SUZUKI SWIFT
matuS 28.01.07 13:24
Znám horší,jeden dokonce mám doma. Chce to ?as a neud?lat chybu.
v com je taky problem? pytam sa len zo zvedavosti.
Bratranec ma tu 1,5 a chvali to, ja som v tom siel a pohodka. Kolega ma 1,3, ide mu to dost slusne, spotrebu ma do 7... Akurat to vo vnutri trocha drnci, ale to sa da v pohode odstranit. -
Marcelino 27.01.07 20:27
No vzhladom k tomu, ze rucicka klesa este hlboko pod stupnicu az do stredu pismena "E" tak u mna je dojazd tak 130-150km.
Ved ked uz nemam odvahu nenatankovat, aby som volakde nezostal vysiet ci neznicil katalizator, a myslim si, ze uz rucicka nama kam klesat, tak vzdy na pumpe narvem do nadrze max. 40l aj na 2-vypnutia pistole, t.j. este tam stale je tych 5l rezerva. Ak tankujem hned ako sa rozsvieti kontrolka tak tam neviem natankovat viac ako cca 32-34l -
"-- skrytý --" 18.01.07 01:20
« Re: Re: Re: Cervena metaliza?
Porter, ano ved sledujem, co pises. Podla cisla si si potvrdil typ farby a teraz uz musis iba uplatnit omyl v urceni farby. Predajna nema dovod ta klamat, ze je to metalicka farba. Konkretne riesenie je na tebe a na predajni.
Ked som si vyberal ja farbu, tak som riesil ci je krajsia metalicka cervena alebo bright red. nakoniec mi vyslo, ze bright red.
preto mam este v cerstvej pamati, ktore farby su bez priplatku.
makorider - nemusi ist predsa o umysel, celkom kludne omyl pri uctovani. blby omyl, nedoslednost. samozrejme nasledky znasa predajna. asi nie je sranda ak by sa Porter rozhodol, ze predsa len chce metalicku farbu, najma u japonskeho swiftu, ktoreho zrejme nie su plne sklady :-) -
"-- skrytý --" 17.01.07 20:32
rozhodne by som žiadal viac ako vrátenie peňazí,ved toto je škandál ako sviňa,pohroz im novinami, televíziou, ak ti ponúknu nejakú doplnkovú výbavu tak to po dlhšom váhaní zober,aby si nemysleli že ti ide o to...som šokovaný čo si to dneska dovoľujú predajcovia >:-[] -
"-- skrytý --" 17.01.07 20:22
« Re: Re: Cervena metaliza?
Rony:
Áno máš pravdu Bright Red je bez príplatku...
Ale ako som už niekoľký krát spomenul v tomto diskusnom fóre a zopakujem to ešte raz:
Ja som kúpil Swifta v autorizovanej predajni Suzuki. Tam mi naučtovali za danú farbu príplatok a moju farbu považovali za metalickú !!!
Po 2-3 dňoch uživania auta vznikli vo mne pochybnosti z dôvodu tlaku mojho okolia známych, ktorí jednoznačne poukazovali na to, že nejde o metalízu...
Potom som už len navštivil servisnú-lakovňu, ktorá mi iba potvrdila moju pochybnosť!
Iróniou celej veci je fakt, že nemenovaný autorizovaný predajca, dokázal takýmto spôsobom ( možno nie úmyselne ) oklamať zákaznika...
Osobne si kladiem otázku, koľko takýchto prípadov sa už mohlo stať? Mohlo by to poškodiť celkom imidž SUZUKI. Inak autko je super... -
"-- skrytý --" 17.01.07 18:48
« Cervena metaliza?
Navštivil som so SWIFTOM servis(lakovňa) a tam sme podľa štítku na stĺpiku karosérie za šoférom identifikovali farbu ako BRIGHT RED podľa kódu Z9T. Z toho vyplýva, že farba mala byť bez priplatku, avšak ja som zaplatil 11 000 Sk navyše.
Následne som spisal v predajni reklamáciu na farbu a tá podstúpila reklamáciu na dovozcu. Do 30 dní by mi mala prisť odpoveď.
Nemáte niekto červeného Swifta z Japonska s týmto kódom?
A priplácali ste za farbu?