SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.11.06  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re:

prekladys, asi to bude tak ako hovoris...pokial je cesta kvalitna (alebo dialnica), tak to ide super a tichucko, radost soferovat...ale na rozbite mestske cesty to auto fakt neni...ta palubovka uz vrzga dost otravne po kazdom prejdeni uz mensieho hrbolu...asi s tym pojdem do servisu(zaujima ma co mi na to povedia)...inak, vsimol som si, ze to vrzganie a buchanie od zadnej napravy neni takmer vobec pocut pokial vzadu sedi aspon jeden clovek + je v kufri batozina...
    zo zaciatku som nadaval na spotrebu, ale uz zacina ist pomaly dolu...po vyse 2000km mam pri rovnakej trase ako pred par tyzdnami o 0,5 litra mensiu...mozno je to aj tym, ze som sa na nom naucil lepsie jazdit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.06  12:01

« Re: Re: 4x4

podvozok je tvrdší ako u klasického swiftu?už si skúšal aj kedy zopne 4x4?ako sa to pri zopnutí správa?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.06  17:12

« Re: 4x4

Swift-japonec 4x4 stav po 1500km: žádné vrzání, podvozek je sice tuhý ale na "normálních" silnicích v pohodě a rozhodně auto sedí jak přibité (nenaklání se v zatáčkách...). Spotřeba je tak 7,2l /100km městského provozu. Jezdí s tím jenom manželka (dnes mi to pujčila) takže víc nevím, ale dle jejího vyjádření je tohle auti oproti Yarisu (starému) podstatně lepší. (tiché, neplave a nenaklání se, více prostoru a komfortu...) Tož tak...
  • « 00 Reagovat !

foto prekladys

prekladys 26.11.06  15:42

« Re: Re: Re: Re:

vrzání plastů je neduh všech malých aut asijské provenience s tuhým odpružením, netýká se to jen korejců, ale i suzuki, mitsubishi, daihatsu... stačí přesednout do logana a je po vrzání, protože jeho podvozek nerovnosti vyžehlí, přestože plasty jsou tam stejně mizerné. asijský konstruktér zkrátka počítá s kvalitními vozovkami. sprav si náladu projížďkou po západní dálnici (nemyslím tím samozřejmě českou A1 ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.06  13:19

« Re: Re: Re:

bavime sa o novom aute...ja som si ho kupil prave preto aby som nemusel stale riesit nejake vady ako na niekolko rocnych ojazdenych autach...hadam by malo mat tie plasty a sedadla pevne! inak som s autom spokojny...je tiche, swizne, pekne, aj spotreba mi uz zacina ist dolu...ale myslim, ze vady ako vrzganie sedadiel a zvuky z palubovky vedia otravit kazdeho vodica, o to viac ked ide o mesiac stare auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.06  10:40

« Re: Re:

ja jazdim v meste, kde su cesty v otrasnom stave, ale zatial ziadne pazvuky som nepostrehol. co sa tyka mojho predchadzajuceho auta, tak na pazvuky pomahala pena ANS, asfaltovy sprej NOISE killer alebo obycajna WD40 (na vrzganie). ale skoda, ze si nechate kazit dojem z auta takymi drobnostami. kupte si renault, peugeot alebo citroen a budete sa smiat tomu, co vam na swiftovi vadilo. to auto ma vyborny motor, jazdne vlastnosti a krasny interier...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.06  22:03

« Bez nadpisu

no, swiftom zacinam byt velmi sklamany...po 2000km zvuky z palubovky a vrzganie sedadla vodica...po typickych mestskych cestach(v zlom stave:) narazy od zadnej napravy ako sa tu pisalo... fakt som sklamany a mam sto chuti ist im to auto vratit!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.06  14:54

« Bez nadpisu

Jednou bych chtěl mít takový starosti jako vy
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.06  13:55

« Re: Re: Sterace

A vis jaky to byl typ ob Bosche, jake oznaceni? Dival jsem se na ne take, ale meli pouze pro stary typ Swifta a predpokladam, ze velikost na novem neni stejna.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.06  12:55

« Re: Sterace

To Mafyk: Já jsem dával dop?edu st?ra?e od BOSCHE, sada p?ímo pro Swifta, kupováno u ELITu a stály cca. 600K?. Ty p?vodní vydržely cca. rok.Bosche tam mám od jara a jsou v pohod?. Tiché, stírají dob?e, žádné šmouhy, spokojenost. Zadní st?ra? mám p?vodní, a taky už je zralý na vým?nu, ale to nechám až po zim?. V tom Elitu za n?j cht?li myslím n?co kolem 250 K?.
    Když mi odcházely p?vodní, bláhov? jsem koupil n?jaké st?ra?ev prodejn? s autop?íslušenstvím, zna?ku si nepamatuju (nebyl to FILSON) a prodava? je vychvaloval, že jsou grafitové, stály cca. 200K?. Jenže pískaly, v n?kterých krajních polohách p?eskakovaly a velmi rychle se opot?ebovaly. Takže never more.
    Ješt? jsem uvažoval o st?ra?ích od VALEa nebo CHAMPIONu, to jsou ur?it? kvalitní zna?ky, ale taky dražší.
    Jinka mám najeto 24.000, zpáte?ka m? zlobí od po?átku a vrzání a pazvuky jsou taky na denním po?ádku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.06  09:25

« Sterace

Zdravim, menili jste nekdo sterace na Swiftovi? Moje uz moc neslouzi. Jakou znacku a typ jste pouzili a jak jste spokojeni? Jinak se mi blizi prohlidka po 30000 km, jako nejvetsi chybu vidim povrzavani plastu v interieru, obcas jde spatne zaradit zpatecka, jinak spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.06  10:04

« pre Novak:

tak ako ide to 4x4 ,všetko v poriadku zatiaľ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.06  09:02

« Re: Re: Re: Re:

mp3 chyba aj mne, fm transmitter je len chaba nahrada ( pouzivam ho rok )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.06  09:00

« Re: Re: Re:

to áno, no jednak je to ďalšia investícia do MP3 prehrávača/FM vysielača, v aute to bude možno zavadzať a lákať zlodejov. Nie som si istý, či by som bol spokojný s reprodukciou hudby v kvalite FM.
    Rádio s podporou MP3 malo byť vo Swifte od začiatku. Je to nový model auta a dosť ma táto absencia zarazila. Ale nepovažujem to za závadu č.1
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.06  16:45

« Re: Re:

PatroSK: čiastočným riešením na tie MP3 by mohol byť FM transmitter.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.06  07:56

« Re:

to bibor: strieborná je pekná. trochu ti závidím MP3 (ja nosím v aute cca 20 ks CD a skrinka pred spolujazdcom je plná...)
    Úplne chápem tvoje nadšenie z nového auta, no bohužiaľ, mňa po viac ako roku rôzne detaily rozčuľujú :-( No na začiatku ma veľa vecí tešilo, to len časom si človek na to zvykne a začne si všímať tie nedomyslené detaily. No kašlať na detaily, najviac ma trápi podvozok/zadná náprava. Nie je moc hlučná pri prejazde priečnych nerovností? Nehrkoce celé auto pri prejazde po "mačacích hlavách" a popraskaných cestách?
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.06  16:46

« Bez nadpisu

striebornu 1.3 GS MP3/WMA. ta uz ukazuje aj priemernu spotrebu. okrem zakladnej vybavy som si zatial dokupil original balicek povinnej vybavy, gumovy koberec do kufra a gumove koberce do auta. este setrim na modul denneho svietenia. ale paci sa mi to auto, kopec detailov a dobre premyslenych :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.06  12:51

« 2 bibor

bibor: Gratulujem :-) treba si to rýchlo užiť kým nenapadne sneh :-)
    Nepochválil si sa aký model máš.
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.06  10:03

« Bez nadpisu

no, takze od vcera mam auto doma, uz som na nom stihol nabehat 170km, zatial som bol autom milo prekvapeny. priemernu spotrebu som z uvodnych 15l/100km stiahol po 20km na 6.7l/100km a od 100 najazdenych km si drzim 6.2l/100km. na to ze zabehavam brzdy a pod je to slusne. zatial som nezaznemanal ziadne z dolu spominanych nedostatkov, cakal som od auta menej, takze zatial velke plus. motor je trosku hlucnejsi ako predchadzajuce auto VW Polo, ked bolo nove, za to ma zvuk ako upravena zavodna M3ka. to teda mozem >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.06  12:42

« Bez nadpisu

bibor má recht..kola vedle sebe sem sice nedával, ale nedalo mi to a provedl jsem zběžný výpočet:
    165/70 R14: 14palců=cca356mm+2x70%ze165mm=průměr 587mm
    185/60 R15: 15palců=cca381mm+2x60%ze185mm=průměr 603mm
    rozdíl v průměru teda 16mm => rozdíl v obvodu kola cca 2.5%
    jenom to potvrzuje nejen slova Marcelina, ale i to, co sem řikal níže - 14" se mi zdáli menší, protože mi teď víc proměřuje tacho
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…