SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 20.02.07 09:21
« Výměna originál repro
Cau lidi mám v SX4 origoš rádio PACR07 a uprimne receno me moc nenadchlo, nevím jestli je to problém rádia nebo repráků, ale přijde mi zvuk celkem plochej zkoušel jste někdo vyměňovat repráky ? Má to nějaký význam nebo ne. Předem díky za tipy. -
"-- skrytý --" 12.02.07 15:51
« OBD a Suzuki
Má niekto skúsenosť s OBD, to je rozhranie pre diagnostický software.
Mám otázky typu:
aký konektor pre kábel treba, ako vyzerá, prípadne kde ho kúpiť, či nie je zhodný s inými výrobcami (Škoda a pod.).
ďalej aký software pre PC je preň vhodny atď.
Natienim kam mierim: kolega si zbastlil kábel pre Fabiu a obslužným softwarom si urobil pár zaujímavých vecí. Internet tvrdí, že si tak môže aktivovať napr. tempomat a podobné veci. -
"-- skrytý --" 08.02.07 17:48
« Originalne doplnky
Ja som na internete nasiel tieto stranky:
Zoznam prislusenstva zo spare.suzuki.hu - pre tych, ktori sa v madarcine neorientuju, priamy odkaz
Prislusenstvo vratane orientacnych cien firmy Simcar - ceny sa mozu lisit ale je dobre mat aspon orientacny prehlad, co kolko asi tak moze stat. -
"-- skrytý --" 08.02.07 17:44
« Vkladanie odkazov do prispevkov.
pani, skuste vyuzivat moznosti tohto fora a napriklad odkazy piste takto:
{url=[odkaz]}Web s fotkami Swifta{/url}
miesto kuceravych zatvoriek { } dajte hranate [ ]
vlozenim takych dlhych adries rozsirite stranku a zvysok prispevkov sa potom strasne zle cita.
dakujem za vasu ochotu to takto ohladuplne robit.
autor toho prispevku s dlhymi odkazmi: mozes to kludne Editovat a upravit aby to nerobilo problem.
vdaka ostatnym, ze toleruju moj offtopic -
"-- skrytý --" 07.02.07 06:11
« Bez nadpisu
sportak:díky za odkaz
rony:vím že tas černá to trochu kazí,vadí mě hlavně že nepujdou vydět zatmavené AB sloupky.Ještě je ve hře ta šedá......uvidíme.
Včera jsem se byl dívat na 207.V sobotu mám předváděčku.Jestli chcete tak vám sem napíšu porovnání obou dvou autíček......
zatím Zdarec....valím k zubařce.Se VELMI těším :roll: :o -
« Re: Re: swift tuning
rony, je to asi fakt vec vkusu...mne sa strasne pacia tie s LEDkami...ale je pravda, ze na aute to moze vyzerat uplne inak ako na fotke.
tie plastove listy sa mne napriklad vobec nepacia...pacia sa sa mi velmi sportove prahy, ale to nema zmysel davat bez predneho a zadneho spoilera...
a kridelko take mensie decentne neni na skodu...napr. ako to zo spominanej verzie Sport... :-)
skratka, swiftov uz beha po okoli dost a nedavno som sa stretol aj s rovnakou farbou, takze by som sa chcel trosku odlisit... :-) -
"-- skrytý --" 06.02.07 17:43
« Re: swift tuning
metro: je to vec vkusu, ale ja by som siel maximalne po tie plastove listy okolo kolies a prahov.
kridlo je uz privela :-) a z prednych naraznikov sa mi paci tak ten z verzie Sport.
momentalne su na trhu tri cire zadne svetla - ani jedno nie je presne to, co by mi "vylepsilo" vzhlad, vyzeraju ako moje svietidlo z Lidla :-)
jara111: ja mam cerveneho GLX madarskeho. Nakoniec som uznal, ze cervena (aj ked nie je mojou oblubenou farbou) na swifte sedi najlepsie. Cierny na mna az tak dobre neposobi, zrejme je to dane odtienom ciernej. Je to zive auto a nie limuzina :-) -
« swift tuning
planujem na jar kupit svojmu svistovi nejaky pekny "ohoz"...avsak moc velky vyber tuningovych doplnkov som na nete nenasiel...neviete nahodou o nejakych strankach, prip. konkretnych obchodoch?? okrem www.autodoplnky.cz a www.tuning.sk
vyfuk uz mam, takmer 100 percentne som uz rozhodnuty o kupe cirej zadnej LED optiky...planujem ale este minimalne dake kridelko... :-) -
"-- skrytý --" 06.02.07 14:48
« Bez nadpisu
to sportak:díky.....
mám totiž 2 kandidáty .Ještě je ve hře 207 ale moc šancí jí nedávám.A s tou barvou to bude boj.
Až koupím(snad to bue Swift)tak hned napíšu první dojmy.
Jenom ohledně těch fotek.Nevíte o nějakém webu kde něco je.Oficiální fota jsou naprd.Nikde žádná černá metla.
jinak díky Zdarec -
"-- skrytý --" 05.02.07 16:00
« Re: to sportak:
Ta černá je moc hezká, ale taky náročná na údržbu. Předchozí moje auto bylo v černé metalíze a byla to hrůza. Umyl jsem to, naleštil, nechal hodinu venku a mohl jsem začít znova >:D Je na tom vidět každý flíček, škrábaneček.
Jestli můžu doporučit, dokup si loketní opěrku, to je moc povedená a užitečná věc! A pozor na zamykání zpátečky TITAN, raději ber Construct nebo Medvědblok, pokud o něčem podobném uvažuješ. -
"-- skrytý --" 05.02.07 13:53
« Re: swiftík
To jara111: Zdar, mám taky GLX, ale ještě z Maďarska (koupeno 6/2005), najeto cca. 28.000km. Zatím bez poruchy. Ten motor se bude postupně usazovat, myslím, že můj motor si sednul až tak kolem 15.000km, teď jezdí jak motokára. Zrovna včera jsem se trochu neudržel na dálnici a protáhnl ho až přes 170km/h :*) Na předjíždění stačí podřadit na trojku a auto vystřelí jak raketa. Spotřebu mám kolem 7l/100km, ale jezdím 80% času dálnice nebo město a zejména na dálnici to pak valím 130-140.
K těm látkovým poutkům, co drží sklopená sedadla - toho se neboj, je to úplně v pohodě, netrpí to, ani se neopotřebovává. K těm basům na radiu - samozřejmě jdou ztlumit, ale jinak ten zvuk celkově nic moc, nevím jak u japonské verze.
Máš pravdu, že posilovač řízení je možná až příliš účinný, ale dá sa na to zvyknout, mojí přítulce to nevadí, spíš naopak. Brzdy jsou v pohodě, jen mají pomalejší nástup a když chceš opravdu zabrzdit, musíš na to víc šlápnout.
Z těch barev se mi líbí modrá, šedá a černá ..... proto jsem si koupil červenou metalízu >:D Holt, přítulka měla právo veta.
Můžeš kouknout na www.suzukiclub.cz, moje auto najdeš pod nickem Sportak, a najdeš tam i spoustu jiných Swiftů