SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  19:56

« Bez nadpisu

Cau Marcelino.
    cital som vsetky tvoje prispevky a viem ze rad tocis motor. ved aj ja chcem ale prvych 500km som sa este bal "dat mu" Dnes som mu trocha pustil do 5000ot ale zda sa mi ze este potrebuje trucha zabehnut. Motor je este tuhy. ked som bol na predvadzacke auto malo 2500km a zda sa mi ze motor isiel lepsie. Ak mas foto auta posli mi prosim na andrej21@chello.sk. Chel by som tiez 185/60 ale zatial na to nemam prachy. Tak mozno pred letom by som kupil aj elektrony. Mam este fabiu 1,2 HTP 12V a oproti nej je to radost jazdit na Swistikovi >:D
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.02.07  14:10

« Re:

uff, 5,8L/100km :shock: to sa mi podarilo , len raz, tiez pocas zabehu... :*)
    teraz mavam bezne o liter viac (6,6 az 6,8 )- hlavne po vymene kolies 14" 165/70 za podstatne tazsie a sirsie 15" 185/60 som sa pod 6,5l ani nedostatl...
    ale zas ked pozeram, ze tocis iba do 3000ot :roll: to celkom nechapem - ved 3000 az 3500ot je len zaciatok, kedy sa motor Swiftu 1,3 este len "prebudza" :-! a ak skusis ist nad 4000tis, tak uvidis coho je tvoj Swift naozaj schopny :-! :!: od 4000 az do 6500 to taha ako zurivy cert >:-[] bez nejakeho poklesu tahu - fakt parada, akurat, ze toto famozne zrychlenie a nasledne udivene oci soferov oktavii a passatov si uzivam tak max. raz za cas pri predbiehani, alebo pripajani sa na dialnicu... ;-) lebo inak by som sa nedoplatil na pokutach a ani na benzinkach :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  10:21

« Bez nadpisu

Caute vsetci Swistaci !
    Tak uz aj ja patrim medzi vas hrdych majitelov krasneho Swistika.
    mam nabehane 700km a sam sa cudujem ze so spotrebou 5,8. Podla ukazovatela. Teda ak je presny tak som spokojny. Pravda ale je ze na to moc neslapem. Prvych 500km tak do 3tis ot. max ale viacmenej stale po meste.
    Pri kupe som si dal namontovat bocne listy, naraznikove listy a plastove predne zasterky. Cena spolu 355tis SK. Vybava Mystic ma aj MP3 radio, hmlovky, zadne kridlo a klimatizaciu.
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  08:04

« Re: Re: Re: pneumatiky

Disky 5.5x15 jsou ale vetsinou vypadaji dost blbe.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Snad tyhle jsou pekne:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  07:37

« Re: Re: pneumatiky

Ani ja som nemohol zohnať 5,5J disky v rozmere 15". Nakoniec som kúpil disky Suzuki (6-lúčové, grafitové sfarbenie). Cena necelých 4000,-/kus.
    Videl som v staršom katalógu diskov len jeden model 5,5J (aký sa dával kedysi na staré mercedesi) - no nevizeral dobre.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  20:07

« Pneu

Marcelino mám tam 175/65, širší se prý na 5" ráfek nevejdou, letní stejný rozměr, vzměnil jsem je za ty 165/70 hned po koupi auta, zdálo se mě to jako rozumná alternativa. Asi půjdu do těch 185/60 uváděných výrobcem když jdou na ten 6,5" disk.
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.07  19:48

« Bez nadpisu

chceš kůži? stáhni předkožku >:D no možná to nebylo až vtipné, ale chlapci,na kožený volant to nejezdí :)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 25.02.07  00:36

« Re:

bibor : posli mi e-mail na SZ a poslem ti fotky - uz som ich tu zopar ludom posielal...
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.07  14:23

« Bez nadpisu

marcelino:
    nemas nahodou niekde foto auta s tymi diskami? tiez nad nimi rozmyslam a dost by mi pomohlo. dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.07  11:20

« suzuki swift sport

...má niekto z vás tento model?zaujímal by ma aký je tam vnútorný hluk?dík
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.02.07  19:27

« Re: pneumatiky

no ano 15" disk rozmeru 5,5J sa naozaj neda zohnat - aspon 6J sa daju kupit, ale ja osobne som za normalnu cenu - tusim 3300,-Sk zohnal len Dezent F a ten ma az 6,5J - takze je tazsi nez je zdrave a pneu 185/60 je najuzsia , ktora sa tam podla tabuliek moze dat... tie "original" z vyroby stali az tusim 4400,-Sk :-(
    apropo tie zimne nemas nahodou 165/70 ?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.02.07  19:25

« Re: volant

no uz som to tu pisal, ze aj ja zhanam kozenny volant, resp aspon niekoho, kto mi kozou obsije aspon veniec volantu za normalnu cenu...
    ja som sa o to pokusal - ale bolo to vyhodenych tusim 600,-Sk pretoze ta koza bola zo spodu podlepena molitanom, takze to cele bolo vo vysledku strasne hrube a aj dodavana "nit" ktorou sa to silo bola prilis hruba 8-s no skratka po 2 tyzdnoch pouzivania som to vyhodil - ale ak ma niekto zaujem, este to mam v supliku - rozmyslal som, ze to narezem na presne kusky a nalepim to na laktove opierky vo dverach - budu potom tak prijemne makke ako ta laktova opierka, co mam dokupenu na pravu ruku - medzi predne sedacky- ta je caludena rovnakou kozou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  17:21

« Re:

dajte nejaky konkretny tip ak viete z bratislavy {kozeny volant} dik
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.07  16:47

« Bez nadpisu

vies mi este napisat kolko je asi slusna cena?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 23.02.07  10:01

« Re: Re: Rozměr pneu-poraďte prosím

Volant ti kozou obtiahne kazdy calunik, ktory sa tymto zaobera. Vyberies si farbu, typ koze, presivanie a to vsetko za slusnu cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.07  09:29

« Re: Rozměr pneu-poraďte prosím

kurnik, aj ja by som chcel kozenny volant, nepreda niekto? na vymenu.
    rockarolla: spekulovat sa v tomto nemusi vyplatit, ked sa stane nehoda, mozu byt z toho problemy, ked nemas take pneumatiky ako mas zapisane v technicaku. aspon u nas. takze pozri do technicaku a tam mas vsetky povolene rozmery ako aj alternativy. drzal by som sa toho co je tam napisane.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  06:05

« Bez nadpisu

Tak už jsem v tom mezi váma.
    v úterý jsem si přivezl Swifta 1,3 GLX Kashmhir Blue ale je to japonec.Oproti maďarovi je to auto trošku někde jinde :!: a je fakt super.Zatím jsem najezdil 450km ale max spokojenost.A hlavně ten koženej volant je fakt super,stejně jako celý auto! :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.07  16:34

« Rozměr pneu-poraďte prosím

Ahoj, zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu ohledně pneu. teď jezdím na 175/65 zimních na původních 14/5" ráfcích. Vím že jako alternativu výrobce uvádí 15/5,5", rozměr pneu 185/60. Problém je v tom, že 15/5,5" elektrony se mi nepodařilo sehnat, pouze 15/6,5", et 38, a to za dobrých 1760,-/ks nové. Jde mi o to, zda půjdou obout do 185/60, nebo širší, např. 205/55, po propočítání mi vychází, že kolo by mělo o 3 mm vetší průměr a právě z toho mám obavy, jinými slovy, vejdou se, aniž by byly nutné nějaké úpravy? Děkuji předem za Vaše rady a přeji hodně km bez nehod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  08:53

« Re: Re: Výměna originál repro

no ja bych u tech repro byl trošku opatrnější.... Podstatnou měrou se na kvalitě zvuku podepisuje kvalita ozvučnice atd.. Takže: Repro musí být pevně přišroubováno k ozvučnici, nesmí tam být akustický zkrat a prostor za repro musí být přiměřeně vytlumený. Nevím jak je to u Swifta (nekuchal jsem protože hraje slušně), ale pokud chceš aby hráli lépe a radostněji uprav upevnění repra (do nějakého MDF rámečku pevně ukotveného, odstraň akustické zkraty (reprák nesmí funět zepředu dozadu - co membrána vytlačí dopředu se nesmí hned kolem ozvučnice dostat za reprák...) a uvidíš jak mohou hrát originály. Rozhodně jenom výměna repráků za comožná nejdražšší a nejbarevnější nepomůže!
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 21.02.07  07:50

« Re: Výměna originál repro

no samozrejme, len ich vymen - ale dost blbo sa hladaju vhodne nahrady, pretoze jednak musis trafit vhodny rozmer , ale HLAVNY PROBLEM je, ze ich nemozes najprv vyskusat a az potom kupit - co sa da vpohode, ked kupujes repro do obyvacky :roll:
    ono plati, ze podiel na "kvalite" reprodukcie je ovplyvneny asi takto 40%repro, 40%miestnost, a len zvysnych 20% je rozdelenych medzi zosik, CD a kvalitu nahravky a trufam si tvrdit, ze toto plati nie len pre posluchove miestnosti ale aj pre auto 8)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…