SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 07.03.07 06:08
« swift
to jufy:budu mět 1,3 GLX (jap.)5dv.Barva-no ještě se dohadujeme.Buď šedá a nebo černá metla.Černé má dojít na konci měsíce a šedá je ve skladu.Takže se pořád nemožu rozhodnout.
Jinak o kvalitě japonců.Můj osobní názor je,že japonská verze bude určitě lépe udělaná,než maďarská.Je fakt že si už v Maďarsku vychytali všechny muchy ale tak proč věci so jsou v Japoncovi nedávají da Maďara....
Ale * na to ,hlavně ať to jede >:D -
"-- skrytý --" 06.03.07 17:31
« Re: Re: Re: Japonsko
to bibor: Tak ja si teda rozhodne na kvality svetel u Swifta stezovat nemuzu. Naopak, ve srovnani treba s moji sluzebni OII sviti Swift o dost lepe, a to tam jsou stale original zarovky.
Souhlasim se spatnym vyhledem z auta, zejmena kdyz stojim na krizovatce, tak nevidim na semafor. Chtelo by to, aby se dalo sedadlo jeste vice snizit.
Mam taky madara GLX, a akorat se chystam na garancku po 30.000 km. Krome beznych veci, budu chtit zkontrolovat zadni leve dvere, protoze v nich neco drnci a je to neprijemne, protoze to mam hned u ucha. -
« Re: Re: Japonsko
coolblue su povolene a su to dobre ziarovky, problemy len za dazda kvoli bielemu svetlu ktore je v tomto horsie ako zlte.
ja mam madarskeho svista a nic mi nevrzga, motor, prevodovka a podvozok je aj tak z japonska. takze zase by som si nerobil iluzie, madari zacali vyrobu noveho auta, rok to skrypalo kym sa co to vychytalo a teraz je to uz standardna kvalita ako u inych znaciek.
akurat co mne osobne na svistovi vadi ja slaby vyhlad z auta a slabsie svetla. to su asi najvacsie zapory. hned potom nasleduje logika zatvarania a otvarania pri inteligentom kluci, ktory je az moc inteligentny. kludne by stacilo 1 stlacenie pre otvorenie celeho auta, lebo to obcas nereaguje blbne a potom clovek zabije viac casu ako keby to starym klucom otvoril.
dobre reakcie na tomto fore boli na predajcu v BA auto ideal, ale myslim, ze aj mikona je ok. -
« Predajca-Bratislava-Presov
- Ahojte, ake mate skusenosti, prip. doporucenia na predajcov v Blave alebo Presove. Potrebujem ist na prehliadku 3Otis km, a som trvalejsie mimo domaceho servisu.
- Kolko vas stala 30tis km prehliadka?
- ohladne ziaroviek Cool blue- velmi ma to zaujalo, ale pocul som nazor ze ci je to dovolene zakonom?
Dakujem -
"-- skrytý --" 03.03.07 17:41
« Bez nadpisu
S tou poslední lodí mi to řekli v CanoCaru Brno a v cenících již nejsou nejsou japonské verze.Tak nevim,já mám japonce a ať se někde domluví co vlastně prodávají a prodávat budou,ne?Vyrábět se mají ale prý se semka začali vozit japonci protože v maďarsku nestíhali.A auta z maďarska jsou co?Jsou určený pro náš trh,to je celkem logický,ne?nebo že by jen tak vozili auta přez půl zeměkoule?
to jara111:to auto je letošní žádný loňský a kupuj rychle,je to fakt úžasný auto a je docela zábavný >:-[]
to hatatitlas: Coolblue mají sklíčko lehce do modra ale svítí bílým světlem a mnohem víc než co tam byli originál.Jde to poravdu poznat,Jo,jsou to H4 a jednu jsem koupil za 155kč -
"-- skrytý --" 02.03.07 07:25
« Swift JAPONSKO
Takže jenom pro upřesnění:
SWIFT 1,3GLX 5DV.Se vyrábí a bude vyrábět v Japonsku.Takže žádná poslední loď nedojela.....Asi někdo potřeboval rychle prodat auto z loňska,tak to nějak zaobalil.Vše ověřeno u prodejce Simcar a dále ověřeno na hlavní centrále v Praze.
Jinak se k Vám tento měsíc přidám...snad.
Jo ,nemáte tu někdo černého?????Hledám fota ale nikde moc nejsou.Jeslti můžete pošlete fota(cokoliv)na email:kontrola@mesit.cz
Díky -
"-- skrytý --" 01.03.07 08:54
« Bez nadpisu
Mozem potvrdit.
Mam madara a prehrava MP3 a ma aj priemernu a okamzitu spotrebu.
Ale bola to asi nejaka limitovana seria s nazvom "Mystic"
V tejto serii boli na vyber iba dve farby cierna a ta moja.
----------------------------------------… /> 1,3 GLX AC "Mystic" Pearl met. Sunlight Copper