SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  20:22

« Re: Re: Cervena metaliza?

Rony:
    Áno máš pravdu Bright Red je bez príplatku...
    Ale ako som už niekoľký krát spomenul v tomto diskusnom fóre a zopakujem to ešte raz:
    Ja som kúpil Swifta v autorizovanej predajni Suzuki. Tam mi naučtovali za danú farbu príplatok a moju farbu považovali za metalickú !!!
    Po 2-3 dňoch uživania auta vznikli vo mne pochybnosti z dôvodu tlaku mojho okolia známych, ktorí jednoznačne poukazovali na to, že nejde o metalízu...
    Potom som už len navštivil servisnú-lakovňu, ktorá mi iba potvrdila moju pochybnosť!
    Iróniou celej veci je fakt, že nemenovaný autorizovaný predajca, dokázal takýmto spôsobom ( možno nie úmyselne ) oklamať zákaznika...
    Osobne si kladiem otázku, koľko takýchto prípadov sa už mohlo stať? Mohlo by to poškodiť celkom imidž SUZUKI. Inak autko je super...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  19:22

« Re: Cervena metaliza?

Bright red je bez priplatku pretože nie je metalická.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  18:48

« Cervena metaliza?

Navštivil som so SWIFTOM servis(lakovňa) a tam sme podľa štítku na stĺpiku karosérie za šoférom identifikovali farbu ako BRIGHT RED podľa kódu Z9T. Z toho vyplýva, že farba mala byť bez priplatku, avšak ja som zaplatil 11 000 Sk navyše.
    Následne som spisal v predajni reklamáciu na farbu a tá podstúpila reklamáciu na dovozcu. Do 30 dní by mi mala prisť odpoveď.
    Nemáte niekto červeného Swifta z Japonska s týmto kódom?
    A priplácali ste za farbu?
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.07  09:43

« tempomat

jeho temopmat stal tusim 15 000Sk, su aj lacnejsie aj drahsie modely. neviem, ci je to original, ale o zaruku neprisiel. ked ti to namontuju v suzuki, zaruka nepada. treba asi najst predajcu, co take nieco ponuka.
    tunujeme svoj SWIFT rychlo a lacno:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.07  19:15

« Re: Prohlidka po 30 000 km

poviem ešte story po mojej prvej servisnej... už som to tu písal...
    pred prvou prehliadkou som v servise spomínal, že mi poblikáva kontrolka BRAKE. Po prehliadke to pokračovalo, tak som tam šiel asi o dva týždne znova a bolo to v nízkej hladine brzdovej kvapaliny.
    Prvú prehliadku som mal medzi 10 a 11 tisíc km presne po roku.
    Odvtedy s tým už nemám problém.
    Čo doporučiť? Mrknite sa občas na hladinu brzdovej kvapaliny, bohužiaľ je ju veľmi slabo rozoznať.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.07  09:22

« Prohlidka po 30 000 km

Zdravim, mam za sebou prohlidku po 30 000 km, rozdil proti prvni byla vymena brzdove kapaliny. Prohlidka stala 1370 Kc - brzdova kapalina, olejovy filtr, kapalina do ostrikovacu a 2,5 hodiny prace. Olej jsem mel vlastni. Nezjistili zadnou zavadu. Jinak plasty se mi take ozyvaji, mam pocit ze s tim nic na prohlidce neudelali, takze se pod ne mozna zkusim podivat sam :-) Obcas mi jde spatne zaradit zpatecka. Jinak jsem spokojeny posledni dobou se spotrebou, po okreskach se pohybuje kolem 6 litru a to rozhodne nejezdim pomalu, jezdim spis na body :-). Nastesti pani policiste v posledni dobe nebyli moc videt.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.07  11:22

« Re: Re: Re: Re:

no, mne v suzuki povedali, ze u nich to neni mozne...ze vraj jedine nejaky univerzalny, ale ten mi nenamontuju oni a tam by bol potom problem so zarukou... nechapem, preco taketo veci nemohli zaradit ako doplnkovu vybavu :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.07  23:00

