SUZUKI SWIFT
"-- skrytý --" 09.03.07 09:29
jara111: ja mam ciernu, ale to asi vies... postrehy mam len take ze som zo zaciatku nemohol prezit ze sa pouzivanim lak tak nici, (kamienky skrabance, ba dokonca sa mi na nejakych skrabancoch podielal nas pes -skoro som porazilo >:-[] ) teraz som sa zameral skor na interier, ktory mozem lepsie ochranit ale samozrejme ze som sa na lak uplne vykaslal len to beriem trochu z rezervou. Co by si chcel vediet ?? je to cierna metla s modrou perletou ;-) -
"-- skrytý --" 07.03.07 06:08
« swift
to jufy:budu mět 1,3 GLX (jap.)5dv.Barva-no ještě se dohadujeme.Buď šedá a nebo černá metla.Černé má dojít na konci měsíce a šedá je ve skladu.Takže se pořád nemožu rozhodnout.
Jinak o kvalitě japonců.Můj osobní názor je,že japonská verze bude určitě lépe udělaná,než maďarská.Je fakt že si už v Maďarsku vychytali všechny muchy ale tak proč věci so jsou v Japoncovi nedávají da Maďara....
Ale * na to ,hlavně ať to jede >:D -
"-- skrytý --" 06.03.07 17:31
« Re: Re: Re: Japonsko
to bibor: Tak ja si teda rozhodne na kvality svetel u Swifta stezovat nemuzu. Naopak, ve srovnani treba s moji sluzebni OII sviti Swift o dost lepe, a to tam jsou stale original zarovky.
Souhlasim se spatnym vyhledem z auta, zejmena kdyz stojim na krizovatce, tak nevidim na semafor. Chtelo by to, aby se dalo sedadlo jeste vice snizit.
Mam taky madara GLX, a akorat se chystam na garancku po 30.000 km. Krome beznych veci, budu chtit zkontrolovat zadni leve dvere, protoze v nich neco drnci a je to neprijemne, protoze to mam hned u ucha. -
« Re: Re: Japonsko
coolblue su povolene a su to dobre ziarovky, problemy len za dazda kvoli bielemu svetlu ktore je v tomto horsie ako zlte.
ja mam madarskeho svista a nic mi nevrzga, motor, prevodovka a podvozok je aj tak z japonska. takze zase by som si nerobil iluzie, madari zacali vyrobu noveho auta, rok to skrypalo kym sa co to vychytalo a teraz je to uz standardna kvalita ako u inych znaciek.
akurat co mne osobne na svistovi vadi ja slaby vyhlad z auta a slabsie svetla. to su asi najvacsie zapory. hned potom nasleduje logika zatvarania a otvarania pri inteligentom kluci, ktory je az moc inteligentny. kludne by stacilo 1 stlacenie pre otvorenie celeho auta, lebo to obcas nereaguje blbne a potom clovek zabije viac casu ako keby to starym klucom otvoril.
dobre reakcie na tomto fore boli na predajcu v BA auto ideal, ale myslim, ze aj mikona je ok. -
« Predajca-Bratislava-Presov
- Ahojte, ake mate skusenosti, prip. doporucenia na predajcov v Blave alebo Presove. Potrebujem ist na prehliadku 3Otis km, a som trvalejsie mimo domaceho servisu.
- Kolko vas stala 30tis km prehliadka?
- ohladne ziaroviek Cool blue- velmi ma to zaujalo, ale pocul som nazor ze ci je to dovolene zakonom?
Dakujem -
"-- skrytý --" 03.03.07 17:41
S tou poslední lodí mi to řekli v CanoCaru Brno a v cenících již nejsou nejsou japonské verze.Tak nevim,já mám japonce a ať se někde domluví co vlastně prodávají a prodávat budou,ne?Vyrábět se mají ale prý se semka začali vozit japonci protože v maďarsku nestíhali.A auta z maďarska jsou co?Jsou určený pro náš trh,to je celkem logický,ne?nebo že by jen tak vozili auta přez půl zeměkoule?
to jara111:to auto je letošní žádný loňský a kupuj rychle,je to fakt úžasný auto a je docela zábavný >:-[]
to hatatitlas: Coolblue mají sklíčko lehce do modra ale svítí bílým světlem a mnohem víc než co tam byli originál.Jde to poravdu poznat,Jo,jsou to H4 a jednu jsem koupil za 155kč -
"-- skrytý --" 02.03.07 07:25
« Swift JAPONSKO
Takže jenom pro upřesnění:
SWIFT 1,3GLX 5DV.Se vyrábí a bude vyrábět v Japonsku.Takže žádná poslední loď nedojela.....Asi někdo potřeboval rychle prodat auto z loňska,tak to nějak zaobalil.Vše ověřeno u prodejce Simcar a dále ověřeno na hlavní centrále v Praze.
Jinak se k Vám tento měsíc přidám...snad.
Jo ,nemáte tu někdo černého?????Hledám fota ale nikde moc nejsou.Jeslti můžete pošlete fota(cokoliv)na email:kontrola@mesit.cz
Díky