SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 26.02.07 07:37
« Re: Re: pneumatiky
Ani ja som nemohol zohnať 5,5J disky v rozmere 15". Nakoniec som kúpil disky Suzuki (6-lúčové, grafitové sfarbenie). Cena necelých 4000,-/kus.
Videl som v staršom katalógu diskov len jeden model 5,5J (aký sa dával kedysi na staré mercedesi) - no nevizeral dobre. -
Marcelino 23.02.07 19:27
« Re: pneumatiky
no ano 15" disk rozmeru 5,5J sa naozaj neda zohnat - aspon 6J sa daju kupit, ale ja osobne som za normalnu cenu - tusim 3300,-Sk zohnal len Dezent F a ten ma az 6,5J - takze je tazsi nez je zdrave a pneu 185/60 je najuzsia , ktora sa tam podla tabuliek moze dat... tie "original" z vyroby stali az tusim 4400,-Sk :-(
apropo tie zimne nemas nahodou 165/70 ? -
Marcelino 23.02.07 19:25
« Re: volant
no uz som to tu pisal, ze aj ja zhanam kozenny volant, resp aspon niekoho, kto mi kozou obsije aspon veniec volantu za normalnu cenu...
ja som sa o to pokusal - ale bolo to vyhodenych tusim 600,-Sk pretoze ta koza bola zo spodu podlepena molitanom, takze to cele bolo vo vysledku strasne hrube a aj dodavana "nit" ktorou sa to silo bola prilis hruba 8-s no skratka po 2 tyzdnoch pouzivania som to vyhodil - ale ak ma niekto zaujem, este to mam v supliku - rozmyslal som, ze to narezem na presne kusky a nalepim to na laktove opierky vo dverach - budu potom tak prijemne makke ako ta laktova opierka, co mam dokupenu na pravu ruku - medzi predne sedacky- ta je caludena rovnakou kozou ... -
« Re: Rozměr pneu-poraďte prosím
kurnik, aj ja by som chcel kozenny volant, nepreda niekto? na vymenu.
rockarolla: spekulovat sa v tomto nemusi vyplatit, ked sa stane nehoda, mozu byt z toho problemy, ked nemas take pneumatiky ako mas zapisane v technicaku. aspon u nas. takze pozri do technicaku a tam mas vsetky povolene rozmery ako aj alternativy. drzal by som sa toho co je tam napisane. -
"-- skrytý --" 23.02.07 06:05
« Bez nadpisu
Tak už jsem v tom mezi váma.
v úterý jsem si přivezl Swifta 1,3 GLX Kashmhir Blue ale je to japonec.Oproti maďarovi je to auto trošku někde jinde :!: a je fakt super.Zatím jsem najezdil 450km ale max spokojenost.A hlavně ten koženej volant je fakt super,stejně jako celý auto! :D -
"-- skrytý --" 22.02.07 16:34
« Rozměr pneu-poraďte prosím
Ahoj, zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu ohledně pneu. teď jezdím na 175/65 zimních na původních 14/5" ráfcích. Vím že jako alternativu výrobce uvádí 15/5,5", rozměr pneu 185/60. Problém je v tom, že 15/5,5" elektrony se mi nepodařilo sehnat, pouze 15/6,5", et 38, a to za dobrých 1760,-/ks nové. Jde mi o to, zda půjdou obout do 185/60, nebo širší, např. 205/55, po propočítání mi vychází, že kolo by mělo o 3 mm vetší průměr a právě z toho mám obavy, jinými slovy, vejdou se, aniž by byly nutné nějaké úpravy? Děkuji předem za Vaše rady a přeji hodně km bez nehod. -
"-- skrytý --" 21.02.07 08:53
« Re: Re: Výměna originál repro
no ja bych u tech repro byl trošku opatrnější.... Podstatnou měrou se na kvalitě zvuku podepisuje kvalita ozvučnice atd.. Takže: Repro musí být pevně přišroubováno k ozvučnici, nesmí tam být akustický zkrat a prostor za repro musí být přiměřeně vytlumený. Nevím jak je to u Swifta (nekuchal jsem protože hraje slušně), ale pokud chceš aby hráli lépe a radostněji uprav upevnění repra (do nějakého MDF rámečku pevně ukotveného, odstraň akustické zkraty (reprák nesmí funět zepředu dozadu - co membrána vytlačí dopředu se nesmí hned kolem ozvučnice dostat za reprák...) a uvidíš jak mohou hrát originály. Rozhodně jenom výměna repráků za comožná nejdražšší a nejbarevnější nepomůže! -
Marcelino 21.02.07 07:50
« Re: Výměna originál repro
no samozrejme, len ich vymen - ale dost blbo sa hladaju vhodne nahrady, pretoze jednak musis trafit vhodny rozmer , ale HLAVNY PROBLEM je, ze ich nemozes najprv vyskusat a az potom kupit - co sa da vpohode, ked kupujes repro do obyvacky :roll:
ono plati, ze podiel na "kvalite" reprodukcie je ovplyvneny asi takto 40%repro, 40%miestnost, a len zvysnych 20% je rozdelenych medzi zosik, CD a kvalitu nahravky a trufam si tvrdit, ze toto plati nie len pre posluchove miestnosti ale aj pre auto 8) -
"-- skrytý --" 20.02.07 09:21
« Výměna originál repro
Cau lidi mám v SX4 origoš rádio PACR07 a uprimne receno me moc nenadchlo, nevím jestli je to problém rádia nebo repráků, ale přijde mi zvuk celkem plochej zkoušel jste někdo vyměňovat repráky ? Má to nějaký význam nebo ne. Předem díky za tipy. -
"-- skrytý --" 12.02.07 15:51
« OBD a Suzuki
Má niekto skúsenosť s OBD, to je rozhranie pre diagnostický software.
Mám otázky typu:
aký konektor pre kábel treba, ako vyzerá, prípadne kde ho kúpiť, či nie je zhodný s inými výrobcami (Škoda a pod.).
ďalej aký software pre PC je preň vhodny atď.
Natienim kam mierim: kolega si zbastlil kábel pre Fabiu a obslužným softwarom si urobil pár zaujímavých vecí. Internet tvrdí, že si tak môže aktivovať napr. tempomat a podobné veci. -
"-- skrytý --" 08.02.07 17:48
« Originalne doplnky
Ja som na internete nasiel tieto stranky:
Zoznam prislusenstva zo spare.suzuki.hu - pre tych, ktori sa v madarcine neorientuju, priamy odkaz
Prislusenstvo vratane orientacnych cien firmy Simcar - ceny sa mozu lisit ale je dobre mat aspon orientacny prehlad, co kolko asi tak moze stat.

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Snad tyhle jsou pekne:
[odkaz]