« Re: Re: Re:

predpokladám, že preklad neexistuje. možno existuje v maďarčine ale nemyslím, že je to až taká prekážka dá sa v ňom zorientovať aj s chabou znalosťou angličtiny.
    bibor: koľko ho stál ten tempomat? (stačí orientačnú sumu)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.07  22:02

« Re: Re:

Ahoj rony,
    daný manuál o ktorom hovoríš som si stiahol, ale je ENG jazyku.
    Chcem sa spýtať :
    existuje servisný manuál na SWIFT v českom resp. slovenskom jazyku ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.07  21:09

« Bez nadpisu

tempomat sa da domontovat, je viac verzii. opytaj sa v suzuki, znamy to ma vo swiftovi namontovane.
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.07  13:15

« tempomat

neviete niekto nahodou, ci sa da namontovat do swiftika?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  21:49

« Re:

ak sa pustas do takychto veci, mozno ti pomoze servisny manual na Swifta.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  21:38

« Bez nadpisu

Mozno cez vikend skusim sundat ten kryt. Len dufam ze na po vysrubovani tej jednej sruby ako pises nebude treba velku silu a ze tam nepopraskaju nejake tie jednorazove plastove zapadky ktore pustaju len jednym smerom a po vybrati sa musia dat nove.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  18:06

« Re: Re: vyhřívání sedaček

podobne sa vypina aj ohrievanie zrkadiel a zadneho okna.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  11:22

« Re: vyhřívání sedaček

to vir535: Jak píše novak, je tam tepelná pojistka. Když nechám zapnutý vyhřívání tak po čase se samo vypne a zase zapne. Je to ochrana, aby se ti nespálila * nebo něco choulostivějšího >:D
    To co popisuješ je tedy vlastnost, ne porucha.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  09:30

« Re: vyhřívání sedaček

mám dojem že tam bude nějaký termostat (nebo minimálně tam musí být tepelná pojistka a dle toho co popisuješ naštěstí vratná)....Jinak sedačky hřejou velmi silně takže je to tak na nahřátí a potom vypnout.. Zatím u mé 4x4 max spokojenost až na spotřebu ta je tak 7,5l průměr. Auto tiché nedrnčí neskáče. Moja s tím přeskočila při couvání příkop a žádné škody....Jo a barva červená metla je opravdu metalíza. Mění odstín dle nasvětlení a úhlu pohledu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  09:21

« vyhřívání sedaček

Zkoušeli jste někdo nechat delší dobu zapnuté vyhřívání sedaček? U spolujezdce se mi stalo, že se po nějaké době vyplo a nehřálo. Vypnul jsem ho , zapnul a nefungovalo. Po nějaké době to opět fungovalo. Toto se mi stalo již 2x. Tak nevím, zda se nejedná o tepelnou pojistku, která po vychladnutí opět umožní funkci, nebo je to porucha vyhřívání. Díky za zkušenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  08:37

« Re: Plastový kryt zadních dveří (kufr)

Plastový kryt jde sundat velice snadno : stačí pouze odšroubovat vrut u madla dveří a pak zatáhnout za kryt, nejprve nejlépe v rozích u skla.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  08:07

« Prémiovej kousek:-)

Aho dsnr, prémiovej kousek to nebude spíš to asi soudruzi v Maďarsku spletli, co tam mám navíc je akorát střešní spoiler (5000,-) a sada lišt na palubce, imitace kovu (4200,-). Spoiler montovali v přímo v Cano Car Brno, no a ty lišty možná v Maďarsku, ale moc dobře je nenalepili. Toto příslušenství jsem objednával dle něm. katalogu, protože v době objednání toto ještě v Suzuki Brno nenabízeli.
    Re barva: obyč. červená, byla levnější:-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  07:28

« Bez nadpisu

Porter: jak jsem už psal - ve VIN by měla být zakódovaná barva, tak bych se ubíral tím směrem.
    Nebo můžeš najít japonského Swifta v základní červené (jestli se takový dělá) a porovnat
    Nebo zkusit nějakou autolakovnu - tam by měli být schopni poradit
    obávám se ale, že to bude jak říká prekladys
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…