SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  14:51

« Re:

ma niekto Sunlight Copper metalizu?
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.07  09:35

« Bez nadpisu

to jufy: Ty "osram cool blue" to su normalne ziarovky, cize ziaden problem vymenit ? Aky konkretny typ tam mas (H4...) ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:54

« Bez nadpisu

Mozem potvrdit.
    Mam madara a prehrava MP3 a ma aj priemernu a okamzitu spotrebu.
    Ale bola to asi nejaka limitovana seria s nazvom "Mystic"
    V tejto serii boli na vyber iba dve farby cierna a ta moja.
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:40

« Re: Japonec vs. maďar

řečeno o rozdílech už bylo téměř vše, takže jenom pro doplnění:
    - mp3 a průměrnou spotřebu by nyní měly mít i maďarské verze - součást MY07
    - z Japonska se do ČR nedováží všechny verze, ale jen 4x4 a nejvyšsí výbava 1.3 GLX
    - dle info od prodejce jsou dovozy z Japonska trvalé a neuvažuje se o jejich ukončení, tj. jufyho informaci o poslední lodi nemůžu potvrdit
    - další rozdíl, které jsem si všiml - jap. verze má vzadu na spolujezdcově opěradle výklopný háček na pověšení tašky...jo a přední značka není přišroubována přímo na nárazníku, ale je tam navíc plastový nástavec :)
    jinak přeji všem novým i nerozhodnutým/budoucí majitelům ať jim to jezdí bez závad
    já se chystám na základě předpovědi, že o víkendu dám zpátky letní gumy na orig. litých 15" a ze Swifta se zas stane motokára >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  08:15

« Japonec vs. maďar

Japonec má krátkou gumovou anténu vzadu,kdežto maďar má prutovou dlouhou vpředu.Japonec má elektrické zadní okna,potahy sedadel a potahy dveří(okolo madel) sladěné s barvou laku,rádio přehráva mp3,lišty na dveřích(zevnitř) jsou černé jakoby skleněné/maďar má stříbrné,ovládání na volantu je na jedné straně,ukazuje aktuální a průměrnou spotřebu/maďar jen aktuální,budíky jsou bíle podsvíceny a dá se nastavit intenzita všechno ostatní svítí oranžově,kožený volant >:D .
    Japonci se senka vozily protože v Maďarsku nestíhali,v nových cenících už ale japonce nehledejte nedávno přijela poslední loď a tudíž i poslední japonský auta do evropy :!: tak si pospěšte už nebudou/nejsou...
    Mě se prodejce ptal jestli chci Japonce nebo Maďara
    Mám ho týden,najeto 1300km a super,spotřeba kolo 7-mi.Zajížděli jsme už 4 auta a vždycky super.prvních 1000-1500km max 4000ot/min a pak jezdíme normálně.
    Včera jsem si dal do parkovaček led žárovky a v noci je to úchvatný.Taky jsem vyměnil :idea: orig H4 za osram cool blue které svítí jasným bílým světlem a vypadá a svítí to úplně jinak
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  21:11

« Re:

Mám také Japonce.Kupoval jsem ho 10/2006. Chtěl jsem Swiště žlutého, ty údajně nebyly a ani již být neměly, mi bylo řečeno. Tak jsem si vybral oranžového. Prodejce mi sdělil, že přšla zásilka japonských swišťů v oranžové barvě. Japonská oranžová je dosti více do červena než maďarská, to je pravda. Maďarského swiště jsem moc neprohlížel, jen jsem se v něm svezl při předváděčce. Japonec má všechny 4 okna v elektrice, antenu vzadu,je kratší,silnější. To už tu bylo napsáno. Má také kůží obšitý volant a řadící páku. Jiné rozdíly nevím.
    Jak hodně si lze vybrat nevím, ale asi je třeba být v kontaktu s prodejcem a když přijde zásilka z Japonska, tak do toho jít. Bude ale asi problém si vybrat barvu. V mém případě to byla náhoda, o nějaké japonské verzi jsem ani nevěděl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  19:43

« Bez nadpisu

Díky všem za odpovědi, sice jsem se nedozvěděl jestli si mužu vybrat ale podle reakcí jsou japonci spíš vyjímka!Jinak zítra bych se mněl jet podívat do Ostravy na swifta: 1,3 GLX v černé metalíze doplňky uvažuji o zástěrkách, střešní spojler, a nějaké originál koberečky. Jestli by měl někdo zkušenosti s ostravskými dealery, budu rád když mně bude před čímkoli varovat dík a dpufám že co nejdřív rozšířím vaše řady!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 28.02.07  07:42

« Re: japonec

Japonec : ano ma klimu, ale hlavne ma elektriku aj na zadnych dverach, troska ine potahy, oranzove podsvietenie a tusim dokonca aj inu bateriu...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.02.07  20:58

« Re:

Japonský je i pětidveřový 1,3 GLX a tuším že i GL s klimatizací... jsou tam určité rozdíly v interiéru, ta japonská verze vypadá hodnotněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  20:40

« Re:

petrgsxr:
    1. rozdiely - povedzme drobné - sú. Podrobnejšie si nalistuj niekoľkostrán tejto diskusie dozadu ale napr.:
    - anténa je vzadu, nie vpredu
    2. pokiaľ sa veľmi nemýlim, tak japonský je model 4x4, či sa predávajú aj iné, o tom som nepočul - čiže ak túžiš po štvorkolke, tak bude celkom určite japonská.
    V samej podstate ma prekvapilo, že tých rozdielov nie je viacej.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  20:20

« Bez nadpisu

Nazdar všem, dočetl jsem se o dvou verzích swiftu-Maďarké a japonské,je v nich nějaký rozdíl v kvalitě nebo výbavě.....? a je možno si na našem trhu vybrat kterou chci verzi??? dík za odpovědi!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  19:17

« Alarm

To fakt nikto nema na Swistiku alarm ?
    :shock:
    ----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  19:07

« Bez nadpisu

Dik moc Marcelino.
    Hned ako budu tuke tak kupujem. Velmi sa mi pacia tie tvoje.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.07  09:20

« Re: disky

:oops: sorry ten typ rozmer som nenapisal: Dezent F a rozmer 15" 6,5J a ET-cko tusim 43 a roztec srobov si uz nepamatam - to treba vybrat z katalogu podla typu auta - teda ty potrebujes na Swifta
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.07  08:25

« Re:

andree: dik za pochvalu , ale mozem ti poslat fotky aj kde je spinavy - tych mam viac >:D - zrovna v tom umyvani som dost lenivy, zvlast v tomto pocasi... 8-s
    tie disky som kupoval v predajni pneuservisu Nicholtract v Nitre. Povodne som chcel Enzo H za cca 2800,-Sk (tusim tak - uz som tu tu story okolo kupy diskov popisoval...), kedze ale boli beznadejne vypredane - boli totiz v "akcii", tak mi predajca ponukol ako nahradu Dezent F, ale tie stali az tusim 3800,-Sk, tak s takou "nahradou" som nesuhlasil a naviac sa mi zdali tie luce uz prilis "hrube" , tak ma napokon predajca ukecal , ze ak ich zoberiem da mi ich za 3300,-Sk - no tak som ich kupil :-! a hned som na de dal obut aj japonske pneu Toyo ProxesCF1 185/60 - povodne som chcel Bridgestone , ale tie boli uz moc drahe...
    ...apropo aj tak som chcel povodne viaclucove disky - nieco ako Dezent V, alebo stihlejsie 5lucove Dezent A , len tie bolo vtedy problem zohnat za rozumnu cenu...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  01:28

« Bez nadpisu

Marcelino
    Dakujem za foto. Ms krasneho swistika ! A ako je napulirovany !
    No hold. Ty mas baracek, ja byvam v bytovke tak tie moznosti mam mensie. Este ze mam garaz.
    Tie elektr.su presne to co chcem.
    Tak ak ta to nebude obtazovat napis mi link na predajnu a presny nazov aj rozmer a co ta to vyslo. Dik moc !
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.02.07  22:37

« Re: zabeh

andree,
    foto hned posielam, a mas pravdu v zabehu to netreba prehanat - ja som prvych cca 2500 az 3000km tiez netocil cez 4000ot a taktiez som pozoroval, ze s pribudajucimi kilometrami je Swift coraz "zivsi" a ide ochotnejsie do otacok... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:58

« alarm

mate niekto na swifte alarm ? Aky a kolko stala montaz, skusenosti, spolahlivost.
    Uvazujem na tymto : Magicar 8000B
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:46

« Re: Re: Re: Re: pneumatiky

sorry za doublepost
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:46

« Re: Re: Re: Re: pneumatiky

Ja uz druhy rok sondujem disky na Swifta a moje vysledky: od alessio ma doslova vsetci odhovaraju.
    s diskami to ale nie je vobec take zle ako sa javi na prvykrat. zvycajne nemavaju vsetko skladom a okamzite na odber ale vyber je slusny
    vsetko som si poznamenal na stranke
    [odkaz]
    su tam hlavne odkazy na disky, co sa pacia mne, ale tie stranky su vyhladavacie, ich vyhodou je ze zobrazia disky prave a presne na SWIFT a hlavne aj take, ktore suhlasia s technicakom.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…