SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 13.03.07 10:43
« Re: Re: kožený volant
však to pošleš UPS alebo nejakým iným kuriérom ...na stránkach nižsšie uvedenej firmy je že to majú hotové do 2 dní takže by si to celé stihol za týždeň, otázka je koľko stojí demontáž a montáž volantu a či týždeň vydržíš bez auta? -
"-- skrytý --" 13.03.07 07:50
« Re: kožený volant
nie nemám, a šiel by si kvôli tomu do Čiech? Inak, aj ja hľadám firmu, ktorá to robí. Oproti japonskemu swiftu mi najviac chýva práve kož. volant. Pôvodný je tenký a šmykľavý. Dal som si naň koženkovo-textilný návlek, no ten je zas až moc hrubý a neobtiahne veniec zo všetkých strán (len cca 3/4). -
"-- skrytý --" 12.03.07 12:32
« Ceny náhradných dielov Suzuki Swift ale aj iné autá
Pokiaľ si chcete rozšíriť obzory koľko čo stojí, tak zbehnite na elitecat (nedá sa spraviť priamy odkaz na Suzuki Swift).
Vyberám:
přední nárazník pro lak 6 126,12 SKK
mřížka předního nárazníku střed 1 250,69 SKK
Olejový filtr 285,60 SKK -
"-- skrytý --" 11.03.07 19:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka
jufy: Ja mam loketni operku hned od pocatku, nechal jsem si ji namontovat hned kdyz jsem auto kupoval - cerven 2005, tenkrat jeste stala dva tisice. Je to pohodlne, zvyknul jsem si na to, mam ji i ve sluzebnim aute a doporucuju. Jedina nevyhoda v mem pripade je to, ze je sice prisroubovana ke stredovemu tunelu, ale ten se cely vikla. Ted v breznu pojedu na garancni prohlidku (30.000 km), tak je necham, aby to opravili. Fotky nemam, ale muzu je udelat a poslat. Ale nedostanu se k tomu driv nez v utery. -
"-- skrytý --" 10.03.07 23:10
« Re: Loketní opěrka
jufy: prepáč, čo si chcel dosiahnuť tým odkazom na web nuclearwarinusa.com? mám podozrenie, že nám tu chceš nainštalovať nejaký podozrivý software. prosím vysvetli.
ad: loketné opierky sa preberali niekoľko stránok dozadu, skús si to vyhľadať, celkom zaujímavé informácie tam boli okrem iného aj o neoriginálnych opierkach atď. -
"-- skrytý --" 09.03.07 17:31
« Re: japonci
jara1111: kozmeticke... cize nie je rozdiel v motore, karoserii. Doplnky, to ano. Z nich je uzitocny volant - ten by sa hodil. MP3 CD by potesil ale prezijem. Z ostatnych moze porazit najma detailistu ;-)
u cierneho swifta by ma stvalo to, ze povodne cierne diely sa uplne skryju.
velka skoda, ze metalicka cervena nie je krajsia.
ale ako som napisal, farbu nech si vyberie zena :-) -
"-- skrytý --" 09.03.07 09:29
« Bez nadpisu
jara111: ja mam ciernu, ale to asi vies... postrehy mam len take ze som zo zaciatku nemohol prezit ze sa pouzivanim lak tak nici, (kamienky skrabance, ba dokonca sa mi na nejakych skrabancoch podielal nas pes -skoro som porazilo >:-[] ) teraz som sa zameral skor na interier, ktory mozem lepsie ochranit ale samozrejme ze som sa na lak uplne vykaslal len to beriem trochu z rezervou. Co by si chcel vediet ?? je to cierna metla s modrou perletou ;-)

skor by som privital, kedy to slo tak, ze pridem tak a spravia to napockanie - aj keby som mal cakat cely den, tak by sa to oplatilo - zatial sa da spravit vylet po okoli... :idea: