinak je to moc dobrá věcička, rychle jsem si na to zvyknul.
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.06  12:07

« opierka

ahojte, opierku vam vyfotim a poslem v pohode. Mne sa zda stabilna, je upevnena plastovymi cudlikmi myslim tiez, ale troma myslim. je stavitelna vyskovo aj pozdlzne. Potiahnuta kozenkou, pekna. Dnu ma odkladaci priestor, textilnym vnutrom fajne. Mne sa paci, a som spokojny. Spominal mi predajca, ze predtym mali nejaku polsku ci slovensku a ze ju mal chut zahodit a nikdy ju uz neobjednal. Mozno ze pisali o tej. Tato sa mi zda ze je z Madarska bo ju objednavali asi z Komarna.
    Ohladne prehliadky, som olej ziadny nedostal :-( navyse,ak som to spravne pochopil.
    Kolko stala ta vanicka do zadu prosim vas? dik
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 06.10.06  11:54

« Re: 1.garancka

super aj ja chodim do BMC Nitra, a ta opierka by ma zaujmala... posli foto prosim ta aj na pastorm1@wmx.sk a poreferuj, ci sa to nevykla do stran - jak to upevnili ??? lebo sa tu uz niekto stazoval ze ta "original" opierka sa mu hegle do stran - drzi to len na nejakych plastovych "cuplikoch" :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.06  19:12

« Re: Re: 1.garancka

Ak by si mal foto tej stredovej opierky, vrhni ho niekam prosim ta.
    V utorok idem na garancku aj ja, tak zreferujem aj ja.
    Jeden liter Castrol mi dali pri jarnej akcii, ktoru som vyuzil pretoze som tam bol aj kvoli prezuvaniu.
    Inak: z prislusenstva som ja osobne kupoval iba vanicku dozadu. Original sadol ako zadok na serbel, takze som spokojny. Cenovo je to trochu viac ako z Tesca :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.06  18:12

« Re: 1.garancka

to fliegerpepe: garančku mi robili v Nitre (BMC). Dostal si aj ty liter oleja zdarma? V reklame Suzuki bol síce spomínaný len Shell Helix, no mne dali aj Castrol (asi ho chcú dávať do áut čo najviac).
    To, že si najazdil 15tis km za 5 mes. podľa mňa nehrá žiadnu rolu...
    Môžeš vyfotiť tú opierku (spredu,zozadu ako je uchytená...) a poslať mi ju na mail? palodo1@pobox.sk
    Tiež som o nej uvažoval. Originál je myslím za 4500,- ale v BMC mi ponúkali SK výrobok (alebo poľský?) za cca 2000-2500. No zdalo sa mi, že nebude moc stabilná a pevná (stredový mostík medzi sedadlami je trošku pohyblivý).
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.06  11:21

« 1.garancka

To PatroSK: Caves, ja som platil za 1. garan. 4500sk s DPH, ako tak citam, sa mi to zacina zdat nejak vela... :shock: Kde chodis na servis ty? ja mam servis Zvolen. Neviem ci to nemoze byt tym ze, som 15tis najazdil za 5 mesiacov.
    Dost ma prekvapila aj geometria predna, museli mi ju napravit, takze dalsich 750sk 8-s cize 1. garancka 5300sk, parada...ale podstatne je ze som spokojny so Swistikom >:D
    Konecne som dal namontovat aj opierkovu laktovu, a je to faakt super.
    A za 2100sk sa mi to zda parada, vrelo doporucujem >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